• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

UbyGamer

Ubynec 3:D
Ahojte! Postavil jsem si BW mapku, a chtěl bych vám ji ukázat :D ... Předem upozorňuji, že jsem jíž rok nic v MC nepostavil :D... Takže kdyby vám začaly hořet oči tak rychle vypnout a švihnout hlavou do stolu :D :D...Ale doufám, že aspoň dá někdo ty +-3 bodíky :D.
Tak, tady to máte! :D Ale nesmějte se mi :D... Umím víc pvp než stavění :D. A

Přílohy

Misery96

Dark Lord of the Sith
Základní ostrůvky mají málo prostoru na souboje - jde lehce spadnou
Ve středu zase přeplácaný -těžko někoho shodit + moc zlata

2/10

Misery96

Dark Lord of the Sith
Sice je to trošku lepší, ale pořád platí to co jsem psal :D
Zkus ty ostrůvky udělat větší a nepravidelný, toto vypadá jako by ses pokoušel o pyramidu a to není hezký

Zubek

Zubík :3
Na cmko se takovéto malo propracované mapy nehodí, musí mít svůj výraz .. Musí prosťe křičet zahrej si mě.. Tato by mě moc nelákala
Ale jinak 3,5/10

P

PVNST

Návštěvník
Omlouvám se, ale tohle není mapa, na které by se dobře hrálo Bedwars ... Takhle, není to ani nějak špatné moc, ale pár nedostatků bych tam našel ...
Hm co se týče stylu, navrhl bych ti vhodnější používání a míchaní dřeva, co se týče menších ostrůvku, tak pěknější budovy po architektonické stránce, střed je bohužel přeplácaný stromy a tunel tomu moc nepomůže ... Naopak o to méně se mi to líbí. Nechci být nějaký záporák, ale myslím si, že upřímnost oceníš raději, než nějaké nalhávaní, abys mohl svou mapu dotáhnout k dokonalosti.

Zkrátka není to ani nejlepší ani nejhorší, spíš takový průměrák no ... A omlouvám se, pokud na tebe působím nějak zle. Zkrátka bych to na tvém místě nějak částečně předělal .. Jinak jako not bad bro :D Zase, ale jako oceňuji, že je to mapa víc na souboje s mečem než na luky. Snad ti můj výklad pomohl a dotáhneš to na suprovou mapku ! :)

UbyGamer

Ubynec 3:D
Omlouvám se, ale tohle není mapa, na které by se dobře hrálo Bedwars ... Takhle, není to ani nějak špatné moc, ale pár nedostatků bych tam našel ...
Hm co se týče stylu, navrhl bych ti vhodnější používání a míchaní dřeva, co se týče menších ostrůvku, tak pěknější budovy po architektonické stránce, střed je bohužel přeplácaný stromy a tunel tomu moc nepomůže ... Naopak o to méně se mi to líbí. Nechci být nějaký záporák, ale myslím si, že upřímnost oceníš raději, než nějaké nalhávaní, abys mohl svou mapu dotáhnout k dokonalosti.

Zkrátka není to ani nejlepší ani nejhorší, spíš takový průměrák no ... A omlouvám se, pokud na tebe působím nějak zle. Zkrátka bych to na tvém místě nějak částečně předělal .. Jinak jako not bad bro :D Zase, ale jako oceňuji, že je to mapa víc na souboje s mečem než na luky. Snad ti můj výklad pomohl a dotáhneš to na suprovou mapku ! :)
Super, díky moc :D. Neboj, nijak špatně si to vykládat nebudu :D. A je fakt, že ocením pravdu :D. Jinak ještě na tom zapracuji ... Ale jak jsem psal - dlouho jsem nestavěl :D... (vymažu tunel, předělám domeček, a upravím ostrůvky i ten spodek :D.)

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Pořád lepší než ta moje ..."stavba" :( Dávám tomu 6,1426/10 :) :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.