máš problémy so sraním?Ja se treba dneska vysral snad nejlepe za tenhle mesic....
Nn, vždy se vyseru na pohodu.máš problémy so sraním? :emoji_smiley:
ahaa, pretože som to pochopila ako že sa ti zle sere a máš tvrdú stolicu.Nn, vždy se vyseru na pohodu. :emoji_smiley:
Jo tak.ahaa, pretože som to pochopila ako že sa ti zle sere a máš tvrdú stolicu. :emoji_smiley:
Tohle je MC komunita, protože je to web minecraft serveru, nemá žádný csgo server, je to mc server tudíž tu jsou debaty o Minecraftu, takže už poslední dobou nechápu, co s tím furt máš.. Je to naše věc, jestli se bavíme o minecraftu nebo o csgo, já třeba nemám rád csgo. Ale minecraft hraju ale taky ho nemám nějak úplně moc v lásce. Taky když uděláte téma o csgo se vám můžu smát a říct že jste vystříkaní že jste dali kill v csgo.Nekdo se raduje z uspechu v real lifu a nekdo jinej je vystrikanej z vyhraneho pvp boje xD kill me pls, a pls hejt do me, znic me, dej mi combo v minecraftu pls do it
LOL survival na CM neni dělanej na pvp navíc tam je 1.9. pvp který moc lidí rádo nemáProstě si dejte na Survivalu souboj 1v1 ... Nechápu, co je na tom tak těžkého a k čemu potřebujete nějaké "speciální" arény a servery.
Tak se alespoň pozná, kdo je opravdu lepší.
Nechces mi treba polibit prdel? xDTohle je MC komunita, protože je to web minecraft serveru, nemá žádný csgo server, je to mc server tudíž tu jsou debaty o Minecraftu, takže už poslední dobou nechápu, co s tím furt máš.. Je to naše věc, jestli se bavíme o minecraftu nebo o csgo, já třeba nemám rád csgo. Ale minecraft hraju ale taky ho nemám nějak úplně moc v lásce. Taky když uděláte téma o csgo se vám můžu smát a říct že jste vystříkaní že jste dali kill v csgo.
Oooo, ted jsi me sundaaaal, jeste sem hod nejaky uryvek z textu Logica, tim me dorazis )Co si to zase napsal za sracku, opravdu,muzu si hrat co chci tak se do me neser nebo dopadnes jako zničeny nimbus 2001
Byl, dokonce nekolik mesicu, ale ze bych klesnul tak nizko, abych vsude po foru psal, ze jsem si nastavil sens a koupil novou mys, kdo chce 1v1, ten a ten mi psal, ze jsem noob, tak jsem ho rozbil a k tomu natocil video :emoji_slight_smile: nvm, nvm tedaTady musím souhlasit s Leonsem.
@Zakyy_ píšeš na forum počítačové hry. Sám jsi / byl jsi hráčem. Sereš si do huby chlape.