• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

čo je lepší?

• Total voters
    51
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
Neříkám že každý musí být expert, ale někteří tu píšou takový moudra, že i můj 5 letý bratr by to z pusy nevypustil..

HexO_O

Aktivní člen
Windows Phone.

Takže takto. Neodporúčam žiadny Windows Phone pretože som vystriedala skoro všetky a vždy som musela reklamovat.

Iphone 1,2,3,4,5,6S

Zlý zlý a zlý procesor.
Ikony ako pre slepých..

Android.

Android má asi najviac výkonný procesor. Pomalý sa vibija (záleží aké hry tam máš)
Atď.. :)

Najviac odporúčam Android!
Ale chápeš že procesor není určenej Operačním systémem ale Hardwarem telefonu?

JacobVeres

Jakub Verešpej
kopiis mne nikdo nikdy nehackol z mojej rodiny vsetci pouzivame android a vobe sa nam nikdo nehackol hacky neexistuju :)

Misery96

Dark Lord of the Sith
Takže..
Android je dobrý leda, že ten mobil chcete střídat každý rok (samsung každé 3měsíce)..
+
Je to OS pro lidi co si s tím rádi vyhrajou a vše si přizpůsobí podle svého
Má spoustu aplikací a her zdarma, které jsou často aktualizované
-
Hrozný žrout RAM paměti
Po chvíli ti odejde
Hrozně rychle se vybíjí

Win Mobile
+
Jednoduchý - přehledný
Bezpečný
Výkoný
-
Složitější přihlašování do služeb (store, bluetooth)
Má málo možností jak si mobil přispůsobit (vzhledově)

iOS - neznám, jen vím, že je výkonný a jen tak se nezaseká
Největší výhoda: Pravidelně vycházejí bezplatné novinky, které uživatele Win a Androidu využívají bezplatně již 3 roky..
No Horste.. neber to!

Jinak hlavně ze zvyku, ale hlavně, protože mi vyhovuje budu vždy volit Android

Možná tomu nerozumím, ale píšu to co jsem sám vypozoroval.

Jinak nechápu tady ty vaše urážky, každý má právo sem napsat názor.. To neznamená že někdo napíše svůj názor a nějakej HotTeenBoy nebo croccy33(44) budou psát příspěvky o tom jak jsou ostatní dementi a nutit jim svůj názor a hlavně je "zdizlajkovat"...

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
kopiis mne nikdo nikdy nehackol z mojej rodiny vsetci pouzivame android a vobe sa nam nikdo nehackol hacky neexistuju :)
Ty jsi úplně mimo :D
Víš jak lehký je se dostat přes síť na kterou si připojenej do Androidu? :)
To že ty znáš "hacky" jako "programy", to už je tvůj problém..

......
Po chvíli ti odejde
Hrozně rychle se vybíjí
.....
S tím si dovolím nesouhlasit ;)
Na systému ti nemá co odejít.

Fialka♡

Velmi známý člen
Ty jsi úplně mimo :D
Víš jak lehký je se dostat přes síť na kterou si připojenej do Androidu? :)
To že ty znáš "hacky" jako "programy", to už je tvůj problém..

S tím si dovolím nesouhlasit ;)
Na systému ti nemá co odejít.
Dneska od 5.00 sa hrám na telefóne+wifi a mam ešte 31% :D Kopiis súhlasím.!!!

JacobVeres

Jakub Verešpej
kopiis ak si myslis ze hacky existuju tak nikdo nevie moju siet :) co si myslis ze mam nejakych mafianov z celeho sveta napriklad annonymous,terorista kdory v parizi zastrelil 130 ludi ? :D nehnevaj sa ale podla mna si hacker a ne pocitacovy macher :D ja mam battery doctor mne sa nevybija rychlo mobil.

Radiko

ExHelperis
kopiis ak si myslis ze hacky existuju tak nikdo nevie moju siet :) co si myslis ze mam nejakych mafianov z celeho sveta napriklad annonymous,terorista kdory v parizi zastrelil 130 ludi ? :D nehnevaj sa ale podla mna si hacker a ne pocitacovy macher :D ja mam battery doctor mne sa nevybija rychlo mobil.
Batery doktor na androide je naprd.. Najlepší je na Windowse.. Oni si tu sieť zistia a potom už len ty prehľadávajú mobil a osobne údaje a potom ty to aj zavírujú..

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
Denně se lidi připojují pomocí Wi-Fi na jiných místech, než doma.. Kdokoliv více znalý sítí a linuxu se ti do toho mobilu snadno dostane.
Pořád tu meleš něco o "hackách".. Víš ty vůbec o čem já mluvím? Mluvím o tom, že vždy existuje způsob jak se ti někdo dostane do PC,mobilu atp... (platí i pro Win a ostatní). Já tu vůbec nemluvím o tom, že existují nějaké programy, tak jako o tom mluvíš ty.
Já tu říkám, že lidi si vždy najdou cestu, script - pro tebe "hack" si napíšou sami, když ho potřebují...

Já se přiznám, pár počítačů a i mobilů jsem naboural, ale vždy za účelem zkoumání, nikdy jsem nikoho nepoškozoval a kdybych to měl dělat "tajně" tak se mi to asi nepovede, ale prostě to jde..

Žádná aplikace ti nepomůže k větší výdrže baterie, proboha. Procesor rozpozná, že běží aplikace, podle toho má nějaké využití a následně podle využití žere elektřinu z baterie... To už máš lepší si ukončit všechny aplikace, když mobil zhasínáš, než nechávat běžet nějakou appku.. (v Androidu jde krásně nastavit, kolik chceš aby ti běželo aplikací na pozadí a po uzamknutí, stačí jen hledat - pak nejsou potřeba stupidní aplikace.)

ja aj tak budem malo na tomto serveri lebo odchadzam
Co má tohle téma společné se serverem? :eek: Abych se ti přiznal, tak já Minecraft nehraju vůbec a jsem spokojený člověk.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.