zlatokop2525cz
Člen
Založím si gang a další den se ten gang sám od sebe zruší je pro to nějaké řešení ?
gang sa zrušit nemohol, nemal si tam kamaráta čo by dal /g disband?Založím si gang a další den se ten gang sám od sebe zruší je pro to nějaké řešení ?
Myslim si, ze gang muze zrusit pouze zakladatel gangu... Je to bug, ktery tu byl uz drive ale asi se vratilgang sa zrušit nemohol, nemal si tam kamaráta čo by dal /g disband?
Může ho zrušit jen zakladatel ale asi se vratíl ten bug..Myslim si, ze gang muze zrusit pouze zakladatel gangu... Je to bug, ktery tu byl uz drive ale asi se vratil
Nebyl tam nikdo kdo by mohl dát /g disband..gang sa zrušit nemohol, nemal si tam kamaráta čo by dal /g disband?
asi před 3dny se mi gang zrušil poprvé pak jsem si ho znovu založil a další den sa zase zrušil a ted se stalo to samé :/Nevím co s tím je, můj gang tam je pořád a nezmizelo nic z něho. Mám ho tam jenom na test, abych zjistil jestli se opravdu mažou a opravdu od doby co se to opravovalo naposledy tam je. Takže .. nevím co se to tam děje, koukal jsem se do logů a nic..
Gangy, co tam byly dlouho zustaly.. Ty, co byly vytvoreny az po tom, co se vyskytla chyba se zrejmne mazaly.Nevím co s tím je, můj gang tam je pořád a nezmizelo nic z něho. Mám ho tam jenom na test, abych zjistil jestli se opravdu mažou a opravdu od doby co se to opravovalo naposledy tam je. Takže .. nevím co se to tam děje, koukal jsem se do logů a nic..