• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

lyfe

anarchic
No, nejsou to mé oblíbené, ale líbí se mi :Đ - Vyměřený čas, step up revolution, Machři 1/2, Fakjů pane učiteli 1/2, Logan, Deadpool, Dr. Strange... víc si nevzpomenu :d

To máš sice pravdu, ale tohle je "Off topic" :emoji_slight_smile: Sem můžeš dát cokoliv, kromě IP adresy jiného serveru, než je craftmania :emoji_stuck_out_tongue: Takžee..
aha ok :) vsimol som si to o hosku vtedy neskorej, nechcelo sa mi na to ospovedat ze to je off topic

Radiko

ExHelperis
Neviem či aj seriál by si si zvládol tak odporúčam dve kvalitné Narcos (Podla skutočnej udalosti/Pablo Escobar) a Sherlock(Moderná detektívka) :) nuda tam vobec není a drží ta to vždy napätí a ani nevieš dobre
predvídať čo sa stane dalej :D

Ak ťa zaujímajú horory tak ti doporučujem: Labyrint 2 skúšky ohňom. Ja som to videl raz a stačilo mi. Ale ak si predtým nevidel Labyrint útek (prvá časť) tak si jednotku pozri prvú, lebo dvojke moc nepochopíš. A ešte len tak pre zaujímavosť: pre tých čo poznajú Labyrint a nevedia sa dočkať tretej časti, tak bude vo februári 2018.

Delfik

Člen
Osobně se mi líbila Apokalypsa v Hollywoodu a Šéfové na zabití (1 i 2) .

A nebo dej na klasiku, jako je Policejní akademie, ta nikdy neomrzí :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.