• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Sleduješ anime?

• áno

Votes: 14 29.8%
  • nie

Votes: 33 70.2%

• Total voters
    47
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Díky ale to ty si naj pretože sa nájde len málo týpkov ktorý si dajú meno s Naruta aspoň som nebol jediný a ďalšia vec ďalší týpek čo má rád Uchihov :emoji_slight_smile:.
Hodně lidí má rády uchihi protože jsou sexy :emoji_smiley: A ne kvuli Sharinganu jutsu atd ....

M

MissPepsi

Návštěvník
Toto je celkom zaujímavá téma. Ja Anime nepozerám, ja som skôr na akčnejšie hrané filmy. :D akurát neviem či sa Spirited Away bere ako Anime, pretože to bola najlepšia Japonska? rozprávka ktorú som videla. Ale možno niekedy v budúcnosti pozriem... :D

Andreww

Velmi známý člen
Toto je celkom zaujímavá téma. Ja Anime nepozerám, ja som skôr na akčnejšie hrané filmy. :emoji_smiley: akurát neviem či sa Spirited Away bere ako Anime, pretože to bola najlepšia Japonska? rozprávka ktorú som videla. Ale možno niekedy v budúcnosti pozriem... :emoji_smiley:
Je to anime :)

Ayweed300x

Nic :(
Hentai ( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )

micik10

Kráľovná Narnie :*
ono ja nie som moc na hororové veci alebo čo, takže sledujem nanajvýš tak Fairy Tail :emoji_smiley: ale konieckoncov, aj to je anime :emoji_smiley:
Fairy Tail je moja srdcovka :D

Toto je celkom zaujímavá téma. Ja Anime nepozerám, ja som skôr na akčnejšie hrané filmy. :emoji_smiley: akurát neviem či sa Spirited Away bere ako Anime, pretože to bola najlepšia Japonska? rozprávka ktorú som videla. Ale možno niekedy v budúcnosti pozriem... :emoji_smiley:
Toto som videla ako menšia a strašne sa mi to páčilo :) Asi by som to mala niekde nájsť a pozrieť si to znova, lebo som bola naozaj malá :p

Boku no Pico

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nééé, zasa ten syndróm japonkej pohlavnej choroby... :D

Hentai ( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° )
@ItzzPandisMC

M

MissPepsi

Návštěvník
Fairy Tail je moja srdcovka :emoji_smiley:

Toto som videla ako menšia a strašne sa mi to páčilo :emoji_slight_smile: Asi by som to mala niekde nájsť a pozrieť si to znova, lebo som bola naozaj malá :emoji_stuck_out_tongue:

Nééé, zasa ten syndróm japonkej pohlavnej choroby... :emoji_smiley:

@ItzzPandisMC

Nech sa páči - bombuj.eu tam to nájdeš :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.