• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Je toto ferové ?

• Total voters
    11
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Dobrý den.
Včera som hral survival a vyhral som event o 2mil ktory organizoval a vyplacal Entassadar a po dvoch hodkach potom
odomna zacal pitaz penize naspeť ze mi ich vrati len ich teraz potrebuje a po polhodke dohadovania my ho bolo luto tak som mu ich požičal a dneska pridem na server a on zapiera ze nic som mu nedal ale nakoniec povedal ze hej ale neda mi celu sumu
ja viem ze je to moja vina ale chcem aby sa taketo nespravedlnosty riešili
Obrazky -->
2018-02-05_17.25.51.png
2018-02-05_17.25.55.png
2018-02-05_17.26.00.png
2018-02-06_11.33.03.png

_yyySepii

Antichr†st
Nu, ale co se týče Eventů, není hráčů povinnost vám ty odměny dávat. Ano, sice je to kruté a v nějakém směru nespravedlivé, ale je to to samé, co s těma vašema "brigádama", kde někomu slíbite určitou odměnu, kterou ve většině případů ani danému hráčovi neudělíte.

an
Nu, ale co se týče Eventů, není hráčů povinnost vám ty odměny dávat. Ano, sice je to kruté a v nějakém směru nespravedlivé, ale je to to samé, co s těma vašema "brigádama", kde někomu slíbite určitou odměnu, kterou ve většině případů ani danému hráčovi neudělíte.
ano sepy ale on mi tie peniaze dal a potom som mu ich požičal naspeť a aj pred helperom standiczech povedal entassadar ze som mu tie peniaze pozical ale neda mi ich

an

ano sepy ale on mi tie peniaze dal a potom som mu ich požičal naspeť a aj pred helperom standiczech povedal entassadar ze som mu tie peniaze pozical ale neda mi ich
a chcem aby sa to riešilo lebo jednoducho je to nefer a aspom nech ma ban an tyzden alebo vratenie money

Sepi, to chceš říct že mi špiníš jméno? :D Já za moje eventy dávám odměny, ale v tomhle případě jsem mu peníze dal vomylem protože jsem napsal zprávu typu "Kdo napíše" dostane "2M" Napsal jsem něco takovýho hyeroglypyjsounanic mnohem delší.. pak jsem to půl hodiny kontroloval a zjistil jsem že v tom je chyba takže jsem ho prosil ať mi to vrátí.. Ale on odmítal.

PS: V mým eventě lidé hrají barvy vlezou si do buňky když bude jejich barva Tak mají dvě možnost = Zaplatit 20k za oživení / Odejít když platí jejich vina, nebo prohrají víc jak 200k což je odměna

Většinou na tom stejně vydělám já..
( Sepii, už jsem OVIP Jupííí :) )

Toto bych reálně neřešil, příště až budu dělat event typu "Kdo napíše" udělám normální zprávu.. A né něco šíleně dlouhýho co nejde ani zkontrolovat

Byl jsem tu - EnT

Sepi, to chceš říct že mi špiníš jméno? :emoji_smiley: Já za moje eventy dávám odměny, ale v tomhle případě jsem mu peníze dal vomylem protože jsem napsal zprávu typu "Kdo napíše" dostane "2M" Napsal jsem něco takovýho hyeroglypyjsounanic mnohem delší.. pak jsem to půl hodiny kontroloval a zjistil jsem že v tom je chyba takže jsem ho prosil ať mi to vrátí.. Ale on odmítal.

PS: V mým eventě lidé hrají barvy vlezou si do buňky když bude jejich barva Tak mají dvě možnost = Zaplatit 20k za oživení / Odejít když platí jejich vina, nebo prohrají víc jak 200k což je odměna

( Sepii, už jsem OVIP Jupííí :emoji_slight_smile: )

Toto bych reálně neřešil, příště až budu dělat event typu "Kdo napíše" udělám normální zprávu.. A né něco šíleně dlouhýho co nejde ani zkontrolovat

Byl jsem tu - EnT
este som nevidel aby si nekdo takto sral dohuby

Sepi, to chceš říct že mi špiníš jméno? :emoji_smiley: Já za moje eventy dávám odměny, ale v tomhle případě jsem mu peníze dal vomylem protože jsem napsal zprávu typu "Kdo napíše" dostane "2M" Napsal jsem něco takovýho hyeroglypyjsounanic mnohem delší.. pak jsem to půl hodiny kontroloval a zjistil jsem že v tom je chyba takže jsem ho prosil ať mi to vrátí.. Ale on odmítal.

( Sepii, už jsem OVIP Jupííí :emoji_slight_smile: )

Byl jsem tu - EnT
a ty si dal tu sutaz ktoru som vyhral a mal som to spravne ti si mi poslal money a potom az za nejaku hod a pol alebo dve hodky si mi napisal ze chces peniaze naspät pozicat ze mi ich vratis

Nebuď sprostý, jsme lidé, Co když jsem kluk a učíš mě sprostá slova? :/

Nadále toto témá řešit nebudu peníze nebudu vracet ani za cenu banu já taky ztratil věci pvp a ten týpek mi to nevrátil, + Neokradl i kdyby tak dohoda byla do 7 dnů, ale díky tvému nahlášení ti nedám nic co jsem chtěl, Dále se jíiž vyjadřovat nebudu

Takže tady končím, peníze nedám měl by jsi je neprávem napsal jsi event špatně já jsem to viděl a to je vše.

Díky, .)

Nebuď sprostý, jsme lidé, Co když jsem kluk a učíš mě sprostá slova? :emoji_smirk:

Nadále toto témá řešit nebudu peníze nebudu vracet ani za cenu banu já taky ztratil věci pvp a ten týpek mi to nevrátil, + Neokradl i kdyby tak dohoda byla do 7 dnů, ale díky tvému nahlášení ti nedám nic co jsem chtěl, Dále se jíiž vyjadřovat nebudu

Takže tady končím, peníze nedám měl by jsi je neprávem napsal jsi event špatně já jsem to viděl a to je vše.

Díky, .)
ja som normalne napisal nahlasenie z dovodu ze si zapieral ze mi nico dlzis a teraz sa ti vtieraš adminovy aby to preslo ??
to je fakt decke

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.