• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chceš tuto tvorbu?

• Total voters
    36
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Cheap_

(・∀・ )
Helou gajz (and lejdýz),

poslední dobou jsem přemýšlel nad tím, že by to chtělo nějakou novou grafickou tvorbu. Dnes večer mi napsal @Murexin ohledně loga v podobě erbu a jelikož jsem nejhodnější člověk na světě (kappa , maybe) , tak jsem se rozhodl mu vyhovět a zkusil jsem mu logo vytvořit.
Líbilo se mu a mě tak napadlo "Co takhle začít dělat taková loga, hm?".

Proto se obracím na vás s dotazem, zda by jste tuto tvorbu chtěli zavést pro všechny. Stačí nahoře jednoduše odpovědět na OTÁZKU (žádnou nápovědu nemáte a ne, ani záchytný bod) a pokud budete tuto tvorbu chtít, tak tyto loga začnu vyrábět pro všechny (ano, opět zdarma).

Děkuji za pozornost,
konec hlášení. ♥

Náhled tří log, které jsem vytvořil:

Naposledny upraveno:

Cheap_

(・∀・ )
Dotazník byl vytvořen znovu kvůli špatnému zadání data ukončení hlasování. Proto bych poprosil ty, kteří již hlasovali, aby hlasovali znovu.
Omlouvám se a děkuji. :D

Chemicky

Inkvizitor
Vypadá to libově :)

Neměl by jsi zájem zkusit udělat návrh na tetování ve stylu Minecraftu? :D

Cheap_

(・∀・ )
Ty jo, tak takový ohlas jsem opravdu nečekal. :emoji_fearful: Každopádně mě těší, že se vám tato tvorba líbí a hlasování tomu jasně napovídá, že tuto tvorbu s největší pravděpodobností rozjedeme. ^.^

Všem moc děkuji za pozitvní komentáře a hodnocení, velmi to potěší a jsem rád, že vám tímto způsobem můžu nabídnout různou grafickou tvorbu. :)

Vypadá to libově :emoji_slight_smile:
Neměl by jsi zájem zkusit udělat návrh na tetování ve stylu Minecraftu? :emoji_smiley:
Na toto bych si asi netroufl, přeci jen v tomhle se nevyznám a dávám přednost jiné grafické tvorbě. :D

DeawonGaming

okkkkkkkk
Ty jo, tak takový ohlas jsem opravdu nečekal. :emoji_fearful: Každopádně mě těší, že se vám tato tvorba líbí a hlasování tomu jasně napovídá, že tuto tvorbu s největší pravděpodobností rozjedeme. ^.^

Všem moc děkuji za pozitvní komentáře a hodnocení, velmi to potěší a jsem rád, že vám tímto způsobem můžu nabídnout různou grafickou tvorbu. :emoji_slight_smile:

Na toto bych si asi netroufl, přeci jen v tomhle se nevyznám a dávám přednost jiné grafické tvorbě. :emoji_smiley:
Na to se prostě nedá odpovědět slovem "NE"... :emoji_sunglasses:

Cheap_

(・∀・ )
Tak je rozhodnuto, drtivým počtem hlasů jste rozhodli, že tuto tvorbu rozjedeme. Během dneška si připravím veškeré náležitosti do nového tématu, který nenaleznete nikde jinde, než v ART ŠOUKEJZ. Ještě jednou díky všem za hlasy a pozitivní ohlasy, vážím si toho. ^.^

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.