• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrSkipy

Poloviční Afričan
Hacker na prisonu v PvP (DenvrNugets1Fan)
Byl tam ještě jeden človíček (ItzMatej) , ale u něj to nevypadalo že by měl KA.

+ Video

Ok takze mam hitovat tak preco sa stebou otom vobec bavim proste ja neviem ale zato kolko krat mna zabili v pvp som neplakal ako ty preboha kam to tem sevt speje ked si nanom taky kidy

iJuhan

Velmi známý člen
Ok takze mam hitovat tak preco sa stebou otom vobec bavim proste ja neviem ale zato kolko krat mna zabili v pvp som neplakal ako ty preboha kam to tem sevt speje ked si nanom taky kidy
:DDDDDDDDDDDDDDDDD. Ano, já jsem tady ten největší kid a vždy pláču, když mě někdo zabije :) (like)

iJuhan

Velmi známý člen
No neviem kto isiel na forum len aby klamal kide
To sa podoba kidom ako si ty kid KIDDDD 0KAPPA
Lol. Já jsem se sem dostal díky tomu, že tohle téma bylo na hlavní stránce, proto jsem se na nějk přišel podívat jen ze zajímavosti. Jelikož jsem pak uviděl, jak se tady domlouváš o nevině, přidal jsem se, jakožto někdo, kdo už pár desítek cheaterů natočil a zde na forum podal.
Zatím konec z mé strany, ARRVIEDERCI

P.S.: Dobré couvaní 0: 30 (o)

Pozri ty negramot ja hram mc pre pobavenie nie preto aby som v nom hekoval ty kokot + ak ta do tento temy nic nieje tak sa dotoho nemiesaj jasne , potom preco by som mal pouzivat cheaty jak je vo video ked som na prisone P8 a mam co to za sebou hram mc asi 5 rokov takze viem co sa smie a co nie a taky namsleni neclovek negramot JAK TY ! Ma nebude nejak sudit ked neviem co som jasne ak mam dostat ban tak budes ale budem sa branit ja cheater niesom a nikdim nebudem a umna to tak zostane + na video si vsimniti prosim ked mam tu ´´ KA ´´ a potom idem prec a dam si jabko + nemohol som to bit ja viacery hraci potvrdia ze ja chodim do pvp v Kozennom rozovom brnku ktore som premenoval , #NOHOMO 1,2,3,4
Takze Toto je podvod video tento hrac patry medzi tych ktori chcu robit druhym zle .
Toto je moja obhajoba .
A tymto ja koncim tuto zlozku o ´´ Hacker DenvrNugets1Fan ´´ . Koniec .

+ Staci prist na prison a uvidiet moje ploty tak potom by sa mala polozit nasledovna otazka ok = preto to che vsetko zahodit hmm asi preto ze to som nebol ja Mam asi cca 5 ,6 hracov ktory boli somnov v pvp Moje prve pravidlo je PinkSuit .

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Vyřešeno. (panda)
Tohle si povídej jinde, že toto není KA. ;)

Lock.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.