Podobný je jen most, protože, podle mně do té mapy zapadá..tak proč mít 2 podobný mapy?
Podobný je jen most, protože, podle mně do té mapy zapadá..tak proč mít 2 podobný mapy?
OK děkuji, střed nechci nechávat přeplácaný, tak jsem ho nechal tak jednoduchý, ideální pro fighty , co se týče těch stromů, absolutně nemám nápad jak jsem to měl udělat, nebo jak to mám vylepšit.. , no mrknu na to a doufám, že mně něco napadneHele je celkem pěkná ,ale já bych ještě nějak vyšperkoval ten střed a ten most z team ostrova předělal. A celkově ten mlýn trochu vylepšit detaily a pod
A nevím proč vždy na "iron ostrově" musí být strom Vím že se to jmenuje forest ale ty stromy nejsou moc originální zkus tam dát něco jiného a nebo ten strom nějak "vylepšit" dát tam houpačku, to je na tobě
Ale není marná
okTo je jasné střed nechat volný, ale nějak mu dodej šmrnc ,aby každá druhá mapa nebyla jen o stromech
Hm. Přijdou mi na té mapě trochu zvláštní ty "kužely" pod ostrovy. Jsou takové divné . Nevím, jak bych to líp popsal.Táák, (woot)
je to tu, před pár dny jsem se rozhodl postavit BW mapku..:O
Něco o ní: Mapku jsem sám stavěl 16 hodin.. sice to tak nevypadá, ale je to tak..
Dlouho jsem přemýšlel na jméně, a napadl mně @FrozenLeafPvp, tak jsem jí pojmenoval Forest..
Opravdu originální jméno (kappa)
Se stavbou jsem se snažil opravdu co to šlo..
Ještě chci poděkovat Builderovi @Kundros , Mapku jsem stavěl sám, ale on mi radil a pomáhal v tom, co vypadá lépe a co ne
Původně jsem chtěl že bych to zkusil, a postavil mapu která se každému bude líbit a rád by si jí na cm zahrál, nevím zda to tak bude, myslím že převážně ne :/, jinak napište do chatu zda se vám mapa líbí, nebo co bych měl zlepšit.. Wake už mojí mapku má, jen musí být čas a mrkne se na ní .. Ale jak se na to dívám, mohlo to být lepší.. , proto bych chtěl názory Builder legendy @Deawen a špičkového stavitele @SpexikEx (panda)
No nebudu to tedy zdržovat, už mně toho moc nenapadá co bych tu měl napsat, tak se na ní podíváme
Jo a ještě, jsem ve vlastím zájmu natočil na ní Trailer.. Tak já jenom doufám, že se vám bude líbit (hungry)
Celá mapka z nebe:
View attachment 13219
Iron:View attachment 13220
Bronze:
View attachment 13222
Ostrov Red teamu: (Převážně tu uvidíte red barvu, protože jsem začal u red )
View attachment 13221
Postel:
View attachment 13223
Střed:
View attachment 13224
A ještě tu, soubor má přes 2MB, takže se mi to sem nepodařilo nahrát..
http://prntscr.com/9xllrh
Mapa ze spodu..
View attachment 13225
A TRAILER zde (bobr):Není tam sice úplně všechno, ale co
Doufám, že se vám mapka líbí, Snažil jsem se
Děkuji za pozornost.. Nurtík .
Mně to příjde jako ploutev na hřbetě žraloka.. První jsem tam pomoc WE naházel nějaký stone, a pak jsem to ručně upravoval..Hm. Přijdou mi na té mapě trochu zvláštní ty "kužely" pod ostrovy. Jsou takové divné . Nevím, jak bych to líp popsal.
Děkuji ^.^100/10 :O Omg Nurteee fakt moc pekná A chcel by som si ju zahrať :O
Poradím Ti. Hoď tam pomocí WE nějaké koule z písku, aby Ti to vytvořilo horu, pak to přeměn na šutr, uprav, otoč pomocí příkazu tu horu dolů a máš ostrovMně to příjde jako ploutev na hřbetě žraloka.. První jsem tam pomoc WE naházel nějaký stone, a pak jsem to ručně upravoval..
jj, jen mně to před tím nenapadlo..Poradím Ti. Hoď tam pomocí WE nějaké koule z písku, aby Ti to vytvořilo horu, pak to přeměn na šutr, uprav, otoč pomocí příkazu tu horu doků a máš ostrov
Nevim proč ale me se to nelíbí
Jdu ho zničitten most z mapy castles se mi tam fakt nelíbí ale jinak 6/10
sem mu to radil podobně..Poradím Ti. Hoď tam pomocí WE nějaké koule z písku, aby Ti to vytvořilo horu, pak to přeměn na šutr, uprav, otoč pomocí příkazu tu horu dolů a máš ostrov
Mapy nejsou jenom o WE...Je no, kdybych lípe uměl s WE, tak to je lepší..