EliteLoki
Velmi známý člen
Díky ale to ty si naj pretože sa nájde len málo týpkov ktorý si dajú meno s Naruta aspoň som nebol jediný a ďalšia vec ďalší týpek čo má rád Uchihov .Ty jsi proste nej :emoji_slight_smile: <3 (Nohomo)
Díky ale to ty si naj pretože sa nájde len málo týpkov ktorý si dajú meno s Naruta aspoň som nebol jediný a ďalšia vec ďalší týpek čo má rád Uchihov .Ty jsi proste nej :emoji_slight_smile: <3 (Nohomo)
Hodně lidí má rády uchihi protože jsou sexy :emoji_smiley: A ne kvuli Sharinganu jutsu atd ....Díky ale to ty si naj pretože sa nájde len málo týpkov ktorý si dajú meno s Naruta aspoň som nebol jediný a ďalšia vec ďalší týpek čo má rád Uchihov :emoji_slight_smile:.
Môj názor je že skôr kvôli Jutsu atd...Hodně lidí má rády uchihi protože jsou sexy :emoji_smiley: A ne kvuli Sharinganu jutsu atd ....
Nejlepší na Uchiha je Sharingan a VzhledMôj názor je že skôr kvôli Jutsu atd...
PikááPokémoni <3
Mám v pláne pozeraťDeath Note :>
Naruto-Baruto shippuden :emoji_slight_smile:
#NarutoArmyOdporúčam sa pozrieť na Naruta a Tokyo Ghoul.. :emoji_blush: Teďka som pozerala na Boruta :emoji_sweat_smile: A Anime milujem no <3 :emoji_joy:
:333333Pikáá :emoji_smiley:
Mám v pláne pozerať
#NarutoArmy
Kaneki <3:emoji_slight_smile:
Je to animeToto je celkom zaujímavá téma. Ja Anime nepozerám, ja som skôr na akčnejšie hrané filmy. :emoji_smiley: akurát neviem či sa Spirited Away bere ako Anime, pretože to bola najlepšia Japonska? rozprávka ktorú som videla. Ale možno niekedy v budúcnosti pozriem... :emoji_smiley:
Fairy Tail je moja srdcovkaono ja nie som moc na hororové veci alebo čo, takže sledujem nanajvýš tak Fairy Tail :emoji_smiley: ale konieckoncov, aj to je anime :emoji_smiley:
Toto som videla ako menšia a strašne sa mi to páčilo Asi by som to mala niekde nájsť a pozrieť si to znova, lebo som bola naozaj maláToto je celkom zaujímavá téma. Ja Anime nepozerám, ja som skôr na akčnejšie hrané filmy. :emoji_smiley: akurát neviem či sa Spirited Away bere ako Anime, pretože to bola najlepšia Japonska? rozprávka ktorú som videla. Ale možno niekedy v budúcnosti pozriem... :emoji_smiley:
Nééé, zasa ten syndróm japonkej pohlavnej choroby...Boku no Pico
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ItzzPandisMCHentai ( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )
Fairy Tail je moja srdcovka :emoji_smiley:
Toto som videla ako menšia a strašne sa mi to páčilo :emoji_slight_smile: Asi by som to mala niekde nájsť a pozrieť si to znova, lebo som bola naozaj malá :emoji_stuck_out_tongue:
Nééé, zasa ten syndróm japonkej pohlavnej choroby... :emoji_smiley:
@ItzzPandisMC