MatikozZ
Velmi známý člen
Já chci bejt MatikozZ :CNo, môžeš byť:
Slohy mám rada
- papagáj
- holub
- mládenec ktorý stratil pamäť a chce žiť nový život
- strážca lesa
- duch
Já chci bejt MatikozZ :CNo, môžeš byť:
Slohy mám rada
- papagáj
- holub
- mládenec ktorý stratil pamäť a chce žiť nový život
- strážca lesa
- duch
A ten bude čo robiť? :O (škrtáme možnosť papagáj)Já chci bejt MatikozZ :C
Ok.Já chci být papagaj od Matikose :CC
Hrabeš príspevkyJá s písničkou jdu jako ptáček - nemá to s tím nic společnýho napsal jsem to jen tak.
Nene to to to samooo já za to nemůžu !!! lhářko :C :CHrabeš príspevky
Nejsem náhodou ten papoušek já? <.< :3 (wat) (bobr)MatikozZ bude týpek, kterej kterej si jen tak staví a najednou k němu přiletí týpkovsej papoušek a pak to vymyslíš ty C:
YoNejsem náhodou ten papoušek já? <.< :3 (wat) (bobr)
Ehm. Takže:MatikozZ bude týpek, kterej kterej si jen tak staví a najednou k němu přiletí týpkovsej papoušek a pak to vymyslíš ty C:
Fúha.Nene to to to samooo já za to nemůžu !!! lhářko :C :C
Grhmmsgfdrspth -_-
Jinak, zajímavé :O (like)
Ok, kedže práve teraz čítam kravu nebeskú, tak môžeš byť krava Elsie alebo Šalom, alebo moriak Tom Turek #VyberSiNabudúce ma tam daj xD #KappaArmy
No, čo užTrewish nebyl šťastnější, že Puma už není mezi živými... Trewish chtěl Pumu zabít sám, ale nikomu to radši neříká
čo ? Krava ? WTF ? ved som ti dala nejakú inšpiráciu, ne ? DDD Houly š*t BTW Som Shroter (Niekto tu musí byť ) BTW prečo by som mala byť krava ??? DOk, kedže práve teraz čítam kravu nebeskú, tak môžeš byť krava Elsie alebo Šalom, alebo moriak Tom Turek #VyberSi
No, čo už
Tak milé (argh)Trewish nebyl šťastnější, že Puma už není mezi živými... Trewish chtěl Pumu zabít sám, ale nikomu to radši neříká
Nemusíš byť krava. Môžeš byť aj prasa alebo moriak.čo ? Krava ? WTF ? ved som ti dala nejakú inšpiráciu, ne ? DDD Houly š*t BTW Som Shroter (Niekto tu musí byť ) BTW prečo by som mala byť krava ??? D
Budem šroter, čo prišiel do tvojho kralovstva alebo ako sa vola ta chobotinaNemusíš byť krava. Môžeš byť aj prasa alebo moriak.
Tak či tak, ja z teba niečo urobím.
šroter?Budem šroter, čo prišiel do tvojho kralovstva alebo ako sa vola ta chobotina
Nie, je to bojovník, čo trénoval v Pevnosti Kaufland. vie magický prostredník, čo odhodí nepriateľa má dva meče - železný - na lovenie zombíkov a diamantový - na šrotovanie Pred mesiacom som bola unesená dvoma Assasínmi a trochu som sa od nich niečo naučila ale nezabíjam tých strážcov, chcem byť tajná Niektorý Shroteri sú aj strážcovia významných osobností v konkurečných krajináchšroter?
Ehm... To je... smetiar?