kopiis ak si myslis ze hacky existuju tak nikdo nevie moju siet
co si myslis ze mam nejakych mafianov z celeho sveta napriklad annonymous,terorista kdory v parizi zastrelil 130 ludi ?
nehnevaj sa ale podla mna si hacker a ne pocitacovy macher
ja mam battery doctor mne sa nevybija rychlo mobil.
Denně se lidi připojují pomocí Wi-Fi na jiných místech, než doma.. Kdokoliv více znalý sítí a linuxu se ti do toho mobilu snadno dostane.
Pořád tu meleš něco o "hackách".. Víš ty vůbec o čem já mluvím? Mluvím o tom, že vždy existuje způsob jak se ti někdo dostane do PC,mobilu atp... (platí i pro Win a ostatní). Já tu vůbec nemluvím o tom, že existují nějaké programy, tak jako o tom mluvíš ty.
Já tu říkám, že lidi si vždy najdou cestu, script - pro tebe "hack" si napíšou sami, když ho potřebují...
Já se přiznám, pár počítačů a i mobilů jsem naboural, ale vždy za účelem zkoumání, nikdy jsem nikoho nepoškozoval a kdybych to měl dělat "tajně" tak se mi to asi nepovede, ale prostě to jde..
Žádná aplikace ti nepomůže k větší výdrže baterie, proboha. Procesor rozpozná, že běží aplikace, podle toho má nějaké využití a následně podle využití žere elektřinu z baterie... To už máš lepší si ukončit všechny aplikace, když mobil zhasínáš, než nechávat běžet nějakou appku.. (v Androidu jde krásně nastavit, kolik chceš aby ti běželo aplikací na pozadí a po uzamknutí, stačí jen hledat - pak nejsou potřeba stupidní aplikace.)
ja aj tak budem malo na tomto serveri lebo odchadzam
Co má tohle téma společné se serverem?
Abych se ti přiznal, tak já Minecraft nehraju vůbec a jsem spokojený člověk.