• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Kterou mapu vyřadit?

• Total voters
    91
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
P

PVNST

Návštěvník
Je pravda, že Western i dle průzkumů není tak populární a myslím si, že by nebylo špatné ho nahradit, a že asi nejlepší bude vyřadit Western.

Jedná se o to, že tato mapa není až tak suprově hratelná, ačkoliv měla i jisté úpravy, pořád to není ono. Pěkná sice je, ale to hraní na tom mě už celkem omrzelo. Navíc mám s touto mapou vždy hrůzu, když si vzpomenu na TNT ovce :D

Western

A když už jsme u toho, Saharu bych vrátil zpátky na 4 hráče.... , bylo to tak lepší... teď s těmi 5, to není taková sranda ;)

,PVNST

JacobVeres

Jakub Verešpej
ja by dal prec skylake mapu kvoli tomu ze je moc dlha vela tymov treba nicit a stracam cas pri tom zbytocne a nektore tymy nemaju irony musia ist okolo prostriedku alebo ako by som to nazval aj western chcem prec lebo je mala mapa na moj skillovy boj .

Kopsiq

Builder
Na Western na stredu sou moc lagy... proto tuhle mapu nemám rad :(
* Na každej mape se mi nelíby když nekdo je 1 vs 5 a jde pod mapu a tam campí.. a tak se zbytečne stráci čas..

MARIMR008

ExAdmin
Podľa mňa by mala ísť preč mapa Castles je to síce veľmi pekné ale to PvP sa tam skoro nedá hrať stáčí Tyčka na vopice a stred je skoro váš :D A zase na obranu Western je moc dobrá mapa neviem prečo sa vám to laguje na strede mi to ide dokonca rýchlejšie :D dajú sa tam robiť všelijaká taktiky a PvP sa tam síce dobre nehrá ale som za aby tu táto mapa aspoň na mesiac zostala :)

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Za mě je nejhorší SkyLake.
Proč ?
  • Je tady už dlouho
  • Nevýhoda pro Red,Blue,Yellow,Green (jelikož ostatní teamy mají k ironu blíž, což je dost blbý)
  • Hodně míst kam se dá padnout a nevrátit
  • Goldy na středu jsou celkem nefér (jeden je sebere a mají jasnou výhru (Pokud umí hrát))
  • Kdo je třeba nahoře na stromě na středu, má velikou výhodu s lukem, a je až moc silný (Zrušení luku s ohněm na tuto mapu)
Určitě je důvodů i víc, ale teď večer mě nenapadli. Toť ode mě vše.

Riox

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Rioxi protiřečíš si.

K ironum to mají blíž, protože to mají dál od středu.

Takže kdo má tedy výhodu?
Protiřečím. Ale jen trochu, jelikož se ostrovy red green yell a blue k ironu dostanou až když udělají boční cestu z cesty na střed. Výhodu mají oba, což je tá blbost. Proč by jeden měl mít dřív iron a jeden dřív gold ? Nemůže to být stejně ať je to férovější ?

FilipVI

Moderátor webu
Fajn jsem vůl. Ale abych se držel tématu, za mě mapa Western. Zdá se mi malá a nedomyšlená.

Já bych vyřadil Mushrooms. Tuhle mapu FAKT nemusím... I když BW na CM moc nehraju, myslím si, že Mushrooms je ta správná volba... TAKŽE ZA MĚ MUSHROOMS :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.