• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Xenpai_

sudo rm /srv
Zdravím uživatele, co si čtou tento skoro bezvýznamný příspěvek. o/
Jistě si říkáte, další příspěvek o tom, že někdo končí, v podstatě ano, končím, avšak nadále budu sledovat aktivitu webu CraftManie, jestli se aktuální situace změní.
Proč zrovna příspěvek s názvem End of the Line? Odpověď je prostá. End of the Line je název poslední mise v GTA: San Andreas. Tato hra má místo v srdíčku u tisíce lidí, to samé platí pro mě s CraftManií.

Na změnu nikdy není pozdě, doufám, že ani v tomto případě.
CraftMania byla původně hodně inspirovaná serverem MCCentral, na stejném stylu bylo postavené i první Lobby, když přešla CM na BungeeCord a začala přidávat různé Gamemody, avšak v té době mě CM moc netáhla, jelikož jsem v této době převážně hrál minihry.
(Yes, jednalo se o toto staré Lobby, pořízeno pravděpodobně standim na začátku roku 2015)

Ach, ten rok 2015
<3 . Na CM jsem začal aktivně hrát cca. v Květnu roku 2015 Annihilation. Někteří mě znají spíše pod nickem DinoVena_xD nebo později Itz_DinoHD. (https://cs.namemc.com/name/Itz_DinoHD)
Na Anni jsem potkal spousty lidí, které nezapomenu. Spousta z nich odešla, kvůli tomu, kam CM spěje nebo dostali Blacklist.
Nějaký ten seznam lidí, které jsem tam poznal:​
  • FrozenLeafCZ (Frouzn @FROUZN)
  • hihiji
  • Premr_53 @Premr_53
  • Heddysek
  • LinteoLP
  • jb00101
  • HD_Ender_HD
A spousty dalších úžasných lidí <3

Někdy je lepší ponechat něco, jak je, než to měnit.
Hodně lidí si jistě pamatuje přichod MiniAnni na QPlay a snahu Wejka přidat na Anni nové kity a mapy, aby CM nebyla zaostalá, kity však byly nevyvážené.
Horserider nemohl dostat damage, dokud neslezl nebo mu někdo nezabil koně.
Defender byl s Dia Armorem víc OP, oproti normálnímu hráči
Jumper byl oproti ostatním kitům nevyvážené s redukováním Fall damage.

S mapama se udělala osudová chyba. Nejlepší mapy byly odebrány. Jednalo se o mapy: Andorra, Kingdoms
Tyto mapy byly jedny z nejhranějších na CraftManii, místo toho zůstala skoro vůbec nehraná, ale oproti ostatním novám mapám, poměrně hratelná Rustic, která měla na mapě X bugů, se kterýma šla udělat Fast game jen s Invis Potionem.

V PC MÁM FORK STARÉHO CRAFTMANIA ANNIHILATION, KTERÉ NEOBSAHUJE TYTO KITY, POUZE ZMĚNY, JAKO JE BOSSBAR PRO 1.9+ A PRO 1.8 ACTIONBAR A NĚJAKÉ OPRAVY.

Po zrušení Annihilation jsem migroval na Creative a částečně na Survival, jelikož v té době žádný jiný pořádný server nebyl.

Po znovu-spuštění plug.dj jsem byl na něm aktivní každý den a jak nejdéle to bylo možné. Dopracoval jsem se na Vyhazovače po několika žádostí od častých uživatelů.
https://craftmania.cz/posts/125280/

Na CraftMania plug.dj jsem aktuálně Zástupce hostitele a jistě se tam i ukážu a pokusím se plug.dj obnovit do plného proudu, jako kdysi nějakými Eventy o Steam Klíče.

Rozdíly mezi Dneškem a Minulostí:
  • Minulost:
    • + Úžasná No Toxic komunita
    • + Friendly AdminTeam
    • + Ochotný AdminTeam
    • + TeamSpeak
    • + Lepší podpis hráčů na serveru (Návrhy hráčů byly přijímány častěji a byli "zapojeni" do vývoje)
    • + Lepší Prison @Rejmond
    • + Server založen vlastní hlavou, né hlavou ostatních serverů
    • + Aktivita na webu / fóru
    • + Hezké Lobby
    • + Negativní hodnocení na fóru, které udávalo chování osoby, nemůžeme za to, že Fiki nedokázal snést hate.
    • - Poměrné časté bugy
    • - Málo Eventerů
    • - Časté nábory
  • Dnešek:
    • + Občasné bugy
    • + Méně časté nábory, není přeplácaný AdminTeam
    • + Vlastní design webu, avšak z mého úhlu pohledu byla verze 2.0 / 3.0 lepší
    • + Hostováno na VDS
    • + Veřejně dostupné Projekty na GitLabu
    • + Informace o výpadcích serverů
    • + Podpora verzí 1.8 - 1.12 (Zatím)
    • +- Velké Lobby s jedním Questem a dialogy s ArmorStandy, ale po designové stránce nic moc
    • - Vybíraní hráči v náboru do AT jsou často pod minima z podmínek
    • - Do AT se dostane v podstatě kdokoliv, kdo si nechá přihlášku zkontrolovat od rodičů či zdatnějších lidí v Českém / Slovenském jazyce a lze uvěřit jakékoliv lži bez ověření
    • - Toxická, hnusná, arogantní, fixovaná komunita a AdminTeam (Až na nějaké vyjímky)
    • - Ztráta miniher, jelikož neměly co nabídnout, avšak bylo X možností, jak odebrané minihry obohatit
    • - Odebírání věcí, co mají hráči rádi. (BedWars, Staré SkyWars, Annihilation, TurfWars) Chápu sice toto rozhodnutí, ale jistě to sem patří a třeba se to jednoho dne vrátí, jelikož se hostuje na VDS a nemusí se platit za každý server zvlášť. #HypeZpetOldMinihryNaCM
No, je to tady. Více, co bych napsal, mě už nenapadá. Doufám, že si toto vezme někdo k srdci a zkusí realizovat tyto změny ( @MrWakeCZ ), které by mohly opět CM vznést na vyšší úroveň. Na CM se pravděpodobně do zlepšení AdminTeamu neukážu, jelikož je tam pro mě a ostatní obtížné hrát. Samozřejmě, jak jsem již psal, budu aktivní na Fóru a budu sledovat různé novinky a akce, co se na CraftManii dějí, tzv. bych se maximálně účastnil nějakých větších eventů nebo turnajů na serveru, které doufám, že i budou tento rok, jelikož minulý SkyWars turnaj byl opravdu úžasný, oproti Bw Turnaji, co pořádal Filip6_CZ někdy v roce 2016, každý ví, že to byl propadák.

Rád bych poděkoval za úžasně strávené chvíle na serveru těmto lidem:​
  • @omgmen - CM Bulvár pls a pls jdi na Helpera #ChcemeLepsiAT​
  • @Rejmond - Chceme starý Prison Hype?​
  • @FROUZN - Pro mě neporazitelný bůh PVP, byla s tebou sranda, byl bych i rád, kdyby jsi na CM někdy dostal unblacklist a kdyby bylo přidané Anni, tak opět zahrál <3​
  • @JustAnn_ - ahoj ily <3 <3​
  • @MercyCZ - WidowmakerCZ zpět do AT​
  • @JacobSK_ - Byl jsi fajn týpek, ale bohužel týpci tvého věku si stojí za názorem, za kterým si stojíš teď, nebudu ti nutit názor staších lidí na Vrodrra.​
  • @MrsRachí - Co takhle si zase někdy pokecat? xD Awesome time spent on server & plug.dj​
  • @Peliik - BW god & No Lifer, že ano ^.^​
  • @melancholiife - Jeden z top týpků, co jsem kdy poznal, jeden z mála lidí, co tento rok ten AT tahal. Škoda x3​
  • @koza37 - Jeden z nejlepších Eventerů, co na CM byl, fajne týpek, snad si mě ještě pamatuješ. uwu​
  • @Ropacint - Můj aktivní společník v zločinu na plug.dj #SkipyZdarma​
  • @Murka - Nevím co napsat Rusáčku​
  • @Nurtuka - Pane Rager, už ti jde Cinema4D?​
  • @Dykol - Ooooooohhhhhh. Awesome týpek, dobře se s tebou dá kecat o hodně tématech.​
  • @Takiphyllite - Jediný týpek, co je ještě v AT a je na mém seznamu poděkování, je s tebou dobrý pokec. Denestria will rise.​
  • @Krosta8 - Slyšel jsem od Andy hodně hezkých věcí a také jsem si s tebou párkrát pokecal, mám tucha v Abnormálech na Discordu.​
  • @MrWakeCZ - Jasný, tebe nezapomenu, velmi nápomocen u pár pluginů, kreativní člověk, avšak nevidí, jak se chová jeho AT z pohledu hráče. Nehejtuju, nebanuj mi účet <3​
Myslím, že to jsou všichni, co budu mít ve svém srdíčku, možná jsem na někoho zapomněl, ale na ty si asi nevzpomenu.
Přichází část, kterou nikdo zatím nenapsal a to je seznam lidí, kteří na CM hráli/hrají a nemám je rád <3 (Naschvál neoznačené, třeba se najdou)
  • Tolkyyy - Zprvu sympatický člověk, ale nedokáže si přiznat, že CM není dokonalá, v hádkách se přiklání na stranu lidí, co se s ním baví (viz. hádka na Discordu s Verunou)
  • _yyySepii - Vůbec mi nejsi sympatický. 15 let a Vedení velkého serveru? Přijde mi to málo, ulevovat o 2 roky a úmyslně změnit datum narození, aby nebyly problémy s komunitou, která by se na tebe obrátila? Nechci říkat, jak to bude vypadat v tomhle postupu za 2 roky. (Viz. zabijalův status u Vrodrra - komentář @CataClysm )
  • Gangyy_ - Ano, tohoto člověka nenávidí spousta lidí včetně mě. Admin v takovémto věku? To je vtip, že? Pohled na svět má jiný, než o 2 roky starší lidé, kteří tu hru nevidí jako život, ale opravdu jako hru.
  • Speedy11 - "No, ale pak kdo tu kopíruje
    vsadím se, že by prison bez CM neexistoval, protože by jsi to neznal :GWqlabsKek:"
    "LMAO
    JÁ HRAL PRISON NA PRIMEMC"
    Nejsi mi ani trochu sympatický a někdy jsou tvoje otázky přímo dotěrné.

• WarcoldCZ - Již neexistující člen CraftMania komunity, ale jistě hodně lidí ho zná. Kde máš Natálku? Jak ti funguje DL? Žeby se na tebe OhYeah vyprdl? Jasně že!
  • munlock - JÁ TĚ TAK NESNÁŠÍM A TU CELOU TVOJÍ RODINKU XDDD ASI MĚ NĚKTEŘÍ CHÁPOU
  • Sspeky - NA TEBE JSEM NEZAPOMNĚL! Pořád skrýváš to, že jsi na CraftManii hackoval? Dokážeš si to přiznat? Ne! Důkazy nikomu nestačily, protože je všem jasné, ke komu to šlo a kdo tě v AT chce. (Neříkám, že to bude pravda <3)
  • pavuk - ARACHNOFOBIA GONE WRONG! AUTOCLICKER NENÍ CHEAT!
  • zabijal - pro atmyna ropa uš nemam ac
Toto je konec mého příspěvku.

Závěrečná Yusariho kvóta:
Je jedno, zda jsi hráč starý, či nový hráč, hlavně nebuď Toxic, nehoň si ego v AT a nehackuj. Na každého špatného člověka vždy jednou karma padne.
Můžete mě kontaktovat na:
Discord: Yusarii#0001 | Instagram: @_yusari | Snapchat: dinicek | Anilist.co: JustYusari

Statistiky: +-9556 znaků, psáno 1 hodinu a 35 minut, psáno večer, psáno od srdce.

Naposledny upraveno:

Emememc

gamer
Eh, nenávidíš nějak moc lidí ne? Především mladší osoby koukám. Však co je špatně? Ty mladší se většinou více snaží a mají více času, takže se cm aktivně věnují, ty starší mají plno povinností apod. takže nemají čas být takovou dobu v kuse na creativu a odpovídat na dotazy...

Xenpai_

sudo rm /srv
Eh, nenávidíš nějak moc lidí ne? Především mladší osoby koukám. Však co je špatně? Ty mladší se většinou více snaží a mají více času, takže se cm aktivně věnují, ty starší mají plno povinností apod. takže nemají čas být takovou dobu v kuse na creativu a odpovídat na dotazy...
Kdo tady mluvil o aktivitě ATeamu? Já ty napsané lidi beru z mého obecného úhlu, z mého názoru, jak je vidím já. Pokud vidím, tak na věk < hodnost jsem poukázal jen u Sepiiho a Gangyyho. S nejmenovanými lidmi jsme to asi X krát probírali a zkoušeli situace bez nich. Odpovídat na Creativu? Však když tam nejsou členi AT, tak si tam hráči pomáhají navzájem s příkazama, vždy to tak je a taky bude. Někteří hráči mají dokonce větší perspektivitu na serveru, jak nějaký člen AT a dokážou hráči pomoct lépe.

