• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Dobrý Deň chcel by som si kúpiť Originálny Minecraft ale neviem ako?
Píše mi to tam že CVV, PSČ ale potom je tam Download and Install tak neviem či mi to dovezú domov alebo
si to tam mám stiahnuť prosím pomôžte mi Ďakujem

Ďakujem za odpoveď
Váš CmcGhD

mawej1

Člen
Zacneme kreditkou. Zo zadu kreditnej karty je 3 mieste cislo - CVV kod (proti falsovaniu). PSC a mesto zo zakona, funguje to ako eshop - kluc ti poslu mailom.

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Ahá ale moji rodičia si myslia že ma oserú (s prepáčením) a že im vybielia účet!
Tak neviem čo mám robiť pls pomôž!?

Help MEE!!! PLEASE

mawej1

Člen
Co ti to mam kupit ja? Je to len na tebe, pokial tu hru velmi chces, urcite najdes sposob ako presvedcit tvojich rodicov.

Misery96

Dark Lord of the Sith
Teď jsem se byl podívat no a jestli nepovolí kreditku tak si dej stranou 700kč a kup si to přes PSC (paysafecard) sice přeplatíš tak o 100kč, ale co naděláš..

SkateQue

Eventer
Ježis machrjá.....

Vieš čo je novinový stánok? Tak choj ku nemu (chodiť vieš...) a od pracovníka/pracovníčky novinového stánku si vypýtaj 20€ PaySafeCard..
Zaplatíš mu/jej (20 €) a on/ona ti dá papier, s 16 číselným kódom... Nikomu tento kód za žiadnych okolností nehovor!!! Je to ako smenárna... Reálne prachy zameníš za internetové...
(dá ti 2 papieriky... Bločik a PSC......bločik môžeš zahodiť.. Ale kód si nechaj Lebo ak ho zahodíš máš po 20€)
Pôjdeme na minecraft.net, pôjdeme do store, a stlačíme get minecraft...(na computer, ak si samozrejme nechceš kúpiť mc na ps, xbox...)
Následne sa zaregistrujeme, a zvolíme možnosť platby na PSC... Naťukáme 16 číselný kódik, odfajkneme že súhlasime s blbosťami... A dáme buy(enter)

Gratulujem, máš origo mc.. Môžeš sa prihlásiť na minecraft.net a zmeniť si skin alebo ísť rovno hrať...

Naposledny upraveno:

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
WHAT? a ako to môžem tam naťukať tie 2 PSC?
Lebo u nás v stánku majú iba 10€ PSC a menej :D
Takže ako to môžem kombinovať na minecraft.net ?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.