• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

smrť

• prepichnuti nožom

Votes: 1 3.2%
  • zavraždeni rukou flafyho

Votes: 7 22.6%
  • prirozdena smrť

Votes: 10 32.3%
  • utopiť sa

• obesiť sa

• odpaleni

• vikrvacať

Votes: 2 6.5%
  • skočiť s 7 poschodia

• pri tomto prispevku som sa zabil

Votes: 15 48.4%
  • vibuch atomovky

Votes: 3 9.7%

• Total voters
    31
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
To budou nějáký lamky s levelem 13 ne? :D Každej ví, že lovec s levelem 20+ má u sebe minimálně dřevěný kolík, proti upírům, Luk z dračích zubů, nějáký UltraMask na skrytí a k tomu MultiBotky, které obsahují pružinu na vysoké skákání, až 5 metrů, potom přisávky aby mohl lést po stěnách. Možná nějáké brýle se zaměřováním a nočním viděním + termo vize.

Pokud nemaj toto základní vybavení, tak by se neměli moc vytahovat. :D

Jinak ty co přežili něčím do hlavy, mají pravděbodoně Mýtický neviditelný štít. Byl ukraden z muzea, které nechtělo zmiňovat svoje jméno , protože selhalo při ochraně tohoto cenného artefaktu.

No, raději by jsi měla zavolat na 666 999 666 a řekni jim, na kom si to viděla. Vypadá to na začátek Vánočního eventu, ale nikdy se jim zatim nepodařilo ukrást tento štít. No bude to velice zajímaví event. Doufám, že budou solidní raidy a dropy.

Doufejme , že se o tom štítu nedozví více lidí. To by mě pak zas každý porážel v PvP ... a na to už nemám po posledním roce nervy.

Jestli tohle vidí admini, zabanujte je! nechci strávit další event zalezlej pod houbou Micválkou, pod kterou není povolené PvP .

Kdo souhlasí, nechť mi dá sušenku. Kus přidává 20 energie a 5% celkového života. (Celkem mi dochází, tak PROSÍM!)
Lol.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.