Oukej tak si budu šetřit na gfx packy rig packy atd. :emoji_smiley: i na novej pc :emoji_smiley: protože já mám potato pc :emoji_smiley: a to fakt :emoji_smiley: :/Si šetři :emoji_wink: Není to tak drahý
A co jako :dd Lidi z CM ví, jakej sh*t ntb mám :dd Nerozjedu skoro žádný hry a rendery intra mi trvají 7h.Oukej tak si budu šetřit na gfx packy rig packy atd. :emoji_smiley: i na novej pc :emoji_smiley: protože já mám potato pc :emoji_smiley: a to fakt :emoji_smiley: :emoji_smirk: View attachment 37899
Ja mam počítač z citronu :Oukej tak si budu šetřit na gfx packy rig packy atd. :emoji_smiley: i na novej pc :emoji_smiley: protože já mám potato pc :emoji_smiley: a to fakt :emoji_smiley: :emoji_smirk: View attachment 37899
Dobrý večer/den chci vám zdělit že budu dělat bannery na lepší urovni :emoji_wink: ne jak minule
na pozadi plochy to bylo přes stránku kterou všichni určitě znáte
no jak ten banner vypadá View attachment 37455
Co k tomu potřebujete
1.Název v MC
2.Co chcete mít uprostřed napsané
3.co chcete držet v ruce v první postavě a druhé postavě (máte na výběr Ninja Blades,Ninja Bow,Ninja Kunai,Ninja miniblades,Ninja Sai,Ninja Swordset,Ninja Tomahawk,Ninja Zhi,Ninja Windstaff,Ninja Shuriken)
4.Pozadí Banneru
5.Barva očí
6.Trpělivost
!!UPOZORNĚNÍ!!
Beru 1-2 Objednávky deně Vždy napíšu komu budu dělat
Příklady!
1.BBorekCZ
2.BořekCZE
3.první postava Ninja Shuriken druhá postava Ninja Bow
4.Zde dáte obrázek
5.černá
6.Mám