Flafy_
Hladový Builder
CM NEWS
5. Vydání (8.7.2016)
Revoluční Update SKYWARS?, Nejkratší odchod v historii?
5. Vydání (8.7.2016)
Revoluční Update SKYWARS?, Nejkratší odchod v historii?
Update Frakcí!
Každý co se kouká na forum a nebo hraje Frakce, tak ví, že frakce dostali veliký update a wipe. Vyresetovalo se všechno až na jednu věc a to jsou MCMMO Lvl. Update se týkal Biomů,Qestů, opravy mnoho bugů a dalších. Sám jsem se byl na frakcích podívat a překvapil mne velký a hezký spawn (Nebyl jsem na frakcích hódně dlouho Také se přemýšlí nad tím, že se na frakce přidá dynmapa. :O
Vanilla Update
Milovníci vanillky určitě vás teď potěším. Vanilla byla dne 3.7.2016 updatována na nejnovější verzi, tedy 1.10. To znamená, že na vanille již můžeme potkat ledové medvědy, ale také nové zombíky a skeletony!
Zde mi nezbývá nic jiného než vám popřát hodně štěstí a ať se stanete nejlepším na serveru!
Revoluční update SkyWars?
Na tento update mnoho z vás čeká, ty věčné bugy a lagy na skywars kde bylo jen o štěstí jestli vyhrajete. (Ten kdo nešel do středu udělal snad nejlépe a většinou vyhrál
Nejkratší odchod v historii?
Vy víte o kom zde budeme mluvit. Jasně že o adminovi flafymu, který dne 6.7.2016 opustil AT, ale to není vše přátelé.
Flafy dokonce den po odchodu (7.7.2016) se opět vrátil do AT. Tedy byl to nejkradší odchod v historii.
Nové posily v AT
Dne 1-2.6.2016 se do AT přidali 4 noví helpeři. _MeTy_, Smexhy, MrHolubin a _Flexo. Novým helperům gratulujeme, bohužel jeden z helperů (_Flexo) nás musel opustit z osobních důvodů. Také se povýšili 2 helpeři na adminy. Přesněji Radiko a BH666. Novým adminům taktéž gratulujeme.
Doufejme, že se vám bude dařit, Přejeme vám hodně ŠTĚSTÍ!
Toto bude pro dnešní CM News vše, doufejme že bude tolik novinek, že nové CM news vyjdou brzy.
Děkujeme za přečtení, přejeme vám krásný zbytek dne.
Naposledny upraveno: