Mňa by to celkom zaujímalo aký je to pocit a čo by som vlastne videl. Čítam od veľa ludí, že to zažili a naháňa mi to husinu a zažiť to na vlastnej koži by bola si jeden z najlepších zážitkov môjho života :emoji_slight_smile: Nakoľko ma paranolmálne veci celkom zaujímajú :emoji_slight_smile:
No, pocit to je stejný, jako když jsi unavený a měl by jsi se naučit dějepis, snažíš se tedy zvedonut, ale druhá půlka mozku ti říká že ještě chvíli budem odpočívat a ty cítíš, že chceš zvednout končetinu, ale nic se neděje a svaly jsou furt uvolněný :emoji_grin:
Jinak potom se do toho míchá trochu nervozity, protože už tě ta paralýza začíná hodně štvát a nevíš kdy to přestane, pak se ti začne (zvláště když je to poprvé) mihat myšlenka, že jsi v paralýze už dlouho a třeba, co když, ti to zůstane
No a nakonec se začnou objevovat přízraky, většinou stíny, ve kterých vidíš neuplně vytvarovanou postavu - většinou člověka, někteří popisují i detailní zobrazení a někteří dokonce i barevné 3D postavy jejich blízkých - měli by navštívit léčebnu, taková přestavivost už může škodit. :emoji_nerd:
Až je konec, tak se ti během poslední sekundy rozpohybují svaly a s výdechem všechny obavy a přízraky zmizí.
Z vlastní zkušenosti vím, že není dobrý neustále se zkoušet pohybovat, lepší je uvolnit úplně svaly, počkat pár sekund a pak zkusit pomalu pohybovat, nejdříve prsty a postupně celou končetinou.
Takovou slohovku jsem tu napsal :O Tak doufám, že jsem ti to vysvětlil dostatečně.