• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DadOswk

Aktivní člen
Helm´s Deep z LOTR2 :) Ja som to skúšal a poviem ti makačka :)
Nejaký Fantasy hrad by tiež nebol zlý :)

KaktusManCz

Velmi známý člen
Ses snad moje ucitelka nemciny ze o tom furt zvanis?!!!!?
Asi potřebuješ lekci nejen němčiny, ale i angličtiny, v mojí přezdívce se totiž vyskytuje slovo Man - anglicky muž. Tak kdyžtak učitel. A naštěstí nejsem, ale potřeboval by jsi ho i přes prázdniny.

Jak muze bejt poleno tupy?
Přirovnání je pojmenování na základě srovnání, podobnosti dvou subjektů. Působí jako oživení projevu: otevírá široké pole lidské představivosti a činí náš projev mnohem rozmanitější a zajímavější. - Podle wikipedie, je @TakiAri -ův projev zajímavý (づ◔ ͜ʖ◔)づ

Očividně potřebuješ lekci nejen němčiny a angličtiny, ale dokonce i čestiny, zejména slohu a literatury.

KaktusManCz

Velmi známý člen
Tahni do skoly a tvyho nicku si nevsimam sty a tebe uz odmitam dal sledovat

TO JE KDYZ SE DECKO DOSTANE KE GOOGKU :emoji_smiley:
Nepiš v takovém zmatku, máš v textu zbytečnou chybu z nedbalosti. A hlavně oprav ten podpis, nebo z toho budu mít noční můry. Nechceš mě přece zabít...

T

TakiAri

Návštěvník
Cacti, nic si z toho nedělej, tenhle člověk očividně není v pořádku

HappyMouseCZ

Ex Builder
Houska je lepší :emoji_slight_smile:
I když to je hrad :emoji_smiley:
Každého názor, ale jestli se nudí, tak Hluboká je ten pravý výběr, protože je velká, rozmanitá a na dlouho ho zabaví :D Třeba já si teď jen tak stavím Ještěd a taky mam rozestavěný zámek Lednice.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.