• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Skyečus! Práve teraz čítaš 13. diel môjho Shizpostu ! :emoji_astonished: To čas ale tiká, všakže? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Predom sa ospravedlňujem za gramatické chyby a aj iné blbosti. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Minulý diel - https://craftmania.cz/tema/city-of-creepypastas-xii.24522/
No nebudem zdržovať. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

City of Creepypastas XIII.

"Dneska je nejaké divné ráno. Dúfam, že zvyšok dňa nebude divnejší." zamyslel sa Ben, ked videl ako sa mraky pohybujú rýchlo. V tom počul vo vedľajšej izbe zvonenie, ktoré bolo krátke a zasmial sa, lebo zvonenie znelo ako harmonika, ktorá hrá nejakú srbskú hudbu(Remove Kebab). Započul sa a počul tam o jednej opustenej časti mesta. Rozmýšľal, kde to je ale nevedel si vzpomenúť. Ked išiel von na dvor, tak sa zahliadol všade okolo, až kým si nevšimol jedného papiera. "Nejaké papierové intro?" zamyslel sa Ben a zdvihol ho. Uvidel tam iba jeden nápis a to bol "Deus Vult!" a zasmial sa. V tom momente ho Pandis chytila za rameno a spýtala sa ho:"Zasa nejaký papierik s odstránením kebabu?". "Vidíš tam niekde nejakého týpka s harmonikou?" odpovedal Ben s retardovaným smiechom. Pandis sa len usmiala a prehovorila po pár sekundách:"Volala mi Micka Cicka. Volala mi o tom, že máme preskúmať tú opustenú časť mesta. Možno to bude niekoho posledná hodina alebo deň.". Vtom ju prerušil Gunther a labkou ju prosil aby tam nešla. Pandis sa len usmiala, pohladkala Gunthera a spolu s Benom nasadli na motorku. Najprv šli cestou kľukatou, potom rovnou ako pravítko až napokon ich cesta viedla k opustenej časti mesta. niekde tam bola riedka hmla ale všade boli opustené domy, v ktorých nebolo nikoho. Bolo to jednoducho mesto duchov. "Takže by sa tu mal schovávať Jeff the Killer a pár jeho poskokov. Sú silnejší než tí poskoci, ktorým sme čelili v minulosti ako napríklad poskokovia Obočiara. Daj sa do pozoru." prehovorila Pandis, ked zosadla z motorky. Potom sa pozreli na seba a každý prepátral aspoň jeden dom.
Ben vošiel do domu, ktorý nebol až taký starý ako tie za ním. Začal preskúmavať kuchyňu. Zjavil sa za ním jeden z Jeffových poskokov. Tajne a potichu sa ho snažil bodnúť do chrbta nožíkom ale ked už chcel bodnúť, tak Ben schytil jeho ruku a zlomil mu ju. Potom namieril svoju čepeľ sekery k jeho krku a spýtal sa ho:"Kde je ten tvoj majster, Jeff?". "O-o-on je tam, v-vv-v t-t-tej hmle. D-d-d-dávajte si p-p-pozor, je dosť silný na to, aby ste ho porazili." odpovedal ukoktaný poskok. "Dakujem." prehovoril Ben a odsekol mu hlavu. Začal preskúmavať spálňu a na posteli uvidel dve kostry. Jedna mala pri sebe pušku a pod druhou kostrou bolo plno krvi. Vedľa spálne bola kúpeľna. Na podlahe kúpeľne bolo pár kvapiek krvi, na umývadle sviečky, ktoré ešte po pár rokoch svietili a zrkadlo bolo čísté, akokeby bolo kúpené ako nové. "To musel byť dom toho Jeffa. Nebudem tu už dlhšie ako minútu. To miesto mi prináša hrôzu." povedal si Ben a rýchlo skočil z otvoreného okna. Dopadol rovným kotrmelcom a hned uvidel daľších dvoch poskokov. Vytasil svoje malé sekerky a hodil ich presne do hlavy. Zatiaľ k nemu pribehla Pandis a spýtala sa ho:"Vieš kde je Jeff the Killer? Stretla