• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Toho draka jsem si ještě nevšiml :DD
Taky o něm nevíte? Teď už jo!
Seš bystrej ty.... huzuni/vanilla :D
A ještě by mě zajímalo jak se ti povedlo docílit 42 FPS? mě se na 2x tak výkoným PC nepovedlo rozjet MC na víc než 2 FPS (bear)

Naposledny upraveno:

Já Rutherther

Aktivní člen
Seš bystrej ty.... huzuni/vanilla :D
A ještě by mě zajímalo jak se ti povedlo docílit 42 FPS? mě se na 2x tak výkoným PC nepovedlo rozjet MC na víc než 2 FPS (bear)
Optifine, dobré nastavení, jinak bez něj mám asi 10-20 fps a ještě dodatek, nepoužívám Windows, na něm mám méně fps.

Já Rutherther

Aktivní člen
A co Linux? Alebo toho tučniaka či čo to je? :D
Logo Linuxu je tučňák. Mám Linux. Win na pc mám, protože ho potřebuji na pár věcí.. C#, MS Word (škola, kdybych to dělal v LibreOffice, tak nikdy nevím, jestli to bude stejné i v MS Wordu a MS PowerPoint :D virtuální pc mít nemohu, protože mám málo výkonný pc, což asi každému došlo :D

Já Rutherther

Aktivní člen
Tak.. Moje akce se nepovedla, toho "huzuni" si všiml jeden člověk a všem je to jedno. :D

Toho draka jsem si samozřejmě všiml už dávno, Waku :D

Tak.. Moje akce se nepovedla, toho "huzuni" si všiml jeden člověk a všem je to jedno. :D

Toho draka jsem si samozřejmě všiml už dávno, Waku :D
Já si to myslel celou dobu, že to je schválně, jak tě znám, ale fakt :/
Taky jsem to nijak neřešil protože obzvlášť u tebe to bylo jasný, seš moc chytrej na to, aby ti to nedošlo :D

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.