• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ahoj :)
Nevím přesně ale zkus napsat /is settins a tam máš možná Spawnovat zvířata tak dej aby se ti spawnovali :)

EliteKits

EliteKits-DelfínCZ
No.. co dodat,skousel to @Radiko taky nic skousel to na jeho IS a tam to slo :D ale jakoze tak nak mam dobre napady to bych se nejmenoval EliteKits tak jsem na neco prisel Radiko rikal ze je to serverem ze mam na miste hodne zvirat tak ze mam plany :D testese :p a uvydite ze to pujde,stejne jsem smutnej ze jsem na tom uz utratil okolo motna tak 12 000,, no jo co se da delat :D

koza37

Iluminát
No.. co dodat,skousel to @Radiko taky nic skousel to na jeho IS a tam to slo :D ale jakoze tak nak mam dobre napady to bych se nejmenoval EliteKits tak jsem na neco prisel Radiko rikal ze je to serverem ze mam na miste hodne zvirat tak ze mam plany :D testese :p a uvydite ze to pujde,stejne jsem smutnej ze jsem na tom uz utratil okolo motna tak 12 000,, no jo co se da delat :D
můžu se zeptat: Bez háčků a čárek to píšeš naschvál, nebo ne? :D

EliteKits

EliteKits-DelfínCZ
A jenom chci vzdelit ze to nak nejde ty ovce takze nic neda se delat nic jen jedno co me napadlo :D a podarilo se mi to (vzit voditko :D) ale stejne pak se mi zacali stracet jako kdyby chcipali takze jsem to znicil a misto toho jsem to udelal vedle ze (spawnerem) a je to fajn neni to co jsem chtel ale fajn misto abych to celi dal pric tak jsem tam dal farmu na IronGolemi a to je dobry jen sem chtel rict ze to muzete //LOCK (jestli chcete :D
a chci podekovat vsem co aspon neco napsali co bych mohl udelat nebo tem co mi stim neco skouseli :D DEKUJU :p

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.