JimOkurku
Aktivní člen
Ahoj, chceš vidieť ako Craftmania Web vypadal? Si v štastí, lebo si našiel ten post, ktorí ti to všetko povie, ako sa to začalo. No tak koniec kecov, a môžeme začať!
Web 1.0 - Na začiatok webu, dobrý. Nemal veľa vecí (registrácia atď.)
Web 1.0 bol vytvorený v 2014, bol na začiatok dobrý, no nemal registráciu. Ale mal zopár užitočných vecí ako IP, Návody, Banlist, Fórum a podobne. Nemal moc veľa vecí, a mohlo by sa zlepšiť keď by si sa na to pozeral prví krát. No nazačiatok bol dobrý. A myslím si že by mal byť trošku viac vylepšený. No na začiatok to je dobré.
Web 1.1 - Pridalo sa zopár vecí, ale stále potreba niečo zlepšiť.
Web 3.0 - Už je skoro identický dnešnému.
Tento web už je skoro identický tomu nášmu, tento web nepridal moc veľa vecí, čo by som mohol spísať. Design je nový, a vypadá skoro ako dnešný, ale by som niečo doladil aby to vypadalo identicky. Bol pridaný Staff app, čo ani si nepamätám čo bolo, tak to tu ani nenapíšem :lenny:
Web 4.0 - môj 2. najoblúbenejší!
Nový design, ktorí ja veľmi cením, lebo oproti ostatným webom, tento web má veľmi veľkú zmenu v designu, ktorí ja strašne mám rád. Tento web pridal "Další" tab, keď by si mal menší monitor vieš to stisnúť a máš všetky vymoženosti webu na svojom displeji. Dalšie veci ktoré sa zmenili je to že už vieš kopírovať IP z klikaním "play.craftmania.cz" a toto bolo moc užitočné ak by si nechcel písať alebo kopírovať. (neviem žeči toto bolo aj predtým). Mal aj koľko hráčov sa zaregistrovalo a koľko z nich sú na serveru. No proste by som chcel mať tento web vkuse. Ale musel ísť preč.
Web 5.0 - Môj najoblúbenejší!
Toto je ten najlepší web, mal úplne iný design, ktorí sa mi najviac páči. Dark theme (iba vyššie) sa mi strašne páči oproti tej bielej. Mal redesign prihlasovania (miesto "Zaregistrovať sa" alebo "Prihlásiť sa") bolo to zjednodušené na symboly. Tento web mal aj modrý theme (tlačítka atď), tá modrá farba na server ktorí má rád modrú to sedí. Mal VIP tab ktorí ťa presmeruje na kupovanie VIP. Má štatistiky, na ktorých môžeš vidieť že koľko má hráč craftcoinov atď. Mal aj WIKI tab, ktorí ťa presmeroval na wiki. :lenny: Má aj "Doplňky" tab na ktoré nikdo nešiel a ja na to som nikdy neklikal. :lenny:
Web 6.0 - Dnešný, ako dnes ho vidíme.
Tento web mal nový design (znova), ktorí už neni čo by som očakával, no ale niečo sa musí zmeniť. Mal prerobené články, (na kategóriu: Najnovšie články). Mal úplne novú sekciu na hlavnej stránke, "Servery, ktoré najdete u nás." Tento web pridal "Co je nového?" a tam je list, všetkých noviniek na serveru/webu. VIP sa premenoval zo starého webu na: Store (VIP). Na "Domu" tabu sa urobilo niečo nové: že je tam viac možností. Symboly registrácie sa znova zmenili na štýl staršie ako Web 5.0. Toto ja nepreferujem, ja preferujem aby to bolo lepšie na rýchlosť registrácie, no ale čo sa dá robiť. No sme zistili že bude Hytale Server. Na ktorí sa ja teším! o/
No nič ďakujem za čítanie, a dúfam že ste niečo zistili o craftmanii! Dúfam že budete mať krásny deň a uvidíme sa možno nabudúce!