• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kopsik

Velmi známý člen
Čaves guyz,
Potrebujem poradiť :D
Poznáte niekto nejaký super nahrávací program najlepšie niečo nové čo nikdo nepozná čo nahrá hru, moj zvuk a zvuk kamaráta ? nepíšte mi sem prosím fraps,obs a ani bandicam nwm mne to nechce nejako ísť

FRAPS - Znižuje mi to hrozne FPS napr. zo 120 na 30 takže to je uplne na houby ...
OBS -
Nahrávam a niekde len tak 4fun sa to vypne a ani o tom neviem -.- ....
BANDICAM - Nechce mi to nahrať kamaráta .. :(

Poprípade kto vie pomocť stými tromi programami tak napíšte :p

Prosím ak poznáte vážne super programák kt. neznižuje moc FPS, nahráva zvuk aj kamarátovi a náhra HD grafiku tak ho napíšte ..
Díki vopred ...

Vaša jediná výnimočná tlačiareň :D :p :3

MrVolvo

Velmi známý člen
Fraps - Z 120 na 30? nemožné :D ja to osobne používam, a z 400 fps mi to zníži na 389-395 fps.. alebo keď nemáš, nastav si unlimited Max. Framerate :)

Cheap_

(・∀・ )
Pokud mas primo kartu od Nvidie, tak bych doporucil Nvidia Shadowplay, popr tyto programy, ktere se mi osvedcily jako nejvice funkcni:

• Action! (Mirillis)
• D3DGear
• Playclaw

Brancesko

Hobbit
No :D
Fraps - program ktorý najmenej znižuje FPS máš ho blbo nastavení :) Pozri si na koľko FPS je natavené aby nahrával a na koľko máš MC
Bandicam - treba to taktiež nastaviť. https://ctrlv.cz/AKci klikni na tú ikonku nastavenia. https://ctrlv.cz/qVsm ako predvolené nastav mikrofón a ako druhé repráky. A všetko pôjde :)
OBS- na hry je zlý, odporúčam na stream alebo na nahrávanie obrazovky
A ako písal Cheap_ ShadowPlay- Ale musíš mať Nvidiu
:)

Delfik

Člen
Já s Frapsem nahrávám cheatery a nijak mi FPS nesnižuje, asi tam máš nějakou chybu. Ale já ho mohu na natáčení doporučit.

Mě teda fraps taky snižuje, i víc než je tady psáno, mám klidně třeba 5FPS a vůbec mi to nejde, nevim proč, ale frapos skoro žádný nastavení ani nemá, takže nevím kde by mohla být chyba

Orbit

Člen
A keď nie to tak vyskúšaj DXtory sice natáča veľlké videa ale tebe to pôjde bez lagov na ytb si najdi nejaky tutoriál na najlepšie nastavenie :)

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Mě moc bandicam teda nevyhovuje natož obs...a co se týče programu ´´ Action ´´ tak ten mi přestal fungovat :c ale číp pomocná ruka :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.