Já Rutherther
Aktivní člen
Toho draka jsem si ještě nevšiml D
Taky o něm nevíte? Teď už jo!
Přílohy
-
67.6 KB Zhlédnutí: 335
Seš bystrej ty.... huzuni/vanillaToho draka jsem si ještě nevšiml D
Optifine, dobré nastavení, jinak bez něj mám asi 10-20 fps a ještě dodatek, nepoužívám Windows, na něm mám méně fps.Seš bystrej ty.... huzuni/vanilla
A ještě by mě zajímalo jak se ti povedlo docílit 42 FPS? mě se na 2x tak výkoným PC nepovedlo rozjet MC na víc než 2 FPS (bear)
http://craftmania.cz/tema/nove-lobby.70/Toho draka jsem si ještě nevšiml D
Jo ták ty nemáš v PC ani okno potom jo noOptifine, dobré nastavení, jinak bez něj mám asi 10-20 fps a ještě dodatek, nepoužívám Windows, na něm mám méně fps.
A co Linux? Alebo toho tučniaka či čo to je?Optifine, dobré nastavení, jinak bez něj mám asi 10-20 fps a ještě dodatek, nepoužívám Windows, na něm mám méně fps.
Logo Linuxu je tučňák. Mám Linux. Win na pc mám, protože ho potřebuji na pár věcí.. C#, MS Word (škola, kdybych to dělal v LibreOffice, tak nikdy nevím, jestli to bude stejné i v MS Wordu a MS PowerPoint virtuální pc mít nemohu, protože mám málo výkonný pc, což asi každému došloA co Linux? Alebo toho tučniaka či čo to je?
Já si to myslel celou dobu, že to je schválně, jak tě znám, ale fakt :/Tak.. Moje akce se nepovedla, toho "huzuni" si všiml jeden člověk a všem je to jedno.
Toho draka jsem si samozřejmě všiml už dávno, Waku
ALe hooooooooooooooooooooooooooooooooooooodně mooooooooooooooooooooooooc :"DLol,je tam hóóódně dlouho..