• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Nezažila som spánkovú paralýzu a asi by som nikdy nechcela.

Stále by to bolo asi lepšie ako poslúchať hodinu Despacito a potom vidieť Datlové "Prenky".

DadOswk

Aktivní člen
Nezažila som spánkovú paralýzu a asi by som nikdy nechcela.

Stále by to bolo asi lepšie ako poslúchať hodinu Despacito a potom vidieť Datlové "Prenky".
Mňa by to celkom zaujímalo aký je to pocit a čo by som vlastne videl. Čítam od veľa ludí, že to zažili a naháňa mi to husinu a zažiť to na vlastnej koži by bola si jeden z najlepších zážitkov môjho života :) Nakoľko ma paranolmálne veci celkom zaujímajú :)

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Buď lžeš s tou Paranormální blbostí nvm jak se tomu říká ,nebo s tím že sis zlomil všecky končetiny. :D

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Vjerim duchi jetnou sem vitel satan v trouba, pekl jsem ho a snetl a pak sem byl posedlej a pak se ho vyblil ven toho stana

Ahojte niečo sa mi stalo a chcel by som sa o to podelit s vami.
Pred 1 mesiacom som spal a zobudil som sa v noci neviem o kolkej to bolo ale otvoril som oci a videl som dievcatko v rohu s nožom v ruke hned som vedel že to nieje v poriadku tak som sa snažil zdvihnúť sa ale nešlo to ani zakričať nešlo vôbec nič! Iba oči som mohol kontrolovať.To dievčatko sa pomaly približovalo stále som sa snažil zakričať ale nič to dievča bolo pri mne a nôž dala vedla mojho krku.Myslel som si že ma zabije tak som zavrel oči asi tak na 30sekund a ked som ich otvoril nič vôbec nič dievča bolo preč.Zrazu som sa mohol hýbať aj kricat zakričal som ze to mozno poculi aj susedia mama prišla ku mne pytala sa čo sa mi stalo a povedal som jej to všetko neverila mi povedala že je to sen ale vedel som že to nebol sen hovoril som to každému nikdo mi neveril až na môjho kamarata Tima povedal ze ked spal tak nemohol sa hýbať. Fakt neviem čo sa stalo ale viem že to nebol sen
images (4).jpg

Tohle poukazuje na nějáké trauma, třeba tě chtěl někdo zabít když si spal/byl malej a nepamatuješ..

A nebo neumíš krájet nožem před holkama, který ti daly stun v LoL
Asi ho zaklela ta zlá kterou sudičky nepozvali :D

Jak to mohli sousedi slyšet když jsi mněl být na 2 roky v nemocnici ? o_O
Jak to mohli sousedi slyšet když jsi mněl být na 2 roky v nemocnici ? o_O
Asi se rozhodl že medicína je na nic a tak se šel ucit na místo zvané Kamartádž :emoji_slight_smile:
Pořád lepší než.. DE SPA CITO! C:
Despacito všichni moji friendi pořád zpívají to, co já mám dělat asi rychle ukončím to..... :D

KaktusManCz

Velmi známý člen
Mňa by to celkom zaujímalo aký je to pocit a čo by som vlastne videl. Čítam od veľa ludí, že to zažili a naháňa mi to husinu a zažiť to na vlastnej koži by bola si jeden z najlepších zážitkov môjho života :emoji_slight_smile: Nakoľko ma paranolmálne veci celkom zaujímajú :emoji_slight_smile:
No, pocit to je stejný, jako když jsi unavený a měl by jsi se naučit dějepis, snažíš se tedy zvedonut, ale druhá půlka mozku ti říká že ještě chvíli budem odpočívat a ty cítíš, že chceš zvednout končetinu, ale nic se neděje a svaly jsou furt uvolněný :emoji_grin:

Jinak potom se do toho míchá trochu nervozity, protože už tě ta paralýza začíná hodně štvát a nevíš kdy to přestane, pak se ti začne (zvláště když je to poprvé) mihat myšlenka, že jsi v paralýze už dlouho a třeba, co když, ti to zůstane o_O

No a nakonec se začnou objevovat přízraky, většinou stíny, ve kterých vidíš neuplně vytvarovanou postavu - většinou člověka, někteří popisují i detailní zobrazení a někteří dokonce i barevné 3D postavy jejich blízkých - měli by navštívit léčebnu, taková přestavivost už může škodit. :emoji_nerd:

Až je konec, tak se ti během poslední sekundy rozpohybují svaly a s výdechem všechny obavy a přízraky zmizí.

Z vlastní zkušenosti vím, že není dobrý neustále se zkoušet pohybovat, lepší je uvolnit úplně svaly, počkat pár sekund a pak zkusit pomalu pohybovat, nejdříve prsty a postupně celou končetinou. ;)

Takovou slohovku jsem tu napsal :O Tak doufám, že jsem ti to vysvětlil dostatečně.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.