• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jak se vám mapa líbí?

• Vůbec

• Je hezká ale na CM ji nechci!

• Pěkná

• Úžasná ta na CM musí být!!!

Results are only viewable after voting.
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Ondra185

Velmi známý člen
Vypadá jednoduše... a to "jednoduchý" se ti nelíbí jen kvůli že "někdo" napsal moc jednoduchý tak prostě se ti nebude líbit. i když se ti nebude líbit pořád musíš psát nelíbí se mi jen kvůli tomu že jsme tam něco postavili (5 bloků podle vás) a pak to 47x zkopírovali noaco tak jsme to zkopírovali doposud se všem líbila a najednou se nikomu nelíbí že "někdo" přišel že jsme to zkopírovali! (ale nezkopírovali:))

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Vypadá jednoduše... a to "jednoduchý" se ti nelíbí jen kvůli že "někdo" napsal moc jednoduchý tak prostě se ti nebude líbit. i když se ti nebude líbit pořád musíš psát nelíbí se mi jen kvůli tomu že jsme tam něco postavili (5 bloků podle vás) a pak to 47x zkopírovali noaco tak jsme to zkopírovali doposud se všem líbila a najednou se nikomu nelíbí že "někdo" přišel že jsme to zkopírovali! (ale nezkopírovali:))
Mne je upřímně ukradené, jestli jste to postavili blok po bloku nebo použili WE. Jde mi o výsledek, který vypadá tak jak vypadá.
Stejně tak u věty "NAZDAR VŠICHNI JAK SE MÁTE?" je jedno jestli se použil Capslock nebo někdo jen držel Shift... Výsledek je stejný.

EDIT: Strašně se mi líbí, jak všem, co ti to nechválí, dáváš dislike

Naposledny upraveno:

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Jednu TW mapku mam rozdělanou (to ale bude na delší dobu), ale pokud chcete nějakou rychlovku, tak bych možná dneska něco mohl sesmolit, ale nebude to nic převratného...

Ayweed300x

Nic :(
Upřímně se mi nelíbí. Málo detailů, vypadá jako každá druhá. Chtělo by to přidat ''pár'' detailů, aby ta mapa vypadala líp. A né to stavět jednu hodinu a dát to na CM web. To rovnou napiš dejte mi Buildera a budu rád :D Očekávám hejt za můj názor, jen to toho (bobr) (dislike) (dislike) (dislike)

MatikozZ

Velmi známý člen
Upřímně, taky se mi nelíbí. Jak jsem již psal, postavíte to 1x a hned //copy //paste apod.
A za to, že dáváš nesouhlasím a dislike si ego nezvýšíš

starsh

Aktivní člen
Hmm...Mě se líbi to jak si pohral z detajli 10/10 xD ale příste tam dej víc obran třeba malé věže :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.