• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Domíík

Velmi známý člen
Ahojte niečo sa mi stalo a chcel by som sa o to podelit s vami.
Pred 1 mesiacom som spal a zobudil som sa v noci neviem o kolkej to bolo ale otvoril som oci a videl som dievcatko v rohu s nožom v ruke hned som vedel že to nieje v poriadku tak som sa snažil zdvihnúť sa ale nešlo to ani zakričať nešlo vôbec nič! Iba oči som mohol kontrolovať.To dievčatko sa pomaly približovalo stále som sa snažil zakričať ale nič to dievča bolo pri mne a nôž dala vedla mojho krku.Myslel som si že ma zabije tak som zavrel oči asi tak na 30sekund a ked som ich otvoril nič vôbec nič dievča bolo preč.Zrazu som sa mohol hýbať aj kricat zakričal som ze to mozno poculi aj susedia mama prišla ku mne pytala sa čo sa mi stalo a povedal som jej to všetko neverila mi povedala že je to sen ale vedel som že to nebol sen hovoril som to každému nikdo mi neveril až na môjho kamarata Tima povedal ze ked spal tak nemohol sa hýbať. Fakt neviem čo sa stalo ale viem že to nebol sen

koza37

Iluminát
Tohle poukazuje na nějáké trauma, třeba tě chtěl někdo zabít když si spal/byl malej a nepamatuješ..

A nebo neumíš krájet nožem před holkama, který ti daly stun v LoL

KaktusManCz

Velmi známý člen
Spánková paralýza no.
Sny a spánek jsou zajímavé věci, pamatuju si, že jsem si hrál, že jsem usínal a přesně před tím, než jsem usnul, jsem se vždy schválně vzbuil. No jednou se mi nějak povedlo "zabugnout" mozek nebo co :emoji_innocent:
Dostal jsem z toho tu paralýzu, ale naštěstí, jsem ležel obličejem dolu. Takže jsem žádny vidiny neměl, ale ošklivý bylo to, že bylo ticho. Normálně je v noci všude hluk okolo, ale nic, prostě ticho, to mě zabíjelo. Btw jsem taky potřeboval na záchod a to mě hodně štvalo. :emoji_grin:
Pak jsem se pohnul a normálně jsem začal zase slyšel, asi mi to paralyzovalo i sluch nebo co :emoji_smile:

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Pred 1 mesiacom som spal a zobudil som sa v noci neviem o kolkej to bolo ale otvoril som oci a videl som dievcatko v rohu s nožom v ruke hned som vedel že to nieje v poriadku tak som sa snažil zdvihnúť sa ale nešlo to ani zakričať nešlo vôbec nič! Iba oči som mohol kontrolovať.To dievčatko sa pomaly približovalo stále som sa snažil zakričať ale nič to dievča bolo pri mne a nôž dala vedla mojho krku.Myslel som si že ma zabije tak som zavrel oči asi tak na 30sekund a ked som ich otvoril nič vôbec nič dievča bolo preč.Zrazu som sa mohol hýbať aj kricat zakričal som ze to mozno poculi aj susedia mama prišla ku mne pytala sa čo sa mi stalo a povedal som jej to všetko neverila mi povedala že je to sen ale vedel som že to nebol sen hovoril som to každému nikdo mi neveril až na môjho kamarata Tima povedal ze ked spal tak nemohol sa hýbať. Fakt neviem čo sa stalo ale viem že to nebol sen
Jak to mohli sousedi slyšet když jsi mněl být na 2 roky v nemocnici ? o_O

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Tote pronazletuje sadtan666

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.