som pár jeho poskokov ale nezískala som žiadné informácie.". "Podľa jedného poskoka, ktorý sa ma pokúsil zabiť, tak by mal byť niekde v tej hmle. Možno sa nám ho pokúsi zabiť." odpovedal Ben a trochu sa pri tej myšlienke spotil. "Nemusíš chodiť do tej hmly. Ja sa o to postarám." prehovorila Pandis a rýchlo išla do tej hmly. Blúdila nejakých pár minút až kým nenašla miesto, kde tá hmla nebola celkom hustá. Pár sekúnd si prehľadala to miesto, ktoré bolo riedke na počet stromov a kríkov. Práve pred ňou sa zjavil Jeff the Killer. "Vítaj v mojom svete. Dúfam, že sa tu budeš cítiť ako doma. A ak nie, tak ti ukážem svoju silu." prehovoril a držal v ruke jeho nôž. Pandis sa neusmievala,tasila svoj meč rýchlosťou blesku a prehovorila:"Tvoju silu som videla pred pár rokmi a chcela by som si ju porovnať. Ak si ju nechceš porovnať, tak v mojej pamäti ostaneš ako ten, kto sa bojí boja."Chod spať..." odpovedal Jeff s trochu démonickým hlasom a rozbehol sa na Pandis s ťažko odraziteľným výpadom. Pandis vyskočila a snažila sa ho švihnúť do boku. Jeff práve urobil peknú piruetu a snažil sa ju bodnúť. Pandis schytila jeho nôž, odkopla Jeffa k blízkemu stromu a začala si nahrievať jej meč. Meč sa rozžiaril jej ohňom a rozhodla sa mu dať finálnu ranu. Ked sa k nemu približovala, tak Jeff vstal rýchlejšie ako mohol a vyhol sa jej švihom rýchlo ako blesk. Behom uhýbania jej švihov sa Jeff rozhodol, že ju silno bodne do hrude. Odstúpil na pár krokov, silno držal jeho nôž a rozbehol sa tak rýchlo, že ani reflexy najrýchlejšieho človeka nestačili. Dopadlo to presne tak ako to očakával. Jeho pokus o bodnutie Pandis do hrude bol úspešný. "A to som si myslel, že ma zabiješ. Možno nabudúce, ak sa dožiješ rána." povedal Jeff, psychopaticky sa zasmial a odišiel a s ním aj tá hmla. Ben si všimol zmiznutie hmly a začal hľadať Pandis. Našiel ju, ako sa podopiera jej mečom a pravou rukou si drží miesto bodnutia. "Prosím, neumri mi rovno pred mojimi očami." prosil ju Ben. Pandis sa len naňho kukla, usmiala sa a povedala jej posledné slová:"Lov sa začal..." a naposledy vydýchla. Ben cítil obrovský smútok zmiešaný s hnevom. Zhlboka sa nadýchol, zobral jej telo a odniesol ho do Metra. Ked došiel, tak naňho prekvapene čakala Micka Cicka aj s Henrym. "Čo sa stalo? Žije?" spýtala sa Micka Cicka aj Henry. Ben sa na obidvoch pozrel a povedal:"Už nieje medzi nami.". Pre Micku to bol veľký šok. Henry sa pozeral na Bena a pomyslel si v duchu:"Odpočívaj v pokoji.". "Smrť je niekedy zákerná. Ale neboj sa, Jeff bude porazený tak či tak." prehovorila Micka Cicka a pozrela sa na oblohu.
Koniec? :emoji_astonished:
No, už sme na konci tohto dielu :emoji_slight_frown:. So sorry bro.
Nezabudni to ohodnotiť nejakým hodnotením.
A modlite sa aby to nebol koniec. :emoji_slight_frown: xd

Naposledny upraveno:

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Sice jsem to nečetl, ale jen když se na to podívám tak mě z té barvy bolí oči, příště to chce dát jinou barvu.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Sice jsem to nečetl, ale jen když se na to podívám tak mě z té barvy bolí oči, příště to chce dát jinou barvu.
Hned to dam na ciernu xd fail sa vludil
EDIT: Už je to zmenene na čitateľnejšiu farbu.(čiernu)

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.