• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Keyio

00:00 AM
Ty kráso, tyhle věcičky si musím kupovat sám za svoje. :D Já teda k vánocům nic moc nechci. Nějak mě dárky omrzeli a raději budu ujídat cukrový a kdyby nějáké dárky byly, tak se furt nechávám překvapit. Nikdy jsem nechtěl vědět co dostanu, přišel bych o takový ten pocit překvapení.

Kdybych si něco přál, tak je to 100% Autodráha, před 2 lety se mi jedna , kterou jsem měl víc než 10 let rozbila. Takže to chce novou. :D
Nezapomenu na ten pach spálené baterie. :D

BreT

Aktivní člen
každý dostava velke darčeky iba ja som chudobny :(( :DD aj Black Ops3 som musel kupiť za 15€ aj ked novu :( :DDDDDD

_AnNie

Dark Queen of the Sith
Mě se třeba na těchto svátcích líbí, že mi konečně někdo koupí ponožky, ve kterých nebude díra a budou obě dvě! :eek:
Taky jsem ráda, že se jednou za rok najím. :3
Jinak jako, mě stačí to co mám a nic jiného nepotřebuji. Hlavně ať se má rodina vyvaruje nehodám, nemocím atd..
Nejlepší dárek pro mě by byl ten, aby jsme se příští rok zase všichni sešli. :)

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Já chci mobil, a to je všechno :D nechci toho víc, jak někteří... fakt dementní generace toto ... (mobil si kupuju protože žádnej nemám :p)

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
ja na vánoce platím skříň co jsem ve třídě rozkopal. (bored)(bored):':)':)mad:(beaver)(arghh)
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to je mi líto :(

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.