• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Mc_Urage

Aktivní člen
to čo som tam ja s tej vežičky to neni fly ale skakal :) a za 1 sa učíme Jittle Click :) kuknite aj na youtube

Mc_Urage

Aktivní člen
hm.....lenže ja tam nič nevidím teraz mi blbne net možno sa to nenačíta nek to posudia admini,a ked budeš tvrdiť že to tam vidíš a ja nie tam mu kup bríle a dones :) oka?

HuungPVP

Nový člen
Já fly nemááám omg . Dudismaster ty si furt stěžuješ omg ten kuller má sprint aon mě kopnul do vzduchu omg

HuungPVP

Nový člen
Ale toho killer OMG idiote on byl kámoš ale on se nasral na nás a stahl asi hecky tak šel do nás ale ty fotky si nech ale j fly nemám měl sprint a fly a jak asi šel do mě tak sem letěl do vzduchu

N3niPvP

Člen
Ale toho killer OMG idiote on byl kámoš ale on se nasral na nás a stahl asi hecky tak šel do nás ale ty fotky si nech ale j fly nemám měl sprint a fly a jak asi šel do mě tak sem letěl do vzduchu
Speed II a knocbacknul ta? NA obrázku je polka pvp a nikdo tam nesotjí.. a Neverím že by ta knockbacknul 20blokov

P

PVNST

Návštěvník
Fotkou HuungPVP neusvědčíme. Jinak ten druhý killeresp_YT již má ban ;)

Možná v té první je trošku ve vzduchu, ale nevím nevím :D

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Fotkou HuungPVP neusvědčíme. Jinak ten druhý killeresp_YT již má ban ;)

Možná v té první je trošku ve vzduchu, ale nevím nevím :D
HuungPVP pohlídán ve hře a na SB si lítal.
Takže také potrestán.

//EDIT: Ovšem pokud by si Zaky nezapomněl udělat důkaz. -_- Huung stále na svobodě. :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.