MrRiox
Jednou tě budu vlastnit.
Klávesnici, procesor, základovou dosku, RAM 32GB, 64-bit... A náky hry jako napr. Far Cry 4 nebo Crysis 3No tak napiš jaký ne? mě to zajímá, sem zvědavej a budu brzo starej (ninja)
Klávesnici, procesor, základovou dosku, RAM 32GB, 64-bit... A náky hry jako napr. Far Cry 4 nebo Crysis 3No tak napiš jaký ne? mě to zajímá, sem zvědavej a budu brzo starej (ninja)
Tos to popsal skvěle teda -_-Klávesnici, procesor, základovou dosku, RAM 32GB, 64-bit... A náky hry jako napr. Far Cry 4 nebo Crysis 3
ty černoušek jeden :3Ultra zoom :3 Nikon Coolpix l840
ani ja nemam a ked nedostanem nebude mi to vadiťJá chci mobil, a to je všechno nechci toho víc, jak někteří... fakt dementní generace toto ... (mobil si kupuju protože žádnej nemám )
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to je mi lítoja na vánoce platím skříň co jsem ve třídě rozkopal. (bored)(bored):''madbeaver)(arghh)
Mobili jsou drahé víš někdo tu psal že má dárek za 15e tak jako ?Já chci mobil, a to je všechno nechci toho víc, jak někteří... fakt dementní generace toto ... (mobil si kupuju protože žádnej nemám )
nevypadá to tak...xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to je mi líto
ty nedostaneš , protože si nebyl hodnejKomponenty na PC a nějaký ty ponožky a trenky
Ja ORIGO Mc Mám ;DOrigo MC
Nene ! :OJa ORIGO Mc Mám ;D
Jo Jo !Nene !