Asi si každý, říká na co je tu sekce Changelog, no jak bych to vysvětlil, rozhodl jsem se, že budu hráče informovat co je na serveru nové. Ne, že budu psát všem jaký tam jsou bugy, ale změny na serverech, co jsou potřeba někdy vědět. Nemám to kam napsat a hlavní stránku spamovat 20x týdně, je blbý.
Creative
Hodně hráčů si stěžovalo na lagy, no aby taky ne, když je tam obvykle 120+ hráčů a o víkendu až 200. Na to nemá, ani normální server. Rozhodl jsem se proto pro update! Dne 25.5. ráno, aniž by jste si něčeho všimli, bylo přesunuto 25GB dat, na úplně jiný server. Na ten nejlepší od Fakahedy nazývaný Extreme! Myslím si, že teď to utáhne i 300 hráčů a v pohodě.
Autologin
Originálky se od 25.5. nemusí přihlašovat, jejich účet je ověřován pomocí Mojangu. Jak to funguje? To vám popíšu. Ze serveru se tedy stává z poloviny warez server a original.
Warez launcher + warez nick
Tak tam není co řešit, připojí je to na první pokus, nic se neověřuje, skin asi těžko taky. Na 1.8 nevidí skiny, mají offline UUID. (rofl)
Warez launcher + Original nick
Stále jsou warez, stále. Avšak, musí se připojit 2x. Proč? Mají originální nick, ten se shoduje s Mojang servery, ale mají warez launcher, takže se připojí, kopne je to za špatný token (launcher není original), a musí se znova připojit, a hodí je to do serveru kde se píše /login. Na 1.8 nevidí skiny, mají totiž offfline UUID.
Original launcher + Original nick
Tak to je jasná originálka, server si ověří zda jste u Mojangu, a zda máte originální UUID v launcheru, server vám ho nechá a automaticky vás portne do našeho specialního serveru, kde potkáte jenom originálky, "OHUB". Tím tedy tito hráči, se nemusí přihlašovat. Jejich účet je chráněn, jakýkoliv warez se na již nepřipojí, kopne je to za token, ani já se na ten účet nepřipojím. Další výhodou je, když někdo byl registrovaný a měl originálku, ale na serveru už byl registrovaný, my jsme po něm pokaždé chtěli důkazy (screen z Mojangu), nyní už NE! Server jak jsem psal před pár řádky, automaticky detekuje originálku, hodí ho do "ohubu", a zablokuje na ten účet přístup warez hráčům, přístup tedy bude mít pouze ta originálka. Největší výhodou tohoto jsou samozřejmě skiny na 1.8 a plná podpora.Tito hráči jsou jako na originálním serveru, pokuď by si tedy změnili nick u Mojangu, vše jim zůstane, vidí hlavy v tab listu, prostě výhody jako na originálním serveru. Jenom dodám, že tito hráči vidí pouze skiny originálek, warez hráčů co mají originální nick ne.
Creative
Hodně hráčů si stěžovalo na lagy, no aby taky ne, když je tam obvykle 120+ hráčů a o víkendu až 200. Na to nemá, ani normální server. Rozhodl jsem se proto pro update! Dne 25.5. ráno, aniž by jste si něčeho všimli, bylo přesunuto 25GB dat, na úplně jiný server. Na ten nejlepší od Fakahedy nazývaný Extreme! Myslím si, že teď to utáhne i 300 hráčů a v pohodě.
- 4 vyhrazená logická (2 fyzická + 2 HT) procesorová jádra pro server (přetaktovaný na 4.2 GHz).
- 16 GB RAM
- 32 GB prostor na SSD disku
Autologin
Originálky se od 25.5. nemusí přihlašovat, jejich účet je ověřován pomocí Mojangu. Jak to funguje? To vám popíšu. Ze serveru se tedy stává z poloviny warez server a original.
Warez launcher + warez nick
Tak tam není co řešit, připojí je to na první pokus, nic se neověřuje, skin asi těžko taky. Na 1.8 nevidí skiny, mají offline UUID. (rofl)
Warez launcher + Original nick
Stále jsou warez, stále. Avšak, musí se připojit 2x. Proč? Mají originální nick, ten se shoduje s Mojang servery, ale mají warez launcher, takže se připojí, kopne je to za špatný token (launcher není original), a musí se znova připojit, a hodí je to do serveru kde se píše /login. Na 1.8 nevidí skiny, mají totiž offfline UUID.
Original launcher + Original nick
Tak to je jasná originálka, server si ověří zda jste u Mojangu, a zda máte originální UUID v launcheru, server vám ho nechá a automaticky vás portne do našeho specialního serveru, kde potkáte jenom originálky, "OHUB". Tím tedy tito hráči, se nemusí přihlašovat. Jejich účet je chráněn, jakýkoliv warez se na již nepřipojí, kopne je to za token, ani já se na ten účet nepřipojím. Další výhodou je, když někdo byl registrovaný a měl originálku, ale na serveru už byl registrovaný, my jsme po něm pokaždé chtěli důkazy (screen z Mojangu), nyní už NE! Server jak jsem psal před pár řádky, automaticky detekuje originálku, hodí ho do "ohubu", a zablokuje na ten účet přístup warez hráčům, přístup tedy bude mít pouze ta originálka. Největší výhodou tohoto jsou samozřejmě skiny na 1.8 a plná podpora.
Naposledny upraveno: