Misery96
Dark Lord of the Sith
Tak já na CM nekončím , ale díkyJe škoda že jsi odešel no :emoji_frowning: Kdyby jsi tu eště zůstal tak ten AT vypadal fakt luxusně..Ale i tak ti přeji hodně štěstí v životě a ber to pozitivně aspon ti nebude mrdat z těch kostiček :emoji_smiley:
Promin, trewi, nechtěl jsem ti udělat něco ze srdcem jůů to budeš hodný <3. DěkujuTy jeden mizernej... Takhle se snažit obměkčit mé srdce z kamene. To se nedělá.
Tvůj odchod není něco, čím bych byl našený, ale když budeš hodný, tak ti na teggitu pujčím Star Destroyer.
Přeju hodně štěstí ve vztahu.
Celkem mindfuck, že? Protože si bezvadný admin :33Misery misery, <3 dík za označení, jen mi vysvětli jednu jedinoučkou věc. Když já nemám odcházet, protože jsem tu dlouho, tak proč odcházíš ty když jsi tu ještě déle!? :emoji_slight_frown: Mno at se daří bro
To, že jsem tak vyjel mě dodnes mrzí.. ani nevím co se to stalo.. být tvým kolegou je čest po mě! :3Miseryyyy, opravdu hodně si vážím pochvaly od někoho takového, jako jsi ty. :emoji_slight_smile:
Už za dob mého helperování jsi mě chválil, že jsem zatím nejschopnější helper. (Malá poznámka: když jsem byl helper, tak jsem se tě bál! :emoji_smiley: Nevím proč, ale bál) Už od těch dob jsme se nějak začali bavit a vydrželo nám to do teď. Ale i jednou dokonce nastala chvíle, že jsme se nebavili.. nebyla sice dlouhá, ale byla. Z nevinných kamarádských nadávek se vyklubalo opravdové nadávání, které nám oboum začalo vadit. Nebylo nic jednoduššího než ti napsat a vyříkat si to. Vyříkali jsme si to a zase jsme se začali bavit. Vždy jsem v tobě našel důvěru, ochotu a upřímnost. Když jsem si nevěděl rady, tak jsem přišel za tebou a poradil jsi mi. Jsem rád, že můžu být tvůj kamarád a taky jsem rád, že jsem mohl být 9 měsíců tvůj kolega. :emoji_slight_smile: :emoji_stuck_out_tongue:
Psal jsem to v textu :/.. díkyA kde sem ja ? :emoji_astonished: :dd jinak jak sem ti psal... gl v rl :emoji_wink:
Uvidíme.. každopádně jsi mě k tomuto sepsat motivoval ty.. ^^ jsem ti svým způsobem vděčný Ano.. určitě si tu cestu zas nadjeme .. s tou legendou brzdi.. není to tak . Taky si vážím toho, že si tu byl pro mě :3Čakal som niečo horšie o mňe holt, poslednú dobu to medzi nami vrelo vieme prečo :emoji_wink: Nekukal si už na mňa ako kamaráta ale na ,,problémového" admina (áno boli to moje problémy mal si pravud ale možeš zato aj ty bohužial) a to sa mi už prestalo páčit tak sme po sebe házali svoje ego... Daj tomu čas a nájdeme k sebe určite jedného dňa cestu :emoji_slight_smile: Nebudem tu rozpisovať tvoju čiernu stránku nebaví ma to.
Ale čo je dôležité bol si môj mentor a vážim si to a dlho budem :emoji_slight_smile: Zapísal si sa do CM čo sa podarí nie každému takže ano si pre mňa legenda :emoji_wink: Isté je, že nikdy nezabudnem, že si pomohol na Helpera a ,,vychoval" ma na to a to si vážim bol si aj môj vzor :emoji_wink:
Misery96, Miseruško, Mizera, Mizerko budeš mi chýbať a holt stále ta mám rád aj keď sa nám to pris*ralo :emoji_smiley:
Legenda 2k17 <3
Děkuju ti :33@Misery96
Děkuji ti a ano je to pravda a už jsem si tam zvykl :emoji_slight_smile: Tebe jsem si oblíbyl už jako když jsi byl admin a já hrál ještě za jiný účet.
Nic méně budeš mi tam chybět ale doufám, že se za mnou příjdeš někdy na server podívat a něco zahrajeme :emoji_smiley:
Hodně štěstí v životě :emoji_slight_smile:
Děkuji za milé slova a za přání <3A sme tu... Aj keď som ťa moc nepoznal tak viem že si bol jden z najlepších.
Hádam že ešte neopúštaš kocky a budeme sa výtať na Teggite ešte dlho :emoji_wink:
Prajem ti vela štastia v RL :emoji_stuck_out_tongue: