• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Hodnotenie

• Total voters
    26
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Doomsday_SVK

Nehackuj a bude dobre!
Hlavný ostrov:
2018-01-16_16.59.10.png 2018-01-16_16.59.43.png 2018-01-16_16.58.52.png 2018-01-16_16.59.29.png 2018-01-16_16.59.21.png
Iron ostrov:
2018-01-16_17.00.28.png 2018-01-16_17.00.46.png
Stred:
2018-01-16_17.01.14.png 2018-01-16_17.01.25.png 2018-01-16_17.01.30.png 2018-01-16_17.01.06.png
Všetky ostrovi:
2018-01-16_17.03.17.png

Informácie:

Mapa na štýl horského campingu
Autori: Doomsday_SVK, DnafD
Secret, 4x Gold Spawner

Budeme rádi ak nám mapu ohodnotíte v ankete ;)

MatikozZ

Velmi známý člen
Mnohem lepší (-: Avšak furt se mi nelíbí spodky ostrovů a je to takové suché..
btw dělá se BW 2.0, takže tohle stavět nemá ani smysl :(

Doomsday_SVK

Nehackuj a bude dobre!
Mnohem lepší (-: Avšak furt se mi nelíbí spodky ostrovů a je to takové suché..
btw dělá se BW 2.0, takže tohle stavět nemá ani smysl :emoji_slight_frown:
Ako sorry Gangyy_ hovoril že dnes je nábor na buildera a spodky ostrovov keď tak vylepšíme to s tým suchým... No neviem čo je suché :emoji_smiley: možno tak pé*o, .. no ale proste staval som to na nábor ale aj pre hráčov a nechápem ako si myslel to s tým že mi to je nanič keď sa robí BW 2.0 .. No a čo že sa robí? To akože tam nedajú moju mapu lebo bude update? WTF tak to je potom cringe

Sspeky

Hl.Builder
Ako sorry Gangyy_ hovoril že dnes je nábor na buildera a spodky ostrovov keď tak vylepšíme to s tým suchým... No neviem čo je suché :emoji_smiley: možno tak pé*o, .. no ale proste staval som to na nábor ale aj pre hráčov a nechápem ako si myslel to s tým že mi to je nanič keď sa robí BW 2.0 .. No a čo že sa robí? To akože tam nedajú moju mapu lebo bude update? WTF tak to je potom cringe
Ako ako vieš, že na nábor sa bude musieť stavať BW mapa? :emoji_nerd: Možno nás Wake prekvapí niečim iným ;)

Doomsday_SVK

Nehackuj a bude dobre!
Ako ako vieš, že na nábor sa bude musieť stavať BW mapa? :emoji_nerd: Možno nás Wake prekvapí niečim iným :emoji_wink:
DnafD písal wakovi že či to je ešte stále platné
Odpoveď:
BW mapa 4 tými / SW mapa 8 hráčov

MatikozZ

Velmi známý člen
DnafD písal wakovi že či to je ešte stále platné
Odpoveď:
BW mapa 4 tými / SW mapa 8 hráčov
Proč si postavil tedy mapu pro týmy dva? :D
Jo btw, BW 2.0. se co nejdříve přidá na server, bylo už na GIGA Turnaji :)
-Bude to úplně jiné rozložení ostrovů, suroviny a ostatní věci.. :D Počkej si a uvidíš, že tahle mapa se na server dát ani tak nemůže, protože v porovnání s mapama na BW 2.0 je tahle opravdu (pod)průměrná :c

whereareavocqdos

i wanna end me
HM, tak právě jsem psal wakovi a prej to změnil... máma stavět Murder mapu nebo BW 2.0... RIP Ale z týhle mapy to jde ještě stále změnit :) mě to tedy nevadí

tomasCZ12

Aktivní člen
HM, tak právě jsem psal wakovi a prej to změnil... máma stavět Murder mapu nebo BW 2.0... RIP Ale z týhle mapy to jde ještě stále změnit :emoji_slight_smile: mě to tedy nevadí
máma stavět murdera :D XD (nechcu tě urazit ale je to srandovní) :)

Doomsday_SVK

Nehackuj a bude dobre!
Proč si postavil tedy mapu pro týmy dva? :emoji_smiley:
Jo btw, BW 2.0. se co nejdříve přidá na server, bylo už na GIGA Turnaji :)
-Bude to úplně jiné rozložení ostrovů, suroviny a ostatní věci.. :emoji_smiley: Počkej si a uvidíš, že tahle mapa se na server dát ani tak nemůže, protože v porovnání s mapama na BW 2.0 je tahle opravdu (pod)průměrná :emoji_frowning:
Ale to je mapa pro 4 tými

NeonCreeperCZE

氖N E O N氖
Jo.. Pěkný. Ale ten spodek.. S tím bych si víc pohrál.. Samozřejmě že nejduležitější je to nahoře ale ten spodek taky něco chce.. Nějaké ozdobné blocky, listí.. Popřemýšlejte..

koza37

Iluminát
káámo, je nějáký divný že na nějákých screenech jde vidět bedrock na spodu a někde ne :thinking:

Ahoj, mapa je po PVP stránce hratelná dle použitých a rozmístěných blocků a nemá špatnou scenérii :) Jak již zmiňovali jiní a mám i stejný názor, spodky ostrovů ač je to jen detail vytunit a jinak to vypadá celkem slušně.

Pamatuju si ještě jak byla kdysi mapa Camp (Jiná mapa, stejný název) na CM a při pohledu na tento post jsem si ji úplně vybavil :O

Hodnotím 4/5 protože mi víc záleží na PvPčku a těchto věcech než na tom jak jsou naplácané kostky :-D

,PVNST

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.