• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ANO_Babis

Aktivní člen
Nekdo se raduje z uspechu v real lifu a nekdo jinej je vystrikanej z vyhraneho pvp boje xD kill me pls, a pls hejt do me, znic me, dej mi combo v minecraftu pls do it
Tohle je MC komunita, protože je to web minecraft serveru, nemá žádný csgo server, je to mc server tudíž tu jsou debaty o Minecraftu, takže už poslední dobou nechápu, co s tím furt máš.. Je to naše věc, jestli se bavíme o minecraftu nebo o csgo, já třeba nemám rád csgo. Ale minecraft hraju ale taky ho nemám nějak úplně moc v lásce. Taky když uděláte téma o csgo se vám můžu smát a říct že jste vystříkaní že jste dali kill v csgo.

Vrodrrr

Velmi známý člen
Prostě si dejte na Survivalu souboj 1v1 ... Nechápu, co je na tom tak těžkého a k čemu potřebujete nějaké "speciální" arény a servery. o_O

Tak se alespoň pozná, kdo je opravdu lepší.
LOL survival na CM neni dělanej na pvp navíc tam je 1.9. pvp který moc lidí rádo nemá :)

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Tohle je MC komunita, protože je to web minecraft serveru, nemá žádný csgo server, je to mc server tudíž tu jsou debaty o Minecraftu, takže už poslední dobou nechápu, co s tím furt máš.. Je to naše věc, jestli se bavíme o minecraftu nebo o csgo, já třeba nemám rád csgo. Ale minecraft hraju ale taky ho nemám nějak úplně moc v lásce. Taky když uděláte téma o csgo se vám můžu smát a říct že jste vystříkaní že jste dali kill v csgo.
Nechces mi treba polibit prdel? xD
Mel by sis radsi z hlavy vykutat ten block hliny a vlozit tam klasicky mozek bez hran, dekuji pane Babis. :emoji_slight_smile: Navic tu ani nikdo nepise o csku, vyserte se na hry a zijte. :))

Naposledny upraveno:

ANO_Babis

Aktivní člen
Co si to zase napsal za sracku, opravdu,muzu si hrat co chci tak se do me neser nebo dopadnes jako zničeny nimbus 2001

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Co si to zase napsal za sracku, opravdu,muzu si hrat co chci tak se do me neser nebo dopadnes jako zničeny nimbus 2001
Oooo, ted jsi me sundaaaal, jeste sem hod nejaky uryvek z textu Logica, tim me dorazis :))
Jak dopadnu? :O Das mi combo v MC? xD jupiiiiii, nemuzu se dockat

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Tady musím souhlasit s Leonsem.
@Zakyy_ píšeš na forum počítačové hry. Sám jsi / byl jsi hráčem. Sereš si do huby chlape.
Byl, dokonce nekolik mesicu, ale ze bych klesnul tak nizko, abych vsude po foru psal, ze jsem si nastavil sens a koupil novou mys, kdo chce 1v1, ten a ten mi psal, ze jsem noob, tak jsem ho rozbil a k tomu natocil video :emoji_slight_smile: nvm, nvm teda
Puvodni myslenkou byl muj nazor a par slov k tomu ,,sportu,, ,,pvp rape,, ovsem jak je u Leonse znamo, odbocil k uplnymu hovnu

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.