• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Páči sa Vám to ?

• Určite áno

Votes: 3 8.6%
  • Nie

Votes: 32 91.4%

• Total voters
    35
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Jak som ti už povedala tak podľa mňa sa táto mapa na CM určite nehodí, pretože to sa nedá ani porovnať s ostatnými :D Myslím si že nie je až tak prepracovaná aj keď som sama videla, že koľko ti to dalo práce a ako si bol rád keď si to postavil.. Ale tak snaha sa cení a to vždy.. (shy)
Nie je to až taká zlá mapa/ale napríklad si neviem predstaviť že by som tam hrala :D .
+ Keď si porovnáš toho skeletona s tým creeperom.. :DD

Naposledny upraveno:

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Škaredý, nevkusný, malý.
Nač to natahovat, úpřimnost je nejlepší cesta. :)

iTz_P3TeR

Aktivní člen
Nevravím ze by mala byt na CM len som to tu chcel dať ze co si o tom myslia ľudia... Nie je taká prepracovaná jasne niesom Builder.. Ale dal som si snahu tak prečo by som to tu nemohol dať ? :(

FROUZN

sepii je frajer <3
No,myslím že to celkem ujde,ale málo detailů atd,je malá..Takže 2/10..A sorry,ale chci být úpřimnej.

UbyGamer

Ubynec 3:D
1. Zkus dopracovat to pod ostrůvkem :D... Je to placka. 2. přidej tam nějaké detaily... Aby ta podlaha nebyla jen z jednoho materiálu. 3. Dej trošku dál od sebe ty ostrovy... Až to uděláš, tak bych dal 5/10 :)... Screeny bys mohl potom vložit sem (beaver)!

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Nic ve zlém, ale není to na úrovni bedwars mapek, které by se mohli přidat do hry ;)

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Dá se to jěště zachránit a udělat z toho "gut" mapu
Jak ? :eek:
1. Celkem zničit creepera - vypadá jak nafetovanej :p I skeletona bych zničil :D
2. O vela to zvěčšit, a udělat ostrůvek mnohem dál od středu
3. Jak řekl UbyGamer, ten "cíp" pod ostrůvkem zvěčšit
4. Celkem to postavit v jiném stylu, protože ténhle ti nejde :D
5. Dodat tomu to WOW ! Tohle je spíš FUJ
6. Když splníš týhle body, bude to mnohem lepší ;)

Riox, odborný stavitelský poradce

W

WarcoldCZ

Návštěvník
Mě se to moc nelíbí :) Dej si příklad jak vypadají BW mapy na CM.

_AnNie

Dark Queen of the Sith
Můj názor je takový, že ta mapa není propracovaná.. tak jak ti zde už několik lidí napsalo.
Na druhou stranu si do toho dal nějaký svůj čas a úsilí a to se cení.
Co se týče těch co tu píší své přihlouplé hodnocení -6/82 ..
Není vám to blbé, něco takového napsat?
Já bych se za to asi styděla. Napíši svůj názor, ať už je negativní či pozitivní, ale takhle někoho shazovat není moc etické.
Mě se to prostě nelíbí a nevím, zda si tím chcete něco dokázat nebo ho prostě odradit.
Každý nějak začínal a když nezačneš tak se nezlepšíš.
Tato mapka není ideální, ale zkoušej to.. koukej i třeba na youtube na nějaké stavby a inspiruj se.. vylepšuj se. :)
Kdo ví, třeba se nám jednoho dne ukážeš jako dobrý stavitel.

@Koza2033 zamyslela bych se nad tím co jsi napsal, protože přesně tohle by někdo mohl napsat jednoho dne tobě a určitě by jsi se vztekal.

Koza2033

Velmi známý člen
Můj názor je takový, že ta mapa není propracovaná.. tak jak ti zde už několik lidí napsalo.
Na druhou stranu si do toho dal nějaký svůj čas a úsilí a to se cení.
Co se týče těch co tu píší své přihlouplé hodnocení -6/82 ..
Není vám to blbé, něco takového napsat?
Já bych se za to asi styděla. Napíši svůj názor, ať už je negativní či pozitivní, ale takhle někoho shazovat není moc etické.
Mě se to prostě nelíbí a nevím, zda si tím chcete něco dokázat nebo ho prostě odradit.
Každý nějak začínal a když nezačneš tak se nezlepšíš.
Tato mapka není ideální, ale zkoušej to.. koukej i třeba na youtube na nějaké stavby a inspiruj se.. vylepšuj se. :)
Kdo ví, třeba se nám jednoho dne ukážeš jako dobrý stavitel.

@Koza2033 zamyslela bych se nad tím co jsi napsal, protože přesně tohle by někdo mohl napsat jednoho dne tobě a určitě by jsi se vztekal.
Sorry nó,je to hnusný ale já prostě takovej jsem.Sice nechápu proč by jsem se vztekal,prostě bych si řekl:"To je zase nějáký hovado jako já kašlu na něj". A že omgmen napsal -6,0000000001/82 to nevadí ? :confused:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.