• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Tak a je to tady, konečně se dozvíme kdo vyhrál. V první řadě bych chtěl poděkovat všem, kteří se zúčastnili. Věřím, že někdo se opravdu snažil a věnoval tomu mohono času, ale i přes to nevyhrál. Bohužel né každý může být první, tak třeba příště to výjde! :)

O co se hrálo?
  1. Minecraft Gift Code
  2. Libovolné VIP Navždy
  3. Libovolné VIP Navždy
  4. Libovolné VIP na 30 dní
  5. Libovolné VIP na 30 dní
Stavby jsme hodnotili já s @Flafy_LP a o vítězi nakonec museli rozhodnout @CrazyShann_Cz, @kapr20, @SpexikEx

A kdo teda vyhrál?
  1. místo - @LukaaasSK -> 18 bodů (+1 vítězný)
  2. místo - @JanusCZ -> 18 bodů
  3. místo - @MrEliot -> 17 bodů
  4. místo - @Gunman4 -> 16 bodů
  5. místo - @Ernyboy7 -> 15,5 bodů
Všem vyhrávajícím samozřejmě gratuluji a sděluji, že mají 7 dní na to aby se o svoje výhry přihlásili (stačí mi napsat zde na webu do zpráv). Pokud výherce chce darovat VIP někomu jinému, at mi to s přihláškou o výhru napíše. :)

A nakonec pár screenů z vítězných staveb, omlouvám se že nejsou se shadery ale můj old PC to neutáhne a všichni již spali. -.-

2016-05-31_23.33.17.png

2016-05-31_23.33.57.png
2016-05-31_23.35.22.png
2016-05-31_23.38.04.png
2016-05-31_23.39.24.png
2016-05-31_23.40.27.png

Komentáře

Status
Ďakujem Vám, že ste ma vybrali za výhercu, moc si to vážim:) a chcem zablahoželať tým, ktorí sa umiestnili, ale aj tým, ktorí sa snažili a bojovali. Oplatí sa zapájať do rôznych súťaží a verte mi, je to super pocit, keď niečo vyhráte ;).

Bylo to fakt těsné. Kdybych mohl dal bych všechny na první místo! :D

Gratuuji jak výhercům tak těm co se zapojili ;)

TEST

Žádný uživatel není online.
Status