• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Je moc pěkná 68/69 :) Ale dej tam nějakou trávu a kytičky :D a bude dokonalá ;)

D

Deleted member 2540

Návštěvník
to dřevo změn na takové to dřevo kde nejsou ty letokruhy (jesti máš world edit)

krtekCZ

Lopatka
Môžem vedieť prečo staváte každý ten istý štýl máp? Domček, strom ako team ostrov a stred veľký strom? :D Neviete vymyslieť niečo viac kreatívne? :D
Deawen se vrací na scénu, jo? :D
Jinak @Skajzko , vždyť jsem Tě učil stavět spolky ostrovů... :D Ty spodky u team ostrovů jsou dobré, ale ten střed... Jak už tu více lidí psalo, ten střed celkově není nic moc. Osobně, moc se mi nelíbí ani ten strom... Vždyť jsem Ti říkal o příkazu //replace 17 17:12. Označ si celý strom a pak použij tento příkaz. ;)

Naposledny upraveno:

Kopsiq

Builder
Jinak @Skajzko , vždyť jsem Tě učil stavět spolky ostrovů... :D Ty spodky u team ostrovů jsou dobré, ale ten střed... Jak už tu více lidí psalo, ten střed celkově není nic moc. Osobně, kočku se mi nelíbí ani ten strom... Vždyť jsem Ti říkal o příkazu //replace 17 17:12. Označ si celý strom a pak použij tento příkaz. ;)
Krtku, došli mi napady... ale dneska ten stred predelám uplne cely...

krtekCZ

Lopatka
A ještě něco, ten spodek bych udělal z více materiálů, pridej ještě např kamení nebo tvořený jíl.

D

Deawen

Návštěvník
Jinak @Skajzko , vždyť jsem Tě učil stavět spolky ostrovů... :D Ty spodky u team ostrovů jsou dobré, ale ten střed... Jak už tu více lidí psalo, ten střed celkově není nic moc. Osobně, moc se mi nelíbí ani ten strom... Vždyť jsem Ti říkal o příkazu //replace 17 17:12. Označ si celý strom a pak použij tento příkaz. ;)
Neviem presne na akú scénu myslíš ale dobre. :D
Btw tu máš video ako spraviť ostrov v pár krokoch :
(troll)

Kopsiq

Builder
Len team je rovnaký.. ale teraz už nieje :D ten dom aj strom som vymazal a nahradil niečim iným.
takže teraz je team uplne iný,počkaj, idem dáť skríny.

D

Deawen

Návštěvník
Prosím ťa nikdy nedávaj hentak halfslaby do zeme. Zbytočne buguje potom anticheat hráčov. (sorry)
Ďalej ten zelený clay daj preč a pridaj viac stonu. Ten spawn tam nemusíš dávať zas kadibúdku. :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.