• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Cheap_

(・∀・ )
Tak a je to tu. (kafe)

Někteří z vás to věděli, někteří to tušili, někteří si to přáli a někteří o tom vůbec ani netušili a teď mají pusu dokořán. Každopádně, ať už patříte do jakékoliv zmiňované skupiny, tímto oznamuji, že ve své funkci definitivně končím.

Asi si hned budete říkat, co mě k tomu vedlo. Je to prosté.. Víte, 2 roky dělat, dá se říci, to stejné, už člověka prostě přestane bavit a zkrátka už to není taková zábava, jako tomu bylo např. první rok.

Za týden to budou právě ty 2 roky, co jsem se poprvé připojil na server (Tehdy ještě pod warez nickem - Cheapshot). Moje pouť zde začala tak, že jsem už tehdy věděl, jak obejít Czech-Craft hlasování a zkrátka jsem hlasoval jako o život, dokud si toho nevišml tehdejší Majitel (nebojte, byl to Wake). Ten mi tedy narovinu napsal, abych s tím okamžitě přestal, no, já tak neučinil, vysvětlil jsem mu, že takhle se může dostat
jeho server výš v žebříčku a to je tedy příběh "Jak jsem poznal našeho majitele", ne, to není konec.

Za 2 roky mojeho bytí zde se toho stalo strašně, ale strašně moc, už ani nedokážu spočítat, kolik lidí prošlo A-Teamem, natož, abych si pamatoval všechna ta jména. Mezi ty mé patrioty a největší oblíbence (pokud beru v potaz starší partu) patří Xero, Ghe5, Zuzka, sCuess, Menclik, Endi, Criti. I když jsme spolu někdy měli nějaké spory, tak můžu říci, že právě tito lidé patří mezi mých top 7, za které jsem rád, že jsem je poznal a že se mnou trpěli všechny situace, které v AT nastaly.

Server se biblicky rozvinul od doby, co tam bylo 80 slotů, a teď? .. Neskutečné, co se podařilo tak malému serveru, který měl tehdy pouze Survival (když jsem zde začal hrát) a nyní se pohybuje na špičce ledovce na CZ/SK scéně. Už jen to, že zde bylo hrozně moc pokusů, jak server sesadit, ať už o proplazení se do AT z jiných serverů, aby zde tehdejší rádoby "zájemci" mohli adminovat následně pošpiňovali jméno serveru nebo se jednalo o různá shození, která znepříjemňovala hraní na serveru a také potom odcházelo dost hráčů. Jenže to CM nezastavilo, ani nechci vědět, kolik tehdy Wake spal denně hodin (jestli vůbec spal), jen, aby jsme my, hráči, mohli druhý den zapnout MC a bez problému se připojit.

Chtěl bych poděkovat všem, které jsem mohl poznat, ať už jako členy AT, dlouhodobé kamarády nebo hráče, na které jsem řval přes monitor, když mě zabili na BW. Kdybych měl vypisovat všechna jména hráčů, které jsem rád poznal, mohl být tento příspěvěk jen o tom, takže tímto můžu jen shrnutě poděkovat všem, kteří zde hrají a těm, kteří tu byli, když bylo potřeba.

Na závěr bych jen dodal, že mé odstoupení z funkce není závislé na tom, že by to bylo kvůli někomu či něčemu, zkrátka je to mé rozhodnutí a doufám, že jej budete všichni respektovat, každopádně na serveru mě budete občas vídat, toto jediné se nemění.

Díky všem. :)

Ayweed300x

Nic :(
Už zase? ._. Ach jo... No škoda, že jeden z nejlepších odchází... Chápu, každýho to přestane jednou bavit. Tak si užij hlavně věci, které tě baví, a hodně štěstí v reálu Telko s plínkama (͡ ͡° ͜ つ ͡͡°) ._.

_Shanny_

ExPeprMintKa
Jelikož jsem to věděla už před týdnem, tak mě to nepřekvapuje. :/ I když jsem tu jen cca 4 měsíce, tak jsem tě aspoň stihla poznat. (hungry) Doufám, že Bw semnou a s Emily budeš hrát dál! C: Na Snapu prosimtě zůstaň! :D

Cheap_

(・∀・ )
Neeeeeeeeee Já se zabiju
Tak se hlavně respawni. :p

Už zase? ._. Ach jo... No škoda, že jeden z nejlepších odchází... Chápu, každýho to přestane jednou bavit. Tak si užij hlavně věci, které tě baví, a hodně štěstí v reálu Telko s plínkama (͡ ͡° ͜ つ ͡͡°) ._.
No, už nezbývala jiná možnost, bohužel. Mockrát děkuju, plíny si měnit ale nehodlám! (bear)

Jelikož jsem to věděla už před týdnem, tak mě to nepřekvapuje. I když jsem tu jen cca 4 měsíce, tak jsem tě aspoň stihla poznat. Doufám, že Bw semnou a s Emily budeš hrát dál! C: Na Snapu prosimtě zůstaň!
I za krátkou dobu jsme se stihli poznat a za to jsem rád. ^-^ Určitě, s tím počítej a na snapu zůstanu, neboj! :D

Ten brzo taky odejde...

Ale Čípe, snad budeš mít štěstí v reálném životě Třeba se někdy vrátíš...
Děkuju, bohužel, tyto dveře jsou už pro mě zavřené. :)

Škoda že odchádzaš budeš nám chýbať,hlavne nech sa ti darí v živote
Děkuju Danku, na Prisonu se budeme ještě potkávat, s tím počítej. :)

škoda :/ měl jsem tě rád
Všechno jednou končí. :) A to mě jako nebudeš už mít rád, protože budu hráč? Fňuk. :p

lyfe

anarchic
A
Tak se hlavně respawni. :p

No, už nezbývala jiná možnost, bohužel. Mockrát děkuju, plíny si měnit ale nehodlám! (bear)

I za krátkou dobu jsme se stihli poznat a za to jsem rád. ^-^ Určitě, s tím počítej a na snapu zůstanu, neboj! :D

Děkuju, bohužel, tyto dveře jsou už pro mě zavřené. :)

Děkuju Danku, na Prisonu se budeme ještě potkávat, s tím počítej. :)

Všechno jednou končí. :) A to mě jako nebudeš už mít rád, protože budu hráč? Fňuk. :p
Ale můžeš mi místo tebe dát admina (kappa)

Dykol

Odpadlík
Ach jo.. Čípe, strašně mě to mrzí :( Nikdy na tebe nezapomenu a hlavně se někdy semtam zastav :)

Andy37CZE

Aktivní člen
Čípe, jsem velice rád že jsem tě alespoň z části mohl poznat lidí jako ty je potřeba více. Přeji ti hodně štěstí v tvojí cestě. S pozdravem Soony

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.