Já Rutherther
Aktivní člen
Toho draka jsem si ještě nevšiml
D
Taky o něm nevíte? Teď už jo!
Taky o něm nevíte? Teď už jo!
Přílohy
-
67.6 KB Zhlédnutí: 355
Seš bystrej ty.... huzuni/vanillaToho draka jsem si ještě nevšimlD
Taky o něm nevíte? Teď už jo!![]()
Optifine, dobré nastavení, jinak bez něj mám asi 10-20 fps a ještě dodatek, nepoužívám Windows, na něm mám méně fps.Seš bystrej ty.... huzuni/vanilla
A ještě by mě zajímalo jak se ti povedlo docílit 42 FPS? mě se na 2x tak výkoným PC nepovedlo rozjet MC na víc než 2 FPS (bear)
http://craftmania.cz/tema/nove-lobby.70/Toho draka jsem si ještě nevšimlD
Taky o něm nevíte? Teď už jo!![]()
Jo ták ty nemáš v PC ani okno potom jo noOptifine, dobré nastavení, jinak bez něj mám asi 10-20 fps a ještě dodatek, nepoužívám Windows, na něm mám méně fps.
A co Linux? Alebo toho tučniaka či čo to je?Optifine, dobré nastavení, jinak bez něj mám asi 10-20 fps a ještě dodatek, nepoužívám Windows, na něm mám méně fps.
Logo Linuxu je tučňák. Mám Linux. Win na pc mám, protože ho potřebuji na pár věcí.. C#, MS Word (škola, kdybych to dělal v LibreOffice, tak nikdy nevím, jestli to bude stejné i v MS Wordu a MS PowerPointA co Linux? Alebo toho tučniaka či čo to je?![]()
Já si to myslel celou dobu, že to je schválně, jak tě znám, ale fakt :/Tak.. Moje akce se nepovedla, toho "huzuni" si všiml jeden člověk a všem je to jedno.
Toho draka jsem si samozřejmě všiml už dávno, Waku![]()
ALe hooooooooooooooooooooooooooooooooooooodně mooooooooooooooooooooooooc :"DLol,je tam hóóódně dlouho..![]()