• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

SpexikEx

Führer
Hele je celkem pěkná ,ale já bych ještě nějak vyšperkoval ten střed a ten most z team ostrova předělal. A celkově ten mlýn trochu vylepšit detaily a pod :)
A nevím proč vždy na "iron ostrově" musí být strom :D Vím že se to jmenuje forest ale ty stromy nejsou moc originální :D zkus tam dát něco jiného a nebo ten strom nějak "vylepšit" :D dát tam houpačku, to je na tobě :D
Ale není marná :)

Nurtuka

Hráč :D
Hele je celkem pěkná ,ale já bych ještě nějak vyšperkoval ten střed a ten most z team ostrova předělal. A celkově ten mlýn trochu vylepšit detaily a pod :)
A nevím proč vždy na "iron ostrově" musí být strom :D Vím že se to jmenuje forest ale ty stromy nejsou moc originální :D zkus tam dát něco jiného a nebo ten strom nějak "vylepšit" :D dát tam houpačku, to je na tobě :D
Ale není marná :)
OK děkuji, střed nechci nechávat přeplácaný, tak jsem ho nechal tak jednoduchý, ideální pro fighty :D, co se týče těch stromů, absolutně nemám nápad jak jsem to měl udělat, nebo jak to mám vylepšit.. :D, no mrknu na to a doufám, že mně něco napadne :D

SpexikEx

Führer
To je jasné střed nechat volný, ale nějak mu dodej šmrnc ,aby každá druhá mapa nebyla jen o stromech :D

krtekCZ

Lopatka
Táák, (woot)
je to tu, před pár dny jsem se rozhodl postavit BW mapku..:O
Něco o ní: Mapku jsem sám stavěl 16 hodin.. sice to tak nevypadá, ale je to tak..
Dlouho jsem přemýšlel na jméně, a napadl mně @FrozenLeafPvp, tak jsem jí pojmenoval Forest.. :D
Opravdu originální jméno (kappa) :p
Se stavbou jsem se snažil opravdu co to šlo..
Ještě chci poděkovat Builderovi @Kundros :), Mapku jsem stavěl sám, ale on mi radil a pomáhal v tom, co vypadá lépe a co ne :)
Původně jsem chtěl že bych to zkusil, a postavil mapu která se každému bude líbit a rád by si jí na cm zahrál, nevím zda to tak bude, myslím že převážně ne :/, jinak napište do chatu zda se vám mapa líbí, nebo co bych měl zlepšit.. Wake už mojí mapku má, jen musí být čas a mrkne se na ní :).. Ale jak se na to dívám, mohlo to být lepší.. :D, proto bych chtěl názory Builder legendy @Deawen a špičkového stavitele @SpexikEx :) (panda)
No nebudu to tedy zdržovat, už mně toho moc nenapadá co bych tu měl napsat, tak se na ní podíváme :)
Jo a ještě, jsem ve vlastím zájmu natočil na ní Trailer.. Tak já jenom doufám, že se vám bude líbit (hungry) :)

Celá mapka z nebe:
View attachment 13219

Iron:View attachment 13220
Bronze:
View attachment 13222

Ostrov Red teamu: (Převážně tu uvidíte red barvu, protože jsem začal u red :D)
View attachment 13221

Postel:
View attachment 13223
Střed:
View attachment 13224

A ještě tu, soubor má přes 2MB, takže se mi to sem nepodařilo nahrát.. :D
http://prntscr.com/9xllrh

Mapa ze spodu.. :D
View attachment 13225
A TRAILER zde (bobr):
Není tam sice úplně všechno, ale co :p :D

Doufám, že se vám mapka líbí, Snažil jsem se :D
Děkuji za pozornost.. Nurtík :p.
Hm. Přijdou mi na té mapě trochu zvláštní ty "kužely" pod ostrovy. Jsou takové divné :D. Nevím, jak bych to líp popsal.

Nurtuka

Hráč :D
Hm. Přijdou mi na té mapě trochu zvláštní ty "kužely" pod ostrovy. Jsou takové divné :D. Nevím, jak bych to líp popsal.
Mně to příjde jako ploutev na hřbetě žraloka.. První jsem tam pomoc WE naházel nějaký stone, a pak jsem to ručně upravoval.. :D

krtekCZ

Lopatka
Mně to příjde jako ploutev na hřbetě žraloka.. První jsem tam pomoc WE naházel nějaký stone, a pak jsem to ručně upravoval.. :D
Poradím Ti. Hoď tam pomocí WE nějaké koule z písku, aby Ti to vytvořilo horu, pak to přeměn na šutr, uprav, otoč pomocí příkazu tu horu dolů a máš ostrov :)

MatikozZ

Velmi známý člen
9,9/10 :) Nehodí se mi tam moc ten most z mapy castles, jak je z úplně jinačího materiálu :) Jinak fakt pěkný :) Zahrál bych si na ní ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.