• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

EzzKill4U

Už jen obyčejný hráč
Keyio je dobrý admin, mohl bych se za něj zaručit. Ban jsi měl právem.

Btw. Keyio, jediná chybka ted, podle mě nezodpovědnost že jsi sem postnul screeny s jeho IP. Příště jí zamaž,bacha na to ;)

@Keyio

pokud máš video tak to tady dej ... ale na screenu je jasně vidět že máš nuker
ja tam nukera nevidím, a video si nechám, pre svoje účely, a k tomu
Keyio je dobrý admin, mohl bych se za něj zaručit. Ban jsi měl právem.

Btw. Keyio, jediná chybka ted, podle mě nezodpovědnost že jsi sem postnul screeny s jeho IP. Příště jí zamaž,bacha na to ;)

@Keyio
Keyio môže byť rád že to nejak nenahlásim

Keyio

00:00 AM
ja tam nukera nevidím, a video si nechám, pre svoje účely, a k tomu

Keyio môže byť rád že to nejak nenahlásim
Nahlásit mě za to, že zveřejňuji tvojí IP adresu? Pardon, ale já se bráním tomu, že jsem dal špatný trest.
Jinak, určitě bych byl raději kdyby jsi napsal, to jsem já bobo, no hele já cheaty nemám. Než. Ahoj můj kamarád dostal ban.

Pokud to chceš dál řešit tak si mě přidej na skype : NikeOfDeath

patule1215

Hrabě ze Survivalu
Já jsem rozhodně PROTI UNBANU.Měl by jsi se přiznat.Bude to pro tebe lepší. ;) A potom ještě ta nejhorší věc co jsi snad mohl říct... ,,Kamarád dostal ban." Ano,i admin se plete ale tohle...

Když už se sem zapojilo do konverzace dalších X negramotných dětí.. který jsou na straně AT a musí se jim s dovolením pchát do zadnice, tak proč bych se nezapojil i já?
Screeny které zde Keyio již předložil nejsou důkazem.. Že explosive dokazuje nuker? Explosive 3 toto dokáže..
Další věc.. že admin nemusí mít důkazy? Dochází zde k dost "vážné" situaci, kde je celý server proti "hříšníkovi" a nějaký screen hacky nevysvětlí.. a podle toho co mi Keyio napsal na serveru, že stačí umět fotit a dokáže to zachytit i Kill Auru.. tak nad tím jsem se dost sám pozastavil.. MC hraji už dlouhou dobu a když někdo napsal něco takovéhoto, tak to mělo i své následky. Přijde mi to s dovolením jako blbost.. Sám si stojím za tím, že BoBo_SVK dostal ban neprávem a s touto větou mi je jasné, že mi čelí dost těch dětinských "hejtů", co se do mě pustí jak kanibalové do masa..

Pro keepera: Proč by měl psát 100 řádkovou poezii o tom jak má rád server? Aby se zde ukázal jako dítě? Jak hloupé..

Hlavně sám nechápu, proč se zde do něj všichni pouštíte? Jediný kdo viděl do detailů tuto situaci byl sám BoBo_SVK a Keyio a vy si tady hrajete pomalu na detektivy? Bylo by načase se vzpamatovat..

Poslední věc.. Také ho zde kritizujete za to, že se připojil za jiný účet na samotný server a začal formou: "Ahoj, hele můj kamarád..." Myslím si, že je to jeho věc.. Ano Keyio má pravdu v tom, že bych sám radši viděl, kdyby sám napsal že je to on..
>> Hlavně si uvědomte, že zde píšete jakou udělal chybu, že na to přišel tímto způsobem.. ale chtěl bych vidět vás, jak by jste zareagovali.. A i kdyby přišel za jinej účet a začal způsobem: "Ahoj, to jsem já BoBo_SVK..." tak zde stejně dochází k obcházení banu..

Myslím si že zde máte dost věcí na uvědomění..
Teď už jen čekám hordu "hejtů" a neohrabaných dětských hlášek..

Keyio

00:00 AM
Wolfiku, máme zakázáno instantně banovat lidi, co obejdou ban a chtějí to řeśit, jenže potom co napsal "můj kamarád dostal ban" jsem si řekl, aha jasný. No zítra to pořešíme po skypu. Dneska jsem neměl moc času.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.