Ragnarosek
Člen
Promiň ale můžou být jenom 4 goldy :,( a ten strom se mi zdá dost velký ....mě se to líbí až na střed udal bych třeba větší strom a do větví dal gold
Promiň ale můžou být jenom 4 goldy :,( a ten strom se mi zdá dost velký ....mě se to líbí až na střed udal bych třeba větší strom a do větví dal gold
akože nie som builderka, ale toto mi pripadá nič moc. ostrovčeky celkom okej, ale prepchaté tými lebkami. hrozne "placaté", ja viem že to má byť mŕtvy svet ale aj tak... ten jeden veľký strom na strede je celkom zaujímavý, ale stred má tvar štvorca. toto je môj názor a môj "posudok", takže tak.
Pokusím se vyhovětNa mě je tam až moc těch Wither Skull... ano vím, že to má být ,,Mrtvý Svět", ale nebylo by špatné kdyby jsi trochu upravil tvary ostrovů a místo nějakých Wither Skull dal Skeleton Skull
Přesuň jeden nebo dva goldy do koruny toho stromuTak tu je nový screen snad jsem vyhověl :3
To nemůžu ... 2 týmy by měli nevýhodu...Přesuň jeden nebo dva goldy do koruny toho stromu
Ber to takto byl by si v týmu který by neměl gold hned u sebe kdyby stavěl cestu do středu... ale ostatní jo ale ty by jsi musel stavět pro něj do stromu a nebo jít bojovat o gold k jiné cestě kde je jiný team..
Tohle si podle mě vybere Wake...
Já ti dám 1 mapu ... Bude jich víceTěšte se do 1 měsíce výjde 1 mega bw mapa ! Sice jen 4 teamy ale tozloha celé pamy od teamu k teamu bude až pres 300 - 500 kostiček ! Což neni málo !
To jsi ale Zubecku nepsal .Ale Toumíku odemě