MrRiox
Jednou tě budu vlastnit.
Napsal jsem to do google a vyhodilo mi to staré fotky.. -.-Teraz to zas nechápem ja..![]()
Napsal jsem to do google a vyhodilo mi to staré fotky.. -.-Teraz to zas nechápem ja..![]()
Napsal jsem to do google a vyhodilo mi to staré fotky.. C-D![]()
Starý írsky ? Co to je ?/MrRiox o'ldirish
https://ctrlv.cz/RQw2Starý írsky ? Co to je ?DD
omgmen bil varovan adminem herobri duvod craftmania vam zakazuje chodiť na server lesk vašeho usmevu ruši anti cheatRayMond byl zabanován hráčem RayMond (kappa)
unnamed player "herobri znamy peter20" byl zabanován. Gramatika, z které odpadne každej.omgmen bit varovan adminem herobri duvod craftmania vam zakazuje chodiť na server lesk vašeho usmevu ruši anti cheat
Howhihiji byl(a) zabanován(a) Tvojí mámou. Důvod: znásilnil kočku (kappa)
Why?hihiji byl(a) zabanován(a) Tvojí mámou. Důvod: znásilnil kočku (kappa)
MrRiox bol zabanovaný HorzkouSVK - Pýta si návody na znásilnenie mačiek!
najdi mi jednu chibnu vetu v komentari s chibou gramatika je že neviem pisať chiby s pisanim ja som psedko napisal spravne tak tu nevipravaj ze mam chibnu gramatikuunnamed player "herobri znamy peter20" byl zabanován. Gramatika, z které odpadne každej.
DenisJ byl zabanován: Ve slově "Muhaha" se píše jenom 2x "ha" !@omgmen a @Train_man_CZ byli zabanováni Důvod: Kopírování muhahaha!
Muhahahaha (hungry)(arghh)(buck)(hhh)(punch)(wacky)(artist)(nailbiting)
A)(wtf)(bored)C-D:'
mad
rofl)(shy):/x3
(bear)(facepalm):*
(cow)(ninja)(panda)(beaver)(woot)
omgmen byl odbanován důvod: (cow)@omgmen a @Train_man_CZ byli zabanováni Důvod: Kopírování muhahaha!
Muhahahaha (hungry)(arghh)(buck)(hhh)(punch)(wacky)(artist)(nailbiting)
A)(wtf)(bored)C-D:'
mad
rofl)(shy):/x3
(bear)(facepalm):*
(cow)(ninja)(panda)(beaver)(woot)
omgmen byl zabanován: Píše smajlíka krávy když je dovolené jenom medvěda (bear).omgmen byl odbanován důvod: (cow)
Inter(net)VideoWin(dows)DVD(bluray) byl zabanován důvod: já ti dám medvěda, to uvidíšomgmen byl zabanován: Píše smajlíka krávy když je dovolené jenom medvěda (bear).
omgmen byl zabanován: [Nechce se mi vymýšlet důvod (rofl)]Inter(net)VideoWin(dows)DVD(bluray) byl zabanován důvod: já ti dám medvěda, to uvidíš
InterVideoWinDVD byl zabanován: Nechce sa mu vymýšľať dôvod.omgmen byl zabanován: [Nechce se mi vymýšlet důvod (rofl)]
micik10 byla zabanována: [Jsem líne hovado takže důvod nebudeInterVideoWinDVD byl zabanován: Nechce sa mu vymýšľať dôvod.