• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

granik

Velmi známý člen
Zdravím Vás. :emoji_smiley:

Vzhledem k tomu, že mi nedávno @Mercy napsal, zda se nechci hecnout a udělat něco, nad čím jsem sám již několikrát přemýšlel, akorát jsem nebyl schopný se k tomu dokopat (možná jsem na to neměl ani dovednosti, kdo ví), probral jsem s ním tedy, oč by mělo jít a on mi napsal, že jestli bych si troufnul na to udělat celý Admin Team tak, jako dělám bannery/profilovky.

V tu chvíli mi projela hlavou myšlenka, která mi dost jasně "kopala" do mozku, že v AT je hromada lidí a že by to byla sebevražda. Během pár minut jsem sice Mercymu odepsal, že klidně, není problém, ovšem poté jsem to dlouho promýšlel, protože přeci jen je to veliký projekt.

Tuto myšlenku jsem na pár dní odložil mezi plány, které možná jednou opět vytáhnu a znova promyslím. O nějakou dobu později jsem si jen tak opět projížděl seznam lidí v AT a něco ve mně mi říkalo, že by to nebylo špatné a ani neuskutečnitelné, ale furt tam byl ten šotek, který furt dokola opakoval "moc lidí, moc lidí, moc lidí...".

Včera jsem měl již vše rozvrženo (finální plánek si můžete prohlédnout ZDE) a pustil jsem se do práce. Narovinu Vám řeknu, že to byly nervy, jak snad nikdy v životě. Několikrát jsem musel jednotlivé prvky postav předělávat (někdy i 5x). Práci jsem si rozvrhl tak, že v pátek udělám dolní řadu (13 lidí) a dnes zbytek, tedy horní řadu (11 lidí).

Po nekonečném upravování skinů (jelikož některé skiny holt zlobí a většinou tam chyběly kusy samotného skinu), nastavování textur pro jednotlivé itemy a následné dokončení všech postav přišla na řadu zkouška nejvyšší a to naskládat celý AT na 1 pracovní plochu. I zde jsem narazil na několik problémů, kdy mi jen tak zmizely textury některých itemů nebo se nechtěly ani ukázat, ovšem jsem si furt říkal, že to nejhorší už mám za sebou, proto jsem neotálel a i tak bylo dílo dokonáno. Tímto bych chtěl Mercymu poděkovat za veškerou podporu a pomoc při tvorbě, protože jinak bych na to asi už neměl nervy. :emoji_smiley:

Horní řada: @Fikiplay, @JaMegaHit, @TadiklCZE, @Flafy_, @Dykol, @MercyCZ, @Antago, @Filip6_CZ, @Ropacint, @MrProchyCZ, @Amibaer_

Dolní řada: @RealShady, @Liturkey, @Radiko, @Majkyyy, @Kubrastig, @KopiisCZ, @MrWakeCZ, @_yyySepii, @SpexikEx, @Lajfiik, @Marki35, @ZipslandHD, @FantiikCZ

Na závěr bych chtěl naspsat asi jen to (vzhledem k tomu, že jsem četl nějaké názory na AT), že z mého vlastního pohledu je nýnější AT opravdu jeden z nejlepších, který tu kdy byl. Nevím, zda je to zapříčiněno tím, že již nemá nikdo potřebu sypat ostatním členům popel na hlavu či byly nastaveny určité priority, které se dodržují, kdo ví. Ano, vím, že vždy se najde nějaký problém či jednotlivec, který zrovna nemusí v danou chvíli působit jako ten pravý (sám jsem si tohle prožil a ne jednou :emoji_smiley:), ale na druhou stranu je lepší tyto problémy vždy vyřešit jako kolektiv a z daných chyb se poučit. To by bylo asi tak vše, nebudu tu přeci ještě rozepisovat nějaký nudný sloh, jen jsem to k tomu chtěl připsat, jakožto takový dodatek. Každopádně Waka nezlobte, protože ač je někdy na facku (just kidding :emoji_smiley:), tak lepšího majitele by tento server mít nemohl, už jen vzhledem k tomu, kolik vlastního času do něj investuje.

To by bylo ode mě vše, na závěr se můžete podívat na finální render všech členů + následné finální úpravy.

Celkový čas tvorby: kolem 17 hodin
Cheap dobrá fotka WOW!!!!!

iTzRewii

„Někdy i žít je statečným činem.“
Hm, proč ti co odešli z AT, jsou zrovna vedle sebe!? Iluminnáti? Náhoda? Nabuducej!

//Jinak Nádherné Zubíčku :*

Přílohy

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.