Krosta8

Prostě Keighto
Hezky sepsané, souhlasím z 99% s tím, co jsi napsal (100% nikdo napsat nemůže nikdy, proto 99%).
Více se o tom raději rozepisovat nebudu, protože by to akorát rozvířilo vlny v AT a stejně by to k ničemu nevedlo.

Každopádně soudit ostatní umíš velmi dobře, ale sebekritika ti moc už nejde.
Veřejně píšeš o CM, tak já si taky šťouchnu, jen mírumilovně.
Moc tě neznám, nemohu tě nijak zvlášť soudit. Mohu jen podle tvých výstupů na tvém Discordu a případně tady nebo když jsme volali v den spuštění (Myslím) Prisonu.
Jakožto majitel jsi oznámil, že tě CM nezajímá. Pořád jí ale řešíš. To není nic ve zlém, dělají to všichni. Já také. Nechceš něco řešit, ale pak se stane něco a nedá ti to, musíš to řešit. Každý to jednou zažije a pak si uvědomí, že to možná nebylo ideální chování v dané situaci.
Poukazuji tím na to, že na tvém Discordu jsi se velmi razantně obořil do CM a dost jsi tam urážel. Tady najednou se snažíš chovat neutrálně. Nejspíš proto, že sis někde v hlouby duše myslel, že tímto to aspoň ž části napravíš? Že ukážeš jaký jsi dobrák, protože jsi přišel napsat toho shrnutí?
Netuším, ale jen tak jsi to neudělal a pro dobro CM určitě také ne, tomu sám nevěříš.
Poukázal jsi na to, jaký server byl vzorem pro CM, tak já mohu na 100% tvrdit, že pro tebe je vzorem CM, kterou tak nenávidíš a kohokoliv, kdo nejde na ruku tvému názoru (@JacobSK_ @Emememc)
Můžeš se snažit tvrdit, že CM ti je u zadku, že tě nezajímá a sere tě, jak se serou k tobě (to ty totiž neděláš). Možná ti ale taky nedochází, že tím, jak kopíruješ Craftmanii na každém kroku, tak někteří, včetně mě, se chodíme dívat k tobě na server, Discord, pozorovat, jak ti jde to kopírování serveru, který je tak špatný a nenávidíš ho, máš vůči němu odpor, nevím co všechno.
Možná nemá hlavu a patu to, Co píšu, ale myšlenka v něm je jasná :) Jako jsi ty napsal na konci svého textu něco na způsob moudra týdne, tak já mám taky.

Nejdřív posuzuj sebe a pak jiné, bez sebekritiky to nikdo daleko nedotáhl a nedotáhne.

PS: Pozdravuj Endy. Ať si tu říká kdo chce co chce, na jejich kecy jim jebu, je to fajn holka, tak ji pozdravuj.

PPS: Kdyby sis chtěl pokecat, rád, ono je vždy co probírat a pokud si teď říkáš "To je kretén, co si o sobě myslí, to jsem si myslel, že je normální", tak to je s tebou něco špatně. Já tě totiž posoudil objektivně. Tak to je. Ty soudit subjektivně, nebo jak ty píšeš "obecně", což má ale jiný význam.

Díky za čtení. Gramatické a nesmyslné části prosím ignoruje, píšu na mobilu :D

Xenpai_

sudo rm /srv
Hezky sepsané, souhlasím z 99% s tím, co jsi napsal (100% nikdo napsat nemůže nikdy, proto 99%).
Více se o tom raději rozepisovat nebudu, protože by to akorát rozvířilo vlny v AT a stejně by to k ničemu nevedlo.

Každopádně soudit ostatní umíš velmi dobře, ale sebekritika ti moc už nejde.
Veřejně píšeš o CM, tak já si taky šťouchnu, jen mírumilovně.
Moc tě neznám, nemohu tě nijak zvlášť soudit. Mohu jen podle tvých výstupů na tvém Discordu a případně tady nebo když jsme volali v den spuštění (Myslím) Prisonu.
Jakožto majitel jsi oznámil, že tě CM nezajímá. Pořád jí ale řešíš. To není nic ve zlém, dělají to všichni. Já také. Nechceš něco řešit, ale pak se stane něco a nedá ti to, musíš to řešit. Každý to jednou zažije a pak si uvědomí, že to možná nebylo ideální chování v dané situaci.
Poukazuji tím na to, že na tvém Discordu jsi se velmi razantně obořil do CM a dost jsi tam urážel. Tady najednou se snažíš chovat neutrálně. Nejspíš proto, že sis někde v hlouby duše myslel, že tímto to aspoň ž části napravíš? Že ukážeš jaký jsi dobrák, protože jsi přišel napsat toho shrnutí?
Netuším, ale jen tak jsi to neudělal a pro dobro CM určitě také ne, tomu sám nevěříš.
Poukázal jsi na to, jaký server byl vzorem pro CM, tak já mohu na 100% tvrdit, že pro tebe je vzorem CM, kterou tak nenávidíš a kohokoliv, kdo nejde na ruku tvému názoru (@JacobSK_ @Emememc)
Můžeš se snažit tvrdit, že CM ti je u zadku, že tě nezajímá a sere tě, jak se serou k tobě (to ty totiž neděláš). Možná ti ale taky nedochází, že tím, jak kopíruješ Craftmanii na každém kroku, tak někteří, včetně mě, se chodíme dívat k tobě na server, Discord, pozorovat, jak ti jde to kopírování serveru, který je tak špatný a nenávidíš ho, máš vůči němu odpor, nevím co všechno.
Možná nemá hlavu a patu to, Co píšu, ale myšlenka v něm je jasná :emoji_slight_smile: Jako jsi ty napsal na konci svého textu něco na způsob moudra týdne, tak já mám taky.

Nejdřív posuzuj sebe a pak jiné, bez sebekritiky to nikdo daleko nedotáhl a nedotáhne.

PS: Pozdravuj Endy. Ať si tu říká kdo chce co chce, na jejich kecy jim jebu, je to fajn holka, tak ji pozdravuj.

PPS: Kdyby sis chtěl pokecat, rád, ono je vždy co probírat a pokud si teď říkáš "To je kretén, co si o sobě myslí, to jsem si myslel, že je normální", tak to je s tebou něco špatně. Já tě totiž posoudil objektivně. Tak to je. Ty soudit subjektivně, nebo jak ty píšeš "obecně", což má ale jiný význam.

Díky za čtení. Gramatické a nesmyslné části prosím ignoruje, píšu na mobilu :emoji_smiley:
Dobře, aby se neřeklo, tak sem sepíšu i něco na sebe, abych tady nebyl za blbečka a vyjádřím se i k tomu, proč jsem se tak choval vůči CM. 4 hodiny teď zapřemýšlím, co bych tam mohl napsat a až dojdu od Alergologa, sednu k PC a něco o tom, proč jsem to psal a něco o sobě napíšu.
A tento příspěvek je udělaný i pro dobro CM, jelikož po dlouhém zvažování je mi smutno vidět, kam CM spěje, vždy jsem jí měl rád, CM byla pro mě 5. MC server, na kterým jsem zavítal a jak jsem psal, našel jsem spoustu lidí, kteří pro mě dost znamenají. Celkově nechci aby CM upadla, má strašně velký potenciál a úžasné nápady, bohužel se to nestíhá realizovat v čas nebo se to začne realizovat pozdě a za tu dobu to má každý server a tímpádem na CM hrát nikdo nebude.

Tolkyyy

Wdolkyyy
Zdravím,
Na začátek.. Příspěvek je hezky napsaný ale věci které zde píšeš.. Nemyslím si že máš ze vším pravdu..

S -/+ věci souhlasím.. Ne se všemi ale některé věci prostě je blbost řešit..
Například: Věk člena AdminTeamu který byl vybrán. Všichni řešíte věk ale nic vám do toho není. :emoji_smiley: Já se zastal Vrodra a na tvém serveru jsem dostal ban všude abych nemohl mít "Kontakt" se serverem.. Ale vtipný je že třeba vím to že "Si honím nad Banama" a spoustu x věci které majitel serveru napsal.

Teď k tomu že mě nemáš rád: Jaký je vlastně důvod? Že jsem řekl že ten server stojí za starou belu?
Že jsem nesouhlasil se vším co jsi proti CM řekl? Hmm.
Já za serverem stojím a i když má nějaké chyby tak na něj nebudu nadávat. No a že tu máme komunitu jakou máme? Já si sní budu povídat. No a že tu jsou hráči kteří budou obcházet pomocí VPN? Já je budu banovat. No a že mě nemáš rád? Já si kvůli tomu řezat žílu nebudu. :emoji_wink: Sto lidí, sto chutí.
Do AdminTeamu přicházejí lidé kteří serveru mohou pomoci a to je jedině dobře. Vážim si každého hráče který na serveru něco pokouší dělat.. Ať pomáhá nebo nahlašuje hráče.. Tak vždy vidím že hráči mají server rádi. Podle tebe je CM mrtvá.. Podle mého názoru stéle žije.

Vím že to s fixnutím si myslel na mně takže ti rád řeknu lehkou odpověď: ostatní servery mě nebaví. Docela lehké a chápavé. :emoji_smiley:

To by bylo asi Všechno co jsem chtěl napsat.. Ještě jednou opakuji souhlasím s pár tématy které jsi napsal..

Tolkyyy

Naposledny upraveno:

Xenpai_

sudo rm /srv
Zdravím,
Na začátek.. Příspěvek je hezky napsaný ale věci které zde píšeš.. Nemyslím si že máš ze vším pravdu..

Například: Věk člena AdminTeamu který byl vybrán. Všichni řešíte věk ale nic vám do toho není. :emoji_smiley: Já se zastal Vrodra a na tvém serveru jsem dostal ban všude abych nemohl mít "Kontakt" se serverem.. Ale vtipný je že třeba vím to že "Si honím nad Banama" a spoustu x věci které majitel serveru napsal.

Teď k tomu že mě nemáš rád: Jaký je vlastně důvod? Že jsem řekl že ten nejmenovaný server stojí za starou belu?
Já za serverem stojím a i když má nějaké chyby tak na něj nebudu nadávat. No a že tu máme komunitu jakou máme? Já si sní budu povídat. No a že tu jsou hráči kteří budou obcházet pomocí VPN? Já je budu banovat. No a že mě nemáš rád? Já si kvůli tomu řezat žílu nebudu. :emoji_wink: Sto lidí, sto chutí.
Do AdminTeamu přicházejí lidé kteří serveru mohou pomoci a to je jedině dobře. Vážim si každého hráče který na serveru něco pokouší dělat.. Ať pomáhá nebo nahlašuje hráče.. Tak vždy vidím že hráči mají server rádi. Podle tebe je CM mrtvá.. Podle mého názoru stéle žije.

Vím že to s fixnutím si myslela na mně takže ti rád řeknu lehkou odpověď: ostatní servery mě nebaví. Docela lehké a chápavé. :emoji_smiley:

To by bylo asi Všechno co jsem chtěl napsat.. Ještě jednou opakuji souhlasím s pár tématy které jsi napsal..

Tolkyyy
Nebudu odpovídat teď, ke všemu se vyjádřím v tom příspěvku, co sepíšu.

ThomM_

No lifer (:
“seznam lidí, kteří na CM hráli/hrají a nemám je rád”

A já nikde.. asi se jdu zabít :emoji_upside_down::emoji_upside_down:

Xenpai_

sudo rm /srv

No, já jsem téma sám o sobě. Nikdo přece není dokonalý. ¯\_()_/¯
Jak bylo řečeno, poukazoval jsem v příspěvku spíše na jiné lidi. Tak si tento příspěvek doplním ^.^
Mám docela hodně chyb / špatných vlastností. Byl bych rád, kdyby někdo i další špatné vlastnosti / moje chyby doplnil.
Mezi moje špatné vlastnosti patří:

• Rychlé, ale občasné vyprovokování - Viz. ta hádka s Verunou (clawie) na Discordu CM, tam jsem byl kompletně vynervovaný z ní, že jsem se zeptal na otázku "On se Prison hraje?". Byla to otázka, abych nemusel chodit na CraftManii, když jsem měl rozdělanou práci. Okamžitě se do mě opřela Veruna s argumentem "Na tom tvém serveru taky někdo hraje?". Po nějaké té době se přidal Tolky a místo toho, aby uklidnil hádku, tak do mě našil, že tu nikoho můj server nezajímá. Takto vypadá dámy a pánové slušný Admin, který se raději přikloní na stranu vyvolavatele hádky místo toho, aby vyvolavatele varoval. Dobrý skok. Vše bylo kvůli tomu, že jsem řekl, že Frouzn není jako Swift a ty ses semnou ve Voicu hádal a pak ti došly argumenty, protože jsem měl pravdu?
  • Jelikož je těžké na sebe vymyslet špatné vlastnosti, které mám, tak poprosím někoho, aby to kdyžtak vypsal.
Asi čekáte, že se rozepíšu u dobrých vlastností... Bohužel o/ O tich nic nenapíšu, protože sám nevím, jaké dobré vlastnosti mám. Nemůžu poměřovat sám sebe v dobrých vlastnostech, je to nelogické.

