• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

PrdimHranolky

#VolímMencla
Čau. Dnes si dodělávám trapku a vše O.K a tak jdu pokládat spawnery... Prvních 20 položím a nic tak si říkám že je to dívný ale tak co poloím dalších 20 a stále nic a tak to dávám sem :) Důkaz viz foto :)
Dík za vyřešení.. :)
A videjko dodám hned jak mi ho Koza37 pošle :D :O

Přílohy

_Flexo

Aktivní člen
Skús tam dať strechu a nemať vo vnútri žiadne svetlo a potom napíš,či sa spawnujú alebo nie. :)

PrdimHranolky

#VolímMencla
I za tmy jsem to zkoušel a nejde :c ale oni se občas spawnují pak zas chvíli ne ted zas ano :O tak já nevím c s tím je :O

_Flexo

Aktivní člen
Skús tam dať normálne strechu z blokov,ktoré neprepúšťajú svetlo a uvidíš potom... Tá funkčnosť,že raz to išlo raz nie mohlo to byť tým,že na servery bola práve noc.

SkorpCZ

Člen
Ko
Čau. Dnes si dodělávám trapku a vše O.K a tak jdu pokládat spawnery... Prvních 20 položím a nic tak si říkám že je to dívný ale tak co poloím dalších 20 a stále nic a tak to dávám sem :) Důkaz viz foto :)
Dík za vyřešení.. :)
A videjko dodám hned jak mi ho Koza37 pošle :D :O
Kolik spawnerů je povoleno na jeden chunk? (Nesouvisí to s tím že se nespawnuji, ale jestli jich máš tolik na jednom chunku tak myslím že to je i zakazané)

Ko

Kolik spawnerů je povoleno na jeden chunk? (Nesouvisí to s tím že se nespawnuji, ale jestli jich máš tolik na jednom chunku tak myslím že to je i zakazané)
řekl bych že na screenech je dostatečně vidět že to není na 1 chunku

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.