• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

PrdimHranolky

#VolímMencla
Ahoj, už dříve tu @koza37 psal, že máme na Skyblocu eventiště, o které se pak dlouho řadu let nikdo nestaral, tak jsem si řekl, že dnes, jelikož začíná advent, tak uděláme Vánoční "update" a přidáme event. No.. Bylo toho opravdu hodně, naštěstí to eventiště jsme stihli s @Potomek dodělat. Doufám, že to bude aspon za něco stát a že jsme se s tím neštvali jen tak, že se to už začne používat :emoji_smiley: Ano upřímě neměl jsem na to čas a tak jsem někoho hleadl, kdo by se nám o to staral, ale nikdo se nenašel :emoji_confused: No škoda, snad už pk někoho najdu, kdo by mi s tím rád pomáhal :emoji_astonished:
No ale jdeme k věci. K dnešnímu dnu se otevírá nový a ještě lepší eventiště :emoji_astonished:
Na co se můžete těšit? :emoji_smiley:
  • Je mnohem větší, než to staré
  • Nový eventík
  • Vánoční "oblek"
  • Nové výhry
  • Statistiky
  • A mnoho další :emoji_astonished:
Dále bych chtěl znovu poděkovat @Potomek za spolupráci :emoji_astonished:
Doufám, že Vás na eventy bude přicházet hodně a že se vám budou líbit

Asi se ptáte, jaké jsou vlastně výhry? Tak já Vám to řeknu :emoji_astonished:
  1. Místo vyhraje 1 EpicKey a 2 VoteKey
  2. Místo vyhraje 2 VoteKey
  3. Místo vyhraj 1 VoteKey
Pravidla:
  • Zákaz používání všech potionů
  • Zákaz používání /pets a /glow
  • Zákaz používání /tpa na hráče
  • Zákaz používání cheatů
  • Zákaz používání enchantů (frost walker a Depth Strider)
  • Zákaz jekékoliv bugování se!
Na jakém warpu to bude? :emoji_astonished:
  • /is warp _Mititi_CZ
Doufám, že příjdete v hojném počtu. :emoji_astonished: Snad se Vám eventy budou líbit, tak ahoj :emoji_slight_smile:
Jinak stále hledám "správce" tak kdyby někdo měl zájem tak mi napiště :emoji_wink:
S pozdravem
_Mititi_CZ

Přílohy

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Yaaaaaaaa :emoji_upside_down:
Supeeeeee :emoji_upside_down:

lyfe

anarchic
Tky s radostí pomůžu , ale nemám materiál :D Mám své velké eventiště na survu :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.