CraftMania vs. SoftCraft
Tohle je jedno z vážnějších témat.
Ano, SoftCraft přejímá některé věci z CraftManie, třeba "Tagy", jelikož je to unique Feature, který dává hráčům možnosti obzoru a opravdu se mi to líbí.
SC Prison - Myslím, že hodně lidí to nevidí, jak SC Prison vypadá. Ano, je to částečná kopie starého CM Prisonu, ale jen vzhledově. Pluginy na tyto systémy máme vlastní a celý systém Prisonu jiný. Pouze jsou pojmenované Crates a některé části stejně.
A není snad kopírování serverů jedno? Kdyby se nekopíroval Hypixel, tak Warez část nemá Murder Mystery, ThePit, The Bridge a spoustu dalších miniher.
Kdyby se nekopíroval v případě CraftManie Minecraft-Central, tak se server nedostane tam, kde byl a kde je teď.
Takže tohle v podstatě platí pro všechny:
Pokud budete nějaký server odsuzovat, že kopíruje, tak si uvědomte, že i větší CZ/SK servery kopírují zahraniční servery. Každý řeší jen to, že kopíruju CM, což je pravda jen částečně, ale uvědomte si to, co jsem psal výše.
PS: Server se začal vyvíjet, když CM začala upadat, jelikož jsem chtěl vytvořit po několika letech zkušeností v jiných teamech, vlastní server. No, a zde stojím.

Odpovědi na předchozí příspěvky:
který je tak špatný a nenávidíš ho, máš vůči němu odpor, nevím co všechn
Vůči celé CraftManii odpor nemám, mám odpor vůči některým členům AdminTeamu, kteří jak bych to jen řekl slušně...
stojí za starou belu

(Úryvek z Tolkyyyho příspěvku vložený tak, aby zapadal do textu)

Jakožto majitel jsi oznámil, že tě CM nezajímá. Pořád jí ale řešíš.
Ano, oznámil v totální nátlaku toho, že se do AdminTeamu dostal někdo takový, jako Vrodrrr, což byl fakt maximum.

Teď si předpovíme budoucnost...
_yyySepii řekl:
Narozdíl od vás aspoň něco dělá
(Zapamatovaná část Sepiiho komentáře na statusu na profilu Vrodrrra (https://craftmania.cz/uzivatel/vrodrrr.16320/?page=2), jehož autorem byl on).
Myslím si, že za ty 3 roky jsem pomohl na CM dost, jelikož když se na Creativu přešlo na PlotSquared, tak jsem odpovídal na většinu dotazů, jelikož jsem si nastudoval funkčnost daného pluginu. Dále plug.dj, tam jsem byl taky něco jako "Helper", akorát trochu jinak. Staral jsem se o chod komunity a její aktivitu. Pobanoval jsem spousty lidí, umlčel spousty a samozřejmě hodně proskipoval.

Zamyslel jsem se celkově nad tím, jak by CM vypadala za 2 roky. Přemýšlel jsem nad tím od druhého dne, co jsem pobanoval některé lidi ze CM AT a dále 2, co se semnou opakovaně hádali, přitom jim to mohl být jedno, jaký já mám na CM názor.
Pobanování na SC prospěje mně, nikoliv CM
Proto jsem zde a sepsal jsem celý příspěvek End of the Line.

Děkuji, proto tohle samozřejmě píšu a děkuji že jsi to napsal, avšak sám sebe kritizovat nemůžu, když neznám ani moje dobré vlastnosti. Znám maximálně svoje chyby, kterých jsem se za nějakých posledních 5 let dopustil a že jich teda bylo!
Pokud někdo chce vypsat moje špatné vlastnosti, které se netýkají Andy nebo mého serveru, s chutí do mě. Samozřejmě vše ustojím.

I blbosti se musí řešit. I každá blbost vede k úspěchu.

Teď k tomu že mě nemáš rád: Jaký je vlastně důvod? Že jsem řekl že ten server stojí za starou belu?
Těsně vedle chlapče, bylo to v té hádce s Verunou, kde jsi se zachoval tak, jak jsi se zachoval, jinak jsi mi nevadil.

Proti CM jsem řekl jedinou špatnou věc tobě, což byl ten Blacklist lidí, kteří si ten trest vytrpěli poměrně dlouho. Jelikož jsi říkal, že na jiných serverech nehraješ a Frouzn má všude jinde ban a nemůže se vyjadřovat, tak asi těžko poznáš, jak se za poslední dobu změnil.

No a že tu jsou hráči kteří budou obcházet pomocí VPN?
Tahle odpověď bude spíš směřovaná na @MrWakeCZ ^^
VPN se dá zamezit dvěma způsoby. Jedním způsobem je zakázat připojení z jiných zemí nebo zemí, kde se většinou VPN vyskytují nejvíce. (Rusko, Francie, Německo, Bulharsko a většinou i další země mimo EU, nejvíce tedy USA, Vietnam a Korea)
Dalším způsobem je aktuálně nefunkční AntiVPN, který občas blokuje i hráče, který by neměl, něž jsem toto napsal, zkusil jsem se připojit s VPN na CM od **********vpn.org (Nebudu zmiňovat) a každá z nich mě pustila. (USA, Korea, Německo, Nizozemsko, Anglie).

Do AdminTeamu přicházejí lidé kteří serveru mohou pomoci a to je jedině dobře.
To vidíte jako pohled AdminTeamu, kterýmu daný hráč ty důkazy posílá. Na serveru se může chovat jinak a to vy, dokud ho nepoznáte, tak nezjistíte. Někteří ty hráče třeba znají a ví, co jsou zač a prostě řeknou, že se tam prostě nehodí. Co Vedení na to?
_yyySepii řekl:
Každej druhej ***** nadává, ale za půl roku bude cenit.
Ani ty hráče nevyslechnul, nezeptal se proč. To je pravý přístup, opravdu. (Ironie) Nejraději bych si poměřil to, co psal Vrodrrr do mého náboru a co na CM, pokud psal to stejné, tak se divím, že tam je.

Podle tebe je CM mrtvá.. Podle mého názoru stéle žije.
To, že CM je mrtvá píše více lidí. Každý si pod tímto pojmem představí různé mrtvé části serveru, nebo rovnou celý. Pro mě je CM mrtvá v tom smyslu, že dlouho nepřinesla něco nového a odebrala nejhranější věci, což byla docela velká chyba pro hráče PVP.

Vím že to s fixnutím si myslela na mně takže ti rád řeknu lehkou odpověď: ostatní servery mě nebaví. Docela lehké a chápavé.
Dokud nezkusíš, tak nemůžeš posoudit. Věřím, že zahraniční servery mají omnoho více, co nabídnout, než CM.

Však teď jsi odpověděl
Ano, děkuji za upozornění.

Všechny odpovědi budu sepisovat vždy do jednoho dlouhého příspěvku, aby to nebyl "Post Hunting" (Stejně nevím, proč se to trestá, když je to jedno, stejně jako negativní hodnocení)

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
No obyčejně se nevyjadřuji k těmto tématům ale teď to udělám...

No takže kde začít, tak třeba u toho jak CM kopírovala Minecraft-Central.. no když to tak vezmu tak jediný fakt který na tom je, je ten že CM okopírovala jenom lobby. Nic víc, nic míň... Ovšem chápu že označit CM jako kopírku je jednodušíí ale tak ano kopírovali jsme a kopíroval každý, i hypixel i když se to nezdá. Poté záleží jak moc si to každý server může dovolit skrýt :D

K další věci, kterou zde řeším skoro pořád a nikdo k tomu nemá pak žádný argument, a to je že CM tzv. jak někteří tvrdí "umírá". Je to pravda nebo není? Nu není, víš proč? "Teď budeš znít jak Jirka Král v posledním videu". Jde o fakt, že CM u vás dosáhla svého maxima, poznali jste server, našli jste kámoše, zahráli si, všechno poznali a už nemáte co objevovat a tak pro tebe CM je jenom tím zklamáním. Všechno stejný, nic novýho.. a všechno odebraný? Je to tak se vším, když si na něco zvykneš bereš to jako samozřejmost, proto každý bere že CM asi bude 5 let mít stejný mapy, mít 1500 hráčů, kteří zde byli jenom failem SG. A já nevím co ještě... CM neumírá, víš proč? Stále je CM v TOP jelikož, který server si může dovolit dát online mode, heh ano byl to fail, ale ukaž mi server v CZ/SK který by to aspon na ten měsíc zkusil. Žádný.. každý by krachl, skončil a nebo to zabalil. A CM? Ta je tu pořád, sice se pár věcí odebralo kvůli tomu že tam nikdo nehrál nebo se změnilo. Ovšem nikde není napsáno, že se to nemůže nikdy vrátit, pokud bude zájem. Ale jak jsem psal, bylo to odebraný, protože zájem nebyl.

CM vždy byla, CM je a CM vždy bude jiný server, server který jede svoje a svoje pojede. To že v CM hledáš jiný server nebo ho porovnáváš s jiným nebo jako to dělá každý, hledáš v tom tu "slavnou starou CM", děláš blbě. Každý server prochází vývojem stejně jako Softcraft, stejně jako GameTeam stejně jako CM. Každý server čím je dnes, není zítra. Mění se hráč, mění se AT, mění se vše. Proto zcela nechápu, ty tvrzení, že CM umírá. Opět to že se vám něco nelíbí, a už zde nemáte co dělat neznamená že umírá pro ostatní. Prostě... chápu lidi. Nic není jako dřív, ej to na hovno - "server již dosáhl maxima, může mě jenom zklamat".

Je fakt že CM poslední dobou je fail a fail a fail. Holt to tak je, každý server si tím jednou projde, koukni na Mineplex. Dříve nej server a dneska je na tom stejně jako CM, myslím stavově né hráčsky.

K AT se budu jenom opakovat jako nedávno na Discordu. Minecraft je hra pro děti, nebudeme si lhát když nebudeme počítat programování a modů. Každý si zde představuje, že v AT budou jenom 18+ nebo co. Ne nebudou možná tak na nějakým serveru kde si to fakt ověřují přes obačanky a jiný nesmysly nebo tak je důchodový AT. Proč tedy do náborů píšeme minimální věk? Protože nábor byl, je a bude vždy o rebelství. Jde o to porušit pravidlo, věřit si a poslat přihlášku i přes to, že "nemáš šanci" a ejhle máš. Nepopírám tvůj argument, že ti přihlášku mohou napsat rodiče, ovšem to nemáš jak ověřit ani ty. Max časem, až ten dotyčný bude psát nebo se nějak na serveru projevovat. CM má jednu z nejvíc objektivních komunit co si nenechá nic líbit. Tzn. že když Speedy udělal svojí slavnou seznamku na creativu (i když to byl vtip) okamžitě mě začalo spamovat 10 lidí, že co to je za člena AT. Heh víš na to tím narážím, že i když se vybere debil, tak stejně ho vyštípe komunita nebo já. Protože to že projdeš a dostaneš práva, to je vedlejší. Max může odradit nový hráče, starý si začnou stěžovat.. a já to začnu řešit.

Druhá věc je ta, že kde berete že by to třeba Vrrodrr nebo jak má ten nick xD nedá nebo že se snad choval dřív jinak a ted je v AT? JE zde mnoho členů AT a mnoho hráčů. Jeden hráč = 1 chuť na jídlo = 1 pocit. Chci tím říct, že tobě třeba př Sepii nesedne, je pro tebe naprostej čůrák ale pro někoho jinýho je top admin, se kterým se baví atd. Přesnej opak může mít zase někdo jiný.. a ted si vem každého z AT, počet hráčů... a máš tu mix všeho. Odsuzujete tu hráče (nový členy AT) bez toho aby jste viděli jejich působění v AT. Je to jako hodnotit fil, když jste ho ani neviděli a víte prd. To že ti někdo řekl, že stál za prd, tak nemusel stát za prd. Třeba tobě se film bude líbit... to samý platí u všeho, né jen u AT. Nikdy nehodnoťte někoho nebo něco, když o tom nic nevíte. A extra né přebírání názorů, protože on to řekl... mějte svůj názor a za tím si stůjte. Nesedíš si stímhle z AT? No tak ho ignoruj... dokud on nebude mít problém s tebou tak pochybuju že ty budeš mít problém s ním. Každý konflikt má někde svůj začátek.. :}

Takže tak...

Xenpai_

sudo rm /srv
No takže kde začít, tak třeba u toho jak CM kopírovala Minecraft-Central.. no když to tak vezmu tak jediný fakt který na tom je, je ten že CM okopírovala jenom lobby. Nic víc, nic míň... Ovšem chápu že označit CM jako kopírku je jednodušíí ale tak ano kopírovali jsme a kopíroval každý, i hypixel i když se to nezdá. Poté záleží jak moc si to každý server může dovolit skrýt :emoji_smiley:
⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊
SC Prison - Myslím, že hodně lidí to nevidí, jak SC Prison vypadá. Ano, je to částečná kopie starého CM Prisonu, ale jen vzhledově. Pluginy na tyto systémy máme vlastní a celý systém Prisonu jiný. Pouze jsou pojmenované Crates a některé části stejně.
A není snad kopírování serverů jedno? Kdyby se nekopíroval Hypixel, tak Warez část nemá Murder Mystery, ThePit, The Bridge a spoustu dalších miniher.
Kdyby se nekopíroval v případě CraftManie Minecraft-Central, tak se server nedostane tam, kde byl a kde je teď.
Takže tohle v podstatě platí pro všechny:
Pokud budete nějaký server odsuzovat, že kopíruje, tak si uvědomte, že i větší CZ/SK servery kopírují zahraniční servery. Každý řeší jen to, že kopíruju CM, což je pravda jen částečně, ale uvědomte si to, co jsem psal výše.
K další věci, kterou zde řeším skoro pořád a nikdo k tomu nemá pak žádný argument, a to je že CM tzv. jak někteří tvrdí "umírá". Je to pravda nebo není? Nu není, víš proč? "Teď budeš znít jak Jirka Král v posledním videu". Jde o fakt, že CM u vás dosáhla svého maxima, poznali jste server, našli jste kámoše, zahráli si, všechno poznali a už nemáte co objevovat a tak pro tebe CM je jenom tím zklamáním. Všechno stejný, nic novýho.. a všechno odebraný? Je to tak se vším, když si na něco zvykneš bereš to jako samozřejmost, proto každý bere že CM asi bude 5 let mít stejný mapy, mít 1500 hráčů, kteří zde byli jenom failem SG. A já nevím co ještě... CM neumírá, víš proč? Stále je CM v TOP jelikož, který server si může dovolit dát online mode, heh ano byl to fail, ale ukaž mi server v CZ/SK který by to aspon na ten měsíc zkusil. Žádný.. každý by krachl, skončil a nebo to zabalil. A CM? Ta je tu pořád, sice se pár věcí odebralo kvůli tomu že tam nikdo nehrál nebo se změnilo. Ovšem nikde není napsáno, že se to nemůže nikdy vrátit, pokud bude zájem. Ale jak jsem psal, bylo to odebraný, protože zájem nebyl.
Řekl jsem snad jednou, že CM umírá. CM má co nabídnout, ale jde to špatným směrem.
"Jde o fakt, že CM u vás dosáhla svého maxima, poznali jste server, našli jste kámoše, zahráli si, všechno poznali a už nemáte co objevovat a tak pro tebe CM je jenom tím zklamáním."
→ Minecraft je hra, která neomrzí. Pokaždé se dá začít jinak. Jak u Survivalu či miniher, pokaždé se to odehrává jinak. Jiný způsob bydlení, jiný zpsůob hry, Challenges nebo naopak u miniher jiný styl hry, jiní protihráči či taktiky na mapách. Proč začalo i BW následně upadat? Za všechno mohly mapy. Mapy nebyly přizpůsobené pro PVP hru. Všude Double Tall Grass, samá vyvýšenina a vše, co překáží. SGčka se snaží tyto detaily redukovat tak, aby to vypadalo slušně a bylo to hratelné, dám příklad třeba Sentry (Myslím, že to byla Sentry), tak tam bylo hodně Stringů jako podklady, dlouhá tráva, postel byla na vývýšeném místě, Bronze byl blbě umístěn a podobně.

Je fakt že CM poslední dobou je fail a fail a fail. Holt to tak je, každý server si tím jednou projde, koukni na Mineplex. Dříve nej server a dneska je na tom stejně jako CM, myslím stavově né hráčsky.
Za to CM neodszuju, né všechno se vždy daří a né pokaždé je to správný krok. Ten Mineplex byl poměrně dobrý příklad.

CM vždy byla, CM je a CM vždy bude jiný server, server který jede svoje a svoje pojede. To že v CM hledáš jiný server nebo ho porovnáváš s jiným nebo jako to dělá každý, hledáš v tom tu "slavnou starou CM", děláš blbě. Každý server prochází vývojem stejně jako Softcraft, stejně jako GameTeam stejně jako CM. Každý server čím je dnes, není zítra. Mění se hráč, mění se AT, mění se vše. Proto zcela nechápu, ty tvrzení, že CM umírá. Opět to že se vám něco nelíbí, a už zde nemáte co dělat neznamená že umírá pro ostatní. Prostě... chápu lidi. Nic není jako dřív, ej to na hovno - "server již dosáhl maxima, může mě jenom zklamat".
Ten poměr bylo "hromadné shrnutí" toho, jaké jsou rozdíly mezi tou starou. Pokud sis dobře všiml, tak jsem vypsal souhr toho, co se mi z mého úhlu líbí na Nové CM a naopak, to samé u té staré. Jasné, každý server prochází vývojem, někdy zabočí špatně, někdy dobře. Chod hráčů neovlivníš, ale AT ano. Zapomněl jsem napsat to, že na AT má jiný pohled Hráč, Člen daného AT nebo samotný Majitel, proto nemůžeme poměřovat naše názory ohledně AT, jelikož by to nikam nevedlo. Zkus si někdy zapnout VPN, jít si na server jako hráč a zkusit si to prověřit, jaké je to z pohledu hráče, jistě pochopíš.
K AT se budu jenom opakovat jako nedávno na Discordu. Minecraft je hra pro děti, nebudeme si lhát když nebudeme počítat programování a modů. Každý si zde představuje, že v AT budou jenom 18+ nebo co. Ne nebudou možná tak na nějakým serveru kde si to fakt ověřují přes obačanky a jiný nesmysly nebo tak je důchodový AT. Proč tedy do náborů píšeme minimální věk? Protože nábor byl, je a bude vždy o rebelství. Jde o to porušit pravidlo, věřit si a poslat přihlášku i přes to, že "nemáš šanci" a ejhle máš. Nepopírám tvůj argument, že ti přihlášku mohou napsat rodiče, ovšem to nemáš jak ověřit ani ty. Max časem, až ten dotyčný bude psát nebo se nějak na serveru projevovat. CM má jednu z nejvíc objektivních komunit co si nenechá nic líbit. Tzn. že když Speedy udělal svojí slavnou seznamku na creativu (i když to byl vtip) okamžitě mě začalo spamovat 10 lidí, že co to je za člena AT. Heh víš na to tím narážím, že i když se vybere *****, tak stejně ho vyštípe komunita nebo já. Protože to že projdeš a dostaneš práva, to je vedlejší. Max může odradit nový hráče, starý si začnou stěžovat.. a já to začnu řešit.
Jasné, chápu proč jsi to napsal ohledně toho náboru takto, ale bylo fakt nutné nechat Vrodrrrovi změnit datum narození? Skandál je kvůli tomu, že tam má změněné to datum narození. Já bych si ho jinak nevšímal, zatím jsem se do nikoho, kdo přišel nově do AT neopřel, až k tomuto případu, který mě fakt oddělal, jako i nějakou další většinu.
"Protože nábor byl, je a bude vždy o rebelství. Jde o to porušit pravidlo, věřit si a poslat přihlášku i přes to, že "nemáš šanci" a ejhle máš. "
Takže... Jsem Majitel jiného serveru, jsem v AT a člen AT na serveru CraftMania.cz nesmí být členem AT na jiném serveru, takže mám i tak šanci, jestli to dobře chápu. (Oprav mě, pokud jsi to myslel jinak, než jsem si to vyložil).

Druhá věc je ta, že kde berete že by to třeba Vrrodrr nebo jak má ten nick xD nedá nebo že se snad choval dřív jinak a ted je v AT? JE zde mnoho členů AT a mnoho hráčů. Jeden hráč = 1 chuť na jídlo = 1 pocit. Chci tím říct, že tobě třeba př Sepii nesedne, je pro tebe naprostej čůrák ale pro někoho jinýho je top admin, se kterým se baví atd. Přesnej opak může mít zase někdo jiný.. a ted si vem každého z AT, počet hráčů... a máš tu mix všeho. Odsuzujete tu hráče (nový členy AT) bez toho aby jste viděli jejich působění v AT. Je to jako hodnotit fil, když jste ho ani neviděli a víte prd. To že ti někdo řekl, že stál za prd, tak nemusel stát za prd. Třeba tobě se film bude líbit... to samý platí u všeho, né jen u AT. Nikdy nehodnoťte někoho nebo něco, když o tom nic nevíte. A extra né přebírání názorů, protože on to řekl... mějte svůj názor a za tím si stůjte. Nesedíš si stímhle z AT? No tak ho ignoruj... dokud on nebude mít problém s tebou tak pochybuju že ty budeš mít problém s ním. Každý konflikt má někde svůj začátek.. :}
Tak s tím Vrodrrem uvidíme za půl roku. Uvidíme, kam až ty lži, které vydává povedou. za tu dobu by mohlo z něho vylézt to, že jeho věk je pouze náhodné číslo vygenerované na random.org. Aspoň, ať se zachvoá statečně a dá si tam svůj pravý věk, ať dostane od nás aspoň nějakou tu podporu a nenechá se Supportovat od jiných členů AT, kteří se ho snaží zastat, jelikož to sám nedokáže. S Vrodrrrem mám vlastní zkušenosti, jak z toho SC náboru a SC, tak celkově serveru a vyjádřování vůči mně, když jsem začal chodit s Andy. Lidé ve stejném věku či stejnou myslí se ho snaží zastat, bohužel se to tím ještě přihoršuje, protože se nedokáže postavit lidem, což by podle mě mohl člen AT umět. Nehodnotím lidi, které neznám, hodnotím lidi, které znám, na úroveň hodnocení lidí, které neznám jsem se ještě nesnížil.

Naposledny upraveno:

Emememc

gamer
když už tu končíš, nemohl si odejít v dobrém? opravdu si musel zhejtit deset lidí a mluvit tu o tom jak cm umírá a softcraft je nej?

Xenpai_

sudo rm /srv
když už tu končíš, nemohl si odejít v dobrém? opravdu si musel zhejtit deset lidí a mluvit tu o tom jak cm umírá a softcraft je nej?
Co to ku*** meleš? Psal jsem někde, že SC je nej? Psal jsem, že CM Umírá? Nepřečetl jsi určitě ani mojí reakci na to, co napsal Wake
Řekl jsem snad jednou, že CM umírá. CM má co nabídnout, ale jde to špatným směrem.
Takže laskavě si rozmysli, co jsi napsal a nevyjadřuj se, díky.

Emememc

gamer
to si nemohl odejít tak, že napíšeš status ,,čau odcházím všem děkuju” a jít? musel si zhejtit tolik lidí a zkazit jim den? si mohl odejít v dobrém jak jirka :D a ty nic...

Xenpai_

sudo rm /srv
to si nemohl odejít tak, že napíšeš status ,,čau odcházím všem děkuju” a jít? musel si zhejtit tolik lidí a zkazit jim den? si mohl odejít v dobrém jak jirka :emoji_smiley: a ty nic...
Proč odcházet v dobrém? Nechám si svůj názor pro sebe utlačený v sobě? Když na sebe ty lidi uslyší názor od hráče, né od někoho blízkého, tak si uvědomí svoje chyby, s tebou je to stejné, jako se bavit do zdi.

Xenpai_

sudo rm /srv
"Můj server má potenciál, CM ne"
Znělo to: "Můj server má potenciál, tak ho využiju, jak již několik hráčů říkalo"
Poprosím tě, aby jsi se nevyjadřoval s mým serverem, jako ubožák, protože ti opět došly argumenty.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.