• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Delfik

Člen
Mohly bych se zeptat, zda je ten útok veden na váš hosting, nebo přímo na server ? Pokud na server, nebylo by možné dát varování na hlavní stránku a kdyby dotyčný nepřestal podat trestný oznámení za poškozování cizí věci ?

M

MrProchyCZ

Návštěvník
Mohly bych se zeptat, zda je ten útok veden na váš hosting, nebo přímo na server ? Pokud na server, nebylo by možné dát varování na hlavní stránku a kdyby dotyčný nepřestal podat trestný oznámení za poškozování cizí věci ?
Jn akorát se sere do čeho nemá (sorry ale štve mně to ) :(

Delfik

Člen
A na koho chceš podat trestný oznámení když nevíš na koho?
Myslím, že portál SG měl před nějakou dobou stejný problém. Vyhrožoval, že podá trestný oznámení a buďto ho fakt podal, nebo se to dotyčné individium bálo a útok zrušilo... A zaútočilo na vás.

Ale nejsem si jist, zda je to nelegální.. Někde psali že ne. Podle mě ale jo.

Naposledny upraveno:

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Myslím, že portál SG měl před nějakou dobou stejný problém. Vyhrožoval, že podá trestný oznámení a buďto ho fakt podal, nebo se to dotyčné individium bálo a útok zrušilo... A zaútočilo na vás.

Ale nejsem si jist, zda je to nelegální.. Někde psali že ne. Podle mě ale jo.
Ano, ale oni věděli kdo to byl, on jim sám psal výhružný dopisy a pak se ho snažili napálit na TS (byl jsem u toho), ale tady nevíš nic..

FilipVI

Moderátor webu
To je ten,jak trochu "přeměnil" lobby SG ne? :D A povedlo se jim to? (Kdyžtak pokračuj ve zprávách. Zvědavé hyeny chtějí víc informací...)

Delfik

Člen
Ano, ale oni věděli kdo to byl, on jim sám psal výhružný dopisy a pak se ho snažili napálit na TS (byl jsem u toho), ale tady nevíš nic..
Aha, to jsem nevěděl. A nešlo by server na jeden den vypnout, aby si dotyčná osoba myslela, že ho shodila a třeba by dala pokoj ? Nechci být paranoidní, ale dle mého názoru na vás útočí někdo z vaší konkurence.

EldarnSk

Aktivní člen
Aha, to jsem nevěděl. A nešlo by server na jeden den vypnout, aby si dotyčná osoba myslela, že ho shodila a třeba by dala pokoj ? Nechci být paranoidní, ale dle mého názoru na vás útočí někdo z vaší konkurence.
Skúsiť by sa to mohlo(cow)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.