• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
akože nie som builderka, ale toto mi pripadá nič moc. ostrovčeky celkom okej, ale prepchaté tými lebkami. hrozne "placaté", ja viem že to má byť mŕtvy svet ale aj tak... ten jeden veľký strom na strede je celkom zaujímavý, ale stred má tvar štvorca. toto je môj názor a môj "posudok", takže tak.

Filles01

Aktivní člen
Na mě je tam až moc těch Wither Skull... ano vím, že to má být ,,Mrtvý Svět", ale nebylo by špatné kdyby jsi trochu upravil tvary ostrovů a místo nějakých Wither Skull dal Skeleton Skull ;)

akože nie som builderka, ale toto mi pripadá nič moc. ostrovčeky celkom okej, ale prepchaté tými lebkami. hrozne "placaté", ja viem že to má byť mŕtvy svet ale aj tak... ten jeden veľký strom na strede je celkom zaujímavý, ale stred má tvar štvorca. toto je môj názor a môj "posudok", takže tak.
Na mě je tam až moc těch Wither Skull... ano vím, že to má být ,,Mrtvý Svět", ale nebylo by špatné kdyby jsi trochu upravil tvary ostrovů a místo nějakých Wither Skull dal Skeleton Skull ;)
Pokusím se vyhovět :)

Zubek

Zubík :3
Těšte se do 1 měsíce výjde 1 mega bw mapa ! Sice jen 4 teamy ale tozloha celé pamy od teamu k teamu bude až pres 300 - 500 kostiček ! Což neni málo !

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.