• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
nojo ten dextr to je noob
proč nejsem ve videu když jsme spolu hráli? to si mě vymazal jen kvůli tomu aby si mohl napsat do názvu to "dobrými" pvpčkármi?

Phum_

Velmi známý člen
Mám aj videjko ako som s jedným hral z tohto serveru ktorý sa vôbec neotáčal lebo hral na touchpade xddd a mal pravdepodobne AC bo na touch pade sa neda klikať. Mám ho zverejniť? xd

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Mám aj videjko ako som s jedným hral z tohto serveru ktorý sa vôbec neotáčal lebo hral na touchpade xddd a mal pravdepodobne AC bo na touch pade sa neda klikať. Mám ho zverejniť? xd
who the hell cares

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Nekdo se raduje z uspechu v real lifu a nekdo jinej je vystrikanej z vyhraneho pvp boje xD kill me pls, a pls hejt do me, znic me, dej mi combo v minecraftu pls do it

Delfik

Člen
Nekdo se raduje z uspechu v real lifu a nekdo jinej je vystrikanej z vyhraneho pvp boje xD kill me pls, a pls hejt do me, znic me, dej mi combo v minecraftu pls do it
Ja se treba dneska vysral snad nejlepe za tenhle mesic.... :)

Delfik

Člen
Prostě si dejte na Survivalu souboj 1v1 ... Nechápu, co je na tom tak těžkého a k čemu potřebujete nějaké "speciální" arény a servery. o_O

Tak se alespoň pozná, kdo je opravdu lepší.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.