• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Chemicky

Inkvizitor
Jelikož mám místo mezerníku kulomet a třídičku plastů v jednom, tak mi ta moje nakázala si pořídit jinou klávesnici.
Takže hledám klávesnici:

• do tisícovky (myslím, že klávesku za 3k na minecraft opravdu nepotřebuju)
  • s podsvícením
  • s vysokými klávesami, která ale bude TICHÁ
  • multimediální klávesy + antighosting výhodou
Dávejte sem jen klávesnice dle vašich osobních zkušeností...

*Klávesnice od ConnectIT už nechci, jelikož teď vlastním od nich Sniper...

Jelikož mám místo mezerníku kulomet a třídičku plastů v jednom, tak mi ta moje nakázala si pořídit jinou klávesnici.
Takže hledám klávesnici:

• do tisícovky (myslím, že klávesku za 3k na minecraft opravdu nepotřebuju)
  • s podsvícením
  • s vysokými klávesami, která ale bude TICHÁ
  • multimediální klávesy + antighosting výhodou
Dávejte sem jen klávesnice dle vašich osobních zkušeností...

*Klávesnice od ConnectIT už nechci, jelikož teď vlastním od nich Sniper...
až ti někdo nějakou doporučí, tak mi napiš jakou, jsem již nějak mírně nespokojen s mojí 12 let starou kancelářskou BENQ vydávájící zvuky startování favorita naší učitelky, počmáranou lihovkou a vyvrtanou dírou odkud vede lampička jako podsvícení :p

iScipioX_

Velmi známý člen
Tákže našiel som ti ju aj na czc-čku.. https://www.czc.cz/evolveo-gk420/180157/produkt .. Túto klávesnicu som používal rok a niečo..Môžem ti len dodať že je tichá a za tú cenu sa docela vyplatí :D Bol som s ňou docela spokojný, len po roku a niečo som ju mal celú zaje*anú a klávesy sa nestlačili úplne a bol problém.. :D :D Pred pár mesiacmi som ju vymenil za Razer Deathstalker-ku..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.