NeonCreeperCZE
氖N E O N氖
Kdyby se rozhodl mě s tebou podvádět tak by mi udělal alespoň pěknou reklamu :emoji_nerd::emoji_smiley:.... Mno nic... NVM...Uh máš pravdu, bylo by aby tě tvůj podpis podváděl semnou..
Kdyby se rozhodl mě s tebou podvádět tak by mi udělal alespoň pěknou reklamu :emoji_nerd::emoji_smiley:.... Mno nic... NVM...Uh máš pravdu, bylo by aby tě tvůj podpis podváděl semnou..
Myslím že v prípade že si mu tie money požičial znamená že si mu dôveroval no v momente keď su tie peniaze jeho tak si s nimi môže robiť čo chce. To že ti hráč ktorého reálne ani nepoznáš povie "požičaj mi prachy a ja ti to vrátim" neznamená že to musí dodržať. Myslím že to je skôr tvoja chyba :emoji_confused:an
ano sepy ale on mi tie peniaze dal a potom som mu ich požičal naspeť a aj pred helperom standiczech povedal entassadar ze som mu tie peniaze pozical ale neda mi ich
Jsem rád že někdo drží semnou..Myslím že v prípade že si mu tie money požičial znamená že si mu dôveroval no v momente keď su tie peniaze jeho tak si s nimi môže robiť čo chce. To že ti hráč ktorého reálne ani nepoznáš povie "požičaj mi prachy a ja ti to vrátim" neznamená že to musí dodržať. Myslím že to je skôr tvoja chyba :emoji_confused:
@_yyySepii ?
když se koukneš pořadne na ten Banner tak uvidiš kdo mu ho udelal...Hm? D:
Ps: Miluju tvůj podpis kde jsi to sehnal? :emoji_smiley:
NA to jsem moc línej.. kde jsi ho sehnal ty?když se koukneš pořadne na ten Banner tak uvidiš kdo mu ho udelal...
od cheapa...NA to jsem moc línej.. kde jsi ho sehnal ty? :emoji_smiley: