• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Chtěl bych se zeptat zda-li je možné koupit MC přes jinou stránku než tu officiální. Tam mi totiž MC nejde koupit (karta mi funguje, koupil jsem si hru) Popřípadě mi něják pomoc? :D

Chlachta

Queen of awkward moments
Hele zkoukni Key4you a podobný český stránky (nebo na heureka.cz si napiš minecraft a ono ti to najde) :D ja si ho kdysi kupovala na aukru, ale ted bych tomu moc neveřila :D

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Hele zkoukni Key4you a podobný český stránky (nebo na heureka.cz si napiš minecraft a ono ti to najde) :emoji_smiley: ja si ho kdysi kupovala na aukru, ale ted bych tomu moc neveřila :emoji_smiley:
Děkuji, našel jsem jednu stránku
nakupher.cz
nevím jestli to je bezpečné :D

lyfe

anarchic
Mno, když jsem si kupoval svoje 1. origo, tak jsem to koupil na Aukro.cz, ono mi to tehdy přišlo jako papírek s kódem, který jsem použil. Plně funkční, pak mi ten účet zablokovali protože jsem nehrál.... :D

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Potřebuju něco jako "aktivační klíč" který se mi pošle na email

ImSamson

Velmi známý člen
Chtěl bych se zeptat zda-li je možné koupit MC přes jinou stránku než tu officiální. Tam mi totiž MC nejde koupit (karta mi funguje, koupil jsem si hru) Popřípadě mi něják pomoc? :emoji_smiley:
Sorráč nevím cs.

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Nejbezpečnější je to přes ofiko stránky jako u všech her, pak jsou ty další kde je to levnější ale nemusíš očekávat kvalitu nebo vůbec nějaký dodání. Spíš bych si u větší částy peněz něco připlatil a mít to, než zaplatit o stovku míň a nemít to.

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Ten problém je že mi to něják nejde, no nevím co dělám špatně :D

Lukerson

Člen
Zkus zavolat do banky, jestli nemáš blokované platby kartou on-line. Taky jsem to tak měl. Po 2 minutách hovoru jsem opět platil jako blázen.

Keyio

00:00 AM
A chceš tam i VIP na Craftmanii? :emoji_innocent: Jsem schopný ti ho darovat, jelikož už stejnak Minecraft pravděpodobně nikdy hrát nebudu.
Tím myslím i mail apod.

Kouknu se sem zítra kolem poledne, tak čekám odpověď.

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Prosim o Lock, origo již mám od jednoho človíčka :emoji_hugging:

lilmayu

Developer
Developer
Chtěl bych se zeptat zda-li je možné koupit MC přes jinou stránku než tu officiální. Tam mi totiž MC nejde koupit (karta mi funguje, koupil jsem si hru) Popřípadě mi něják pomoc? :emoji_smiley:
www.superalts.com - Full acces email, máš právo na přesunutí mc na jiný učet a hotovo, není to snad nějak zakázané žexd, je tan mnohem levnější a nemusíš se obávat že by to bylo fake C:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.