• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ImSamson

Velmi známý člen
Dobrý večer/den chci vám zdělit že budu dělat bannery na lepší urovni :emoji_wink: ne jak minule
na pozadi plochy to bylo přes stránku kterou všichni určitě znáte
no jak ten banner vypadá View attachment 37455

Co k tomu potřebujete
1.Název v MC
2.Co chcete mít uprostřed napsané
3.co chcete držet v ruce v první postavě a druhé postavě (máte na výběr Ninja Blades,Ninja Bow,Ninja Kunai,Ninja miniblades,Ninja Sai,Ninja Swordset,Ninja Tomahawk,Ninja Zhi,Ninja Windstaff,Ninja Shuriken)
4.Pozadí Banneru
5.Barva očí

6.Trpělivost

!!UPOZORNĚNÍ!!
Beru 1-2 Objednávky deně Vždy napíšu komu budu dělat

Příklady!
1.BBorekCZ
2.BořekCZE
3.první postava Ninja Shuriken druhá postava Ninja Bow
4.Zde dáte obrázek
5.černá
6.Mám

1. Samson007CZ
2. ImSamson
3. Ninja bow
4. Prostě nějakej vesmír :D
5. Světle modrá
6. Mám a díky

lilmayu

Developer
Developer
1.Název v MC - Mayuna_
2.Co chcete mít uprostřed napsané - Mayuna
3.co chcete držet v ruce v první postavě a druhé postavě (máte na výběr Ninja Blades,Ninja Bow,Ninja Kunai,Ninja miniblades,Ninja Sai,Ninja Swordset,Ninja Tomahawk,Ninja Zhi,Ninja Windstaff,Ninja Shuriken) - Nic nechci držet plz
4.Pozadí Banneru - Přiložený obrázek + jestli by to šlo, nějaký název do pozadí jako "Wurst" nebo "Jigsaw" je to jedno..x'd
5.Barva očí - černá
6.Trpělivost - Um um, dejme tomu že mám a dost velkou..:emoji_smiley:

2017-07-23_11.14.59.png

Btw, foceno mnou, když jsem se nudil a nešel net..:emoji_smiley:

Btw, nešli by tam 2 jiné skiny? jestli jo, na namemc, když si najdeš "Mayuna_" tak tam mám skin kluka (nejnovější) a skin holky (2 nejnovější), tak např. doprava holka doleva kluk..;D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.