• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

krtekCZ

Lopatka
Ták!
Další update!
Chci dodat, že považuju teď mapu za hotovou. Už mě nenapadá nic, co bych vylepšil.
  • přidány ložiska různých surovin na středu a team ostrově
  • 2016-02-28_21.46.06.png 2016-02-28_21.46.31.png
  • přidáno obilí na Team ostrově
  • 2016-02-28_21.46.00.png

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Podle mne by to chtelo toho orla (proste to ptactvo) nejel lehce upravit, ale i zvednou, at nevrha takovy stín. Ale to je moje osobní preference.
Ty hory a tenhle kousek mi tam prostě nějak vadí. Chtělo by to trochu ještě otesat.
Taky bych trochu kopnul do spodku ostrovu a dal jim takový převis
Tomu domu bych možná přidal třeba komín. Něco mi na něm prostě chybí.
A od bronzu z jeskyně zkus udělat na tu travu jemnější přecho přidáním pár bloků kamení mezi trávu.
Tu vyšplapanou cestu zkus udělat trošku výraznější.
Stone slaby u gravelové cesty na team ostrově vyměň za cobble slab. A zkus pár gravelu nahradit cobblem, ale ne zas moc. také bych z té řady slabů alespoň jeden ubral.
Tenhle dřevěný trám domu bych protáhl až dolů místo hlíny, přijde mi, jako by se to mělo zřítit.

Ale jinak se mi ta mapa líbí a když propadnu těm BW trochu víc, tak bych si ji rád ozkoušel

EDIT: Wow, nějak jsem se rozepsal. Snad si to krtek nevezme osobně, ta mapa se mi líbí
EDIT2: Jestě bych přidal ještě jednu řadu schodů střechy dolů na ten trám.

Naposledny upraveno:

krtekCZ

Lopatka
Podle mne by to chtelo toho orla (proste to ptactvo) nejel lehce upravit, ale i zvednou, at nevrha takovy stín. Ale to je moje osobní preference.
Ty hory a tenhle kousek mi tam prostě nějak vadí. Chtělo by to trochu ještě otesat.
Taky bych trochu kopnul do spodku ostrovu a dal jim takový převis
Tomu domu bych možná přidal třeba komín. Něco mi na něm prostě chybí.
A od bronzu z jeskyně zkus udělat na tu travu jemnější přecho přidáním pár bloků kamení mezi trávu.
Tu vyšplapanou cestu zkus udělat trošku výraznější.
Stone slaby u gravelové cesty na team ostrově vyměň za cobble slab. A zkus pár gravelu nahradit cobblem, ale ne zas moc. také bych z té řady slabů alespoň jeden ubral.
Tenhle dřevěný trám domu bych protáhl až dolů místo hlíny, přijde mi, jako by se to mělo zřítit.

Ale jinak se mi ta mapa líbí a když propadnu těm BW trochu víc, tak bych si ji rád ozkoušel

EDIT: Wow, nějak jsem se rozepsal. Snad si to krtek nevezme osobně, ta mapa se mi líbí
EDIT2: Jestě bych přidal ještě jednu řadu schodů střechy dolů na ten trám.
Neboj, krtek je schopný přijmout kritiku. :) Komín jsem zkoušel, ale moc se mi tam nelíbil

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.