• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Sleduješ anime?

• áno

Votes: 14 29.8%
  • nie

Votes: 33 70.2%

• Total voters
    47
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

micik10

Kráľovná Narnie :*
Zdravím, napadla mi takáto otázka, tam som sa rozhodla, že to sem dám.
Zaujímalo by ma, koľko ľudí sleduje anime (kto nevie: https://sk.wikipedia.org/wiki/Anime)
Pokiaľ niekto sledujete, môžete sem poslať pár typov + kedy ste začali, alebo nejakú vtipnú historku spojenú s anime :emoji_stuck_out_tongue:

Ja anime sledujem. :emoji_smiley:

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Jako nejsem člověk žijící komunistickým způsobem abych nevěděl, co je anime

EliteLoki

Velmi známý člen
Doporúčam si pozrieť Naruta od začiatku a teraz už Boruta je to skvelý príbeh ktorý je nadviazaný na japonskú mytológiu so svojími vlastnými faktami je to hlavne o tom aký je ten príbeh silný smutný, štastný, smiešny a premyslený. To je všetko odo mňa k tomuto :D

EliteLoki

Velmi známý člen
A ešte aby sm dodal k téme anime pozerám od 4 rokov - Naruto :). A naďalej neprestávam sledovať.

micik10

doporučuji Tokyo Ghoul, Ao no Exorcist a Attack on Titan :emoji_smiley: (nejlepší anime pro mě)
Všetky tri mám v pláne sledovať :D

Doporučuji Medvídka Pú + Pata a Mata
To už som videla ( ͡° ͜ʖ ͡° )

Tohle mluví za vše...View attachment 33983
Má to byť nejaká anime postava??

Dobré anime je Shrek, Shrek 2
rovno aj tri nie? :D

Jako nejsem člověk žijící komunistickým způsobem abych nevěděl, co je anime
noo, kto vie

Doporúčam si pozrieť Naruta od začiatku a teraz už Boruta je to skvelý príbeh ktorý je nadviazaný na japonskú mytológiu so svojími vlastnými faktami je to hlavne o tom aký je ten príbeh silný smutný, štastný, smiešny a premyslený. To je všetko odo mňa k tomuto :emoji_smiley:
Naruto má strašne veľa dielov, takže neviem, možno si to raz pozriem
(zamyslí sa: *veď práve pozerám One Piece, ten má 750+ dielov. Potom by ten Naruto nemal byť taký problém*
druhý hlas sa ozve: *ticho tam!*)

EliteLoki

Velmi známý člen
Všetky tri mám v pláne sledovať :emoji_smiley:

To už som videla ( ͡° ͜ʖ ͡° )

Má to byť nejaká anime postava??

rovno aj tri nie? :emoji_smiley:

noo, kto vie

Naruto má strašne veľa dielov, takže neviem, možno si to raz pozriem
(zamyslí sa: *veď práve pozerám One Piece, ten má 750+ dielov. Potom by ten Naruto nemal byť taký problém*
druhý hlas sa ozve: *ticho tam!*)
Naruto má dokopy 720 dielov 8 - jeden a pol hodinových filmov a začína nová séria Boruto teda jeho syn čo už je nový príbeh v kotom vystupuje aj samotný Naruto.

Hexii

Heksy
Nechápu, jak se někdo může koukat na Anime.. Příjde mi to prostě jako pidlooká slátanina.. :D
Nevím, co na tom někteří vidí..
Já osobně se radši kouknu na nějaký pořádný film, než abych koukal na 3 prd*** dílů u anime.. ;)
Hexii

EliteLoki

Velmi známý člen
Nechápu, jak se někdo může koukat na Anime.. Příjde mi to prostě jako pidlooká slátanina.. :emoji_smiley:
Já osobně se radši kouknu na nějaký pořádný film, než abych koukal na 3 prd*** dílů u anime.. :emoji_wink:
Hexii
Noooo to som si hovoril niekedy aj ja ale odkedy sledujem Naruta od 4 rokov btw ptm som prestal a teraz zase začal aktívne niekedy že to je blbosť som si hovoril ale to preto lebo každé anime nemá taký dej ako v Narutovy :/

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Nechápu, jak se někdo může koukat na Anime.. Příjde mi to prostě jako pidlooká slátanina.. :emoji_smiley:
Já osobně se radši kouknu na nějaký pořádný film, než abych koukal na 3 prd*** dílů u anime.. :emoji_wink:
Hexii
Ono to možná vypadá jako salátina, jsou tam hodně "Klišé" scény. I přesto existuje několik druhů anime, stačí si vybrat, jestli by ti nějáký žánr sedl. (Romány, Horrory, Pohádky, Thriller, SCIFI, atd)

micik10

Hexii
Ono každý má na to odlišný názor...
Každopádne myslím, že si nevidel žiadne
dobré anime, len nejaké ukážky na FB z tých najpodivnejších. Je pravda, že niektoré sú naozaj r*tardované, ale iné sú zasa dobré. Je to vlastne kreslený seriál.
Ale ako som už hovorila, každý má na to iný názor. Akurát by si ho mal robiť až po tom, čo si nejaké to anime pozrie.

Odporúčam sa pozrieť na Naruta a Tokyo Ghoul.. :emoji_blush: Teďka som pozerala na Boruta :emoji_sweat_smile: A Anime milujem no <3 :emoji_joy:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.