• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Vrodrrr

Velmi známý člen
Namiesto toho, aby ste mu boli vďační za to, že sa snaží, tak sa mu vkuse iba vysmievate, asi nie ste normálni. Pretože vždy sa nájdu takí ľudia, ktorí ani nevedia, čo robiť a preto sa druhým iba smejú... Je to trápne...
Myslím že kdeby se snažil tak by to vypadalo o dost lépe. Na mě to působí tak že to dělá jen tak z nudy když nemá co dělat :D

Vexory_27

Velmi známý člen
Asi měl jen photoshop trial na 30 dní ::::::::::::::::::
Kdybych měl photoshop na 30 dní, tak už bych nemohl udělat ani 1. banner :D spíš je problém v něčem jiném :D chci si to přeinstalovat, ale zatím se ktomu nemůžu dokopat.

granik

Velmi známý člen
Já bych chtěl prosím taky :)

1. Velký nápis granik
  2. Aby tam byl cocoa beans
  3. pozadí asi jako palmy
4.a v ruce bych chtěl držet cocoa bean
Děkuji.

:emoji_yum:granik:emoji_yum:

Vexory_27

Velmi známý člen
Njelepší asi bude když se na to vykašlu co? :emoji_smiley: Stejně teď na mám přednější věci, nestíhal bych to, takže ti co stále čejkají na banner, asi už ho vám neudělám. A pohotshop běží ale, ne tak jak má :emoji_smiley: takže mně je to prd platný. Uzavřeno.

pavuk598

Aktivní člen
Njelepší asi bude když se tarosna to vykašlu co? :emoji_smiley: Stejně teď na sti mám přednější věci, nestíhal bych to, takže ti co stále čejkají na banner, asi už ho vám neudělám. A pohotshop běží ale, ne tak jak má :emoji_smiley: takže mně je to prd platný. Uzavřeno.
Ách jaj, škoda, že si sa na to vykašlal, ale aspoň díky za banner, páči sa mi! :)

Vexory_27

Velmi známý člen
Než se to tu uzavře :D řeknu těm který to určitě bude zajímat :D
Jsem takový typ co ho každou chvílí baví něco jiného